Карти таро - тема 31

• 27 357
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
Момичета, един КК от мен.
Въпросът е, ще има ли среща между мъж и жена през следващата седмица. Мъжът е бил извън страната последната седмица, през това време не са комуникирали. Уговорката им е да се видят като се върне. Питаща е жената.

1. Асо чаши
2. 5 жезли
3. Рицар жезли
4. 3 пентакли
5. Магьосника
6. Кралица чаши (близко бъдеще)
7. Сила
8. Крал мечове
9. Кралица жезли
10. Крал чаши (по-далечно бъдеще)

Давам ОВ за този КК - среща не са имали до този момент, имали са разговор през седмицата.
Тези карти са отново за тях - как ще се развият отношенията им до края на октомври? Качвам ги тъй като срокът е кратък, но излязоха големи аркани, които едва ли биха се проявили за три дни.
Светът, Асо жезли, Любовниците, пояснени с Императрицата.

@malina_smile Аз по тези карти виждам нов цикъл, защото Светът е  в началото на трите карти- ново страстно начало, само Императрицата не знам какво говори в случая.
Или пък Ако Светът е край, то ново страстно начало за мъжа и нова жена на сърцето му. Не знам и аз, обърквам се, начинаеща съм.

# 241
Считате ли тегленето онлайн чрез приложение на коректно?
Може ли да се подарява тесте карти на друг човек?

# 242
Считате ли тегленето онлайн чрез приложение на коректно?
Може ли да се подарява тесте карти на друг човек?

Не, за мен не е коректно.
Може да се подарява тесте, аз лично съм го правила, не виждам нищо лошо.

# 243
Работни въпроси
1. Ще ми се обадят ли за интервю?
Асо чаши 7 меч Императрицата
2.Какво ще решат относно моята кандидатура?
8 пентакли Луната пояснена с 2меч, а тя със 7 пентакли и 6 жезли

# 244
  • София
Twinklestar, на първия въпрос една карта би била достатъчна - да или не. В случая асо чаши за мен е положителен отговор. 7 мечове обаче вече ме обърква - някой ще иска да мине между капките, Императрицата ми говори, че обаждането ще е  от жена на висока позиция.
По тези карти мисля, че отговорът на първия въпрос е положителен, въпреки 7 мечове.
На втория - мисля, че ще ти предложат позиция, на която ще трябва да учиш и майсториш, но ще ти е приятно това, което правиш. Макар да има нещо неясно първоначално по Луната, ще излезеш победител по 6 жезли и ще си доволна от крайния резултат. Смятам, че трябва да дадеш време на картите да се проявят и известен период да не теглиш с близки до тези въпроси, както и такива, които отговарят с да/не. Може би да попиташ какво би могла да направиш, за да се ускори процеса по намиране на нова работа или какъв е съветът на картите към теб в работен план. Успех!

# 245
Twinklestar, на първия въпрос една карта би била достатъчна - да или не. В случая асо чаши за мен е положителен отговор. 7 мечове обаче вече ме обърква - някой ще иска да мине между капките, Императрицата ми говори, че обаждането ще е  от жена на висока позиция.
По тези карти мисля, че отговорът на първия въпрос е положителен, въпреки 7 мечове.
На втория - мисля, че ще ти предложат позиция, на която ще трябва да учиш и майсториш, но ще ти е приятно това, което правиш. Макар да има нещо неясно първоначално по Луната, ще излезеш победител по 6 жезли и ще си доволна от крайния резултат. Смятам, че трябва да дадеш време на картите да се проявят и известен период да не теглиш с близки до тези въпроси, както и такива, които отговарят с да/не. Може би да попиташ какво би могла да направиш, за да се ускори процеса по намиране на нова работа или какъв е съветът на картите към теб в работен план. Успех!

За първи ред - реших да проявя инициатива по въпросната позиция, като потърсих директно HR, та пуснах и мотивационна писмо ( смятайте колко съм на зор вече 😅)
Това може би обяснява асо чаши и 7 меч, а работата много ми допада по даденото описание, имам нужния опит и мога да се справя като задачи според мен разбира се.

# 246
  • София

За първи ред - реших да проявя инициатива по въпросната позиция, като потърсих директно HR, та пуснах и мотивационна писмо ( смятайте колко съм на зор вече 😅)
Това може би обяснява асо чаши и 7 меч, а работата много ми допада по даденото описание, имам нужния опит и мога да се справя като задачи според мен разбира се.
Поздравления за самоинициативата!
Чакаме обратна връзка (положителна 😉)

# 247
И аз работно 😊

Как ще протече работна среща

Как ще протече служебно пътуване

Какви отношения ще имам с пряк ръководител

# 248
Някой може ли да сподели опит за комбинацията Справедливост и Страшния съд

# 249
  • Варна
Здравейте, тайно си ви чета.. Преди влизах да пиша редовно в темата, но напоследък не съм. Искам да се допитам до вас преди да изтегля карти за въпроса. Дъщеря ми ще кандидатства за прием в учебно заведения в чужбина, до месец. Адекватен въпрос ли е според вас "Ще бъде ли приета"? Искам да уточня, че чисто физически документите все още не са изпратени. Преди година зададох този въпрос към картите, когато отново имахме намерение, но се получи неясен отговор и становището тук беше, че е така, защото все още не сме предприели реални действия.

# 250
Здравейте.Отдавна ви следя,защото таро ми е много интересно,но все още не мога да се наема да си купя.Та имам едно питане към вас. Задавах един и същ въпрос към доста астролози и 99.8% дадоха положителен отговор,а другите отрицателен.Защо се получава така? Може ли проблемът да е в таролога,който не може да разчете картите или картите показват моите страхове?Защо го има това разминаване?

# 251
Здравейте, тайно си ви чета.. Преди влизах да пиша редовно в темата, но напоследък не съм. Искам да се допитам до вас преди да изтегля карти за въпроса. Дъщеря ми ще кандидатства за прием в учебно заведения в чужбина, до месец. Адекватен въпрос ли е според вас "Ще бъде ли приета"? Искам да уточня, че чисто физически документите все още не са изпратени. Преди година зададох този въпрос към картите, когато отново имахме намерение, но се получи неясен отговор и становището тук беше, че е така, защото все още не сме предприели реални действия.

По-добре попитайте какъв ще бъде резултатът за нея при кандидатстване еди къде си с 3 карти и ги снимайте тук Simple Smile

# 252
Здравейте.Отдавна ви следя,защото таро ми е много интересно,но все още не мога да се наема да си купя.Та имам едно питане към вас. Задавах един и същ въпрос към доста астролози и 99.8% дадоха положителен отговор,а другите отрицателен.Защо се получава така? Може ли проблемът да е в таролога,който не може да разчете картите или картите показват моите страхове?Защо го има това разминаване?
Таро не е точна наука, а интуитивен символен подход към дадена ситуация. Както сама сте отбелязали зависи от този който чете картите, от този който пита и от моментната ситуация. Нещата се променят, тъй като има много възможни варианти за развитие, които са продиктувани както от нашите избори и действия, така и от външни обстоятелства. Не залагайте само на картите, а правете активни стъпки в желаната за развитие посока. И в крайна сметка ще видите дали ще се увенчае с успех.

# 253
Ето една успешна комбинация
Ще спечели ли днес награда?
Отговора е да, а синът ми е бил много много доволен, тъй като този път почака по-дълго.
2 пентакли не знам какво е показвало
Асо пентакли и друг път е показвало успех/награда, когато е на последна позиция, макар че при Асата винаги е възможност, а не твърдо обещание.

# 254
  • Варна
Здравейте, тайно си ви чета.. Преди влизах да пиша редовно в темата, но напоследък не съм. Дъщеря ми ще кандидатства за прием в учебно заведения в чужбина, до месец. Адекватен въпрос ли е според вас "Ще бъде ли приета"? Искам да уточня, че чисто физически документите все още не са изпратени. Преди година зададох този въпрос към картите, когато отново имахме намерение, но се получи неясен отговор и становището тук беше, че е така, защото все още не сме предприели реални действия.

По-добре попитайте какъв ще бъде резултатът за нея при кандидатстване еди къде си с 3 карти и ги снимайте тук Simple Smile
Така и направих, въпросът е :"Какъв ще бъде резултатът при кандидатстване в..." а, картите са отляво надясно Силата, Тройка мечове, Дяволът. Изписвам ги, защото колода та може да е непозната за някой.

Общи условия

Активация на акаунт