Карти таро - тема 31

• 27 377
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, тайно си ви чета.. Преди влизах да пиша редовно в темата, но напоследък не съм. Дъщеря ми ще кандидатства за прием в учебно заведения в чужбина, до месец. Адекватен въпрос ли е според вас "Ще бъде ли приета"? Искам да уточня, че чисто физически документите все още не са изпратени. Преди година зададох този въпрос към картите, когато отново имахме намерение, но се получи неясен отговор и становището тук беше, че е така, защото все още не сме предприели реални действия.

По-добре попитайте какъв ще бъде резултатът за нея при кандидатстване еди къде си с 3 карти и ги снимайте тук Simple Smile
Така и направих, въпросът е :"Какъв ще бъде резултатът при кандидатстване в..." а, картите са отляво надясно Силата, Тройка мечове, Дяволът. Изписвам ги, защото колода та може да е непозната за някой.

На първо четене не са това, което търсим като резултат
Пояснете какво ще е разочарованието по 3 меч

# 256
  • Варна
В смисъл? Да изтегля още една карта или? Ако е това, поясних и излезе Принцеса пентакли.

# 257
В смисъл? Да изтегля още една карта или? Ако е това, поясних и излезе Принцеса пентакли.

Може да я приемат по Силата ама ако е в чужбина да я налегне носталгия или трудно да се климатизира и да пуши/пийва/купонясва повече по Дявола - нещо ще има изкушения

Не ми харесват картите чисто интуитивно. Нека другите да кажат.
Като ги съберем пак прави Силата

# 258
  • Варна
Благодаря, twinkle, че погледна Heart
Ако е нужно, ще дам допълнителна информация. Става въпрос за средно образование в чужбина и вероятно е да има трудности в адаптацията.

# 259
Благодаря, twinkle, че погледна Heart
Ако е нужно, ще дам допълнителна информация. Става въпрос за средно образование в чужбина и вероятно е да има трудности в адаптацията.

Сама ли ще бъде ?! Без вас ?

# 260
  • Варна
Да, но не говорим за първокласник, а за тийн и няма нищо странно. При нас говорим за специфична сфера на развитие и заминават, да
Под "сама" се разбира общежитие и прочие, като има и познати деца там. Ако е писано ще стане, ако не - не е било най - доброто.

# 261
Момичета, на въпрос ще ми се обадят ли днес от конкретна фирма, изтеглих паж жезли, 6 меча, 9 меча (пояснена от императрицата). Става въпрос за моя кандидатура за позиция при тях. Последната обратна връзка от тях беше, че все още уточняват детайлите с международните им партньори и затова има забавяне. Тогава не ми казаха, че съм одобрена, но пък и не ми казаха, че съм отхвърлена. Вчера разбрах, че вече със сигурност този нов проект стартира и би трябвало да са започнали да уведомяват кандидатите.
По картите, с тези 9 меча накрая не ми звучи обнадеждаващо. Дори и да ми се обадят, май няма да е позитивен отговорът. Въпреки, че често 9 меча са просто страховете на питащия. Но погледнах и няколко стари мои комбинации и 9 меча на трета винаги е била не.

# 262
Може да има обаждане но няма да те удовлетвори с тия мечове накрая не ми звучи като да започнеш там....
Момичета, на въпрос ще ми се обадят ли днес от конкретна фирма, изтеглих паж жезли, 6 меча, 9 меча (пояснена от императрицата). Става въпрос за моя кандидатура за позиция при тях. Последната обратна връзка от тях беше, че все още уточняват детайлите с международните им партньори и затова има забавяне. Тогава не ми казаха, че съм одобрена, но пък и не ми казаха, че съм отхвърлена. Вчера разбрах, че вече със сигурност този нов проект стартира и би трябвало да са започнали да уведомяват кандидатите.
По картите, с тези 9 меча накрая не ми звучи обнадеждаващо. Дори и да ми се обадят, май няма да е позитивен отговорът. Въпреки, че често 9 меча са просто страховете на питащия. Но погледнах и няколко стари мои комбинации и 9 меча на трета винаги е била не.

# 263
Здравейте, скоро си купих карти таро и съм “прохождаща” в материята. Зададох въпрос “Защо се отдръпна от мен?”. Ситуацията се разигра преди няколко месеца, не сега. Питах се дали мога да задавам такива въпроси или трябва задължително отговорът да е да или не…
Ако може някой да съдейства в разгадаването все пак Simple Smile
Паднаха се:
1. Страшният съд
2. Висшата жрица
3. Магьосникът (обърната)

# 264
  • там, където ми харесва
Здравейте, хвърлих карти и търся мнение по въпрос относно нова работа , която започнах ?
Какво ще е развитието на новото място?
Колесница Свят Паж пентакли

Утре ми е първия работен ден. Hug

# 265
Здравейте, хвърлих карти и търся мнение по въпрос относно нова работа , която започнах ?
Какво ще е развитието на новото място?
Колесница Свят Паж пентакли

Утре ми е първия работен ден. Hug
По Колесницата, която се приема за положителна карта, имаме взето решение за движение напред, започване на Нов цикъл, в който ще има да се учи по Пентаклите - пажът е ученик, бавно и методично, но стабилно.
За работа са супер карти Simple Smile

# 266

Неговите мисли- 10жезли
Моите мисли - императрица
Неговите чувства-звезда обърната
Мойте чувства -кралица чаши
Външни влияния 2 жезли обр. И 9 чаши. С какво се характеризира връзката ни крал мечове .
Заедно сме от 13 год. Какво ли не сме преживели. Мисля, че връзката ни върви добре, но тези карти не ми харесват. Вие какво мислите?

# 267
Много интересни карти. Твоята колона и неговата са доста различни като енергия. Докато при теб всички карти са изправени, при него 2 от 3 са обърнати, което може да говори за блокажи на енергията и нейния поток.
При теб картите показват, че се чувстваш добре в тези отношения, но от другата страна виждаме, че вероятно има някакви притеснения. Възможно ли е партньорът да се е нагърбил с много ангажименти, които на моменти му тежат и му пречат да гледа оптимистично в перспектива?

В естеството на връзката има баланс между практичност и емоции, намерен е комфорт, който е възможно да се осигурява от партньора.

# 268
Здравейте! На въпроса: " Изследването ще покаже ли заболяването?" при разбъркването изпадна Силата. Прибрах картата в колодата и продължих с разбъркването, докато на ум си повтарях същия въпрос. Пак изпадна Силата, но този път  с Паж пентакли.  Как да ги тълкувам ?  Не посмях да хвърля други карти и ги прибрах. До сега не ми се е случвало два пъти да ми изпада една и съща карта.

# 269
Здравейте! На въпроса: " Изследването ще покаже ли заболяването?" при разбъркването изпадна Силата. Прибрах картата в колодата и продължих с разбъркването, докато на ум си повтарях същия въпрос. Пак изпадна Силата, но този път  с Паж пентакли.  Как да ги тълкувам ?  Не посмях да хвърля други карти и ги прибрах. До сега не ми се е случвало два пъти да ми изпада една и съща карта.

На този етап трябва да покажете стоицизъм и буквално сила, търпение докато резултата дойде по Паж пентакли - може би ще трябват още изследвания

Голям Аркан Силата показва сърцето и близко до него - ребра, гръбнак

Общи условия

Активация на акаунт