Карти таро - тема 31

• 27 462
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
А да попитам - Защо след нова година, защото е трета карта ли (за бъдеще)?

# 331
А да попитам - Защо след нова година, защото е трета карта ли (за бъдеще)?
Числата на Обесения и 9 пентакли правят сбор 21 Света. Картата на Света се свързва с приключване на цикъл - година, годишнина, рожден ден и т.н.

# 332
  • там, където ми харесва
Благодаря , значи ще очаквам някакво движение тогава, то не че чакам повишение или нещо друго ама очаквам да изкарам зимата на тази работа. После ще видим. Мислех си ще хвърля едни карти да няма някаква изненада. Hug

# 333
Благодаря , значи ще очаквам някакво движение тогава, то не че чакам повишение или нещо друго ама очаквам да изкарам зимата на тази работа. После ще видим. Мислех си ще хвърля едни карти да няма някаква изненада. Hug
По-скоро идея за движение. Рицарят е рицар и е на кон, ама този е пентакли и стои на едно място. 😁

# 334
  • София
При мен Рицар пентакли излезе на трета позиция наскоро в материален въпрос. Проявлението е, че се задействаха неща, за които първите стъпки са направени доста отдавна. Може и да е бавен този рицар, но все пак показва действие.

# 335
  • там, където ми харесва
Да дам ОВ вчера бях съкратена неочаквано. Има ли нещо според вас в тези карти , което да го показва.
И ако иска някои нека ми хвърли три карти, защото не знам какво се случва в последно време , когато си гледам. Нещо има ли индикация в картите , които публикувах според вас относно събитията , които ми се случиха?
На въпроса: Ще намеря ли дългосрочна работа до края на годината?

# 336
  • София
lina, много съм изненадана от това, което пишеш. За мен тези карти по-скоро показваха застой на мястото, на което си, дори 9П бих я разчела като да си удовлетворена от този застой и да мислиш за промяна в бъдеще по РП. Но да те съкратят... наистина съм изненадана. Не бих си го помислила.

# 337
  • там, където ми харесва
Нали? Head Band
А някои ще ми хвърли ли три карти на въпроса?

# 338
Обесеният е карта на неочаквани промени, но пък другите две са хубави, особено за работа и пари.

# 339
~lina~, шокирана съм от това развитие. Според мен нито една карта не индикира за това. Освен ако не счетем Обесения и 9 пентакли като изолация. 9 пентакли и деветките като цяло са енергия на самостоятелност, но специално тази в боя пенаткли е и богатство, имане. Но така след наличен резултат да ги тълкуваме като си смучем от пръстите ми се струва, че не е редно.

За себе си карти спрях да тегля. Никога нищо не ми излиза вярно. Зареждах картите, почиваха, но не и не - не става.

Изтеглих ти карти, но аз в тях работа не виждам.

vaychka, можеш ли да дадеш повече детайли? За първи път срещам такова тълкуване на Обесения. Тълкуванията, които аз знам са за застой и необходимост ситуацията да се погледне от друг ъгъл.

# 340
Аз гледам на няколко места. Но, по оригиналната книжка на моите карти това е първо значение.
И, честно казано, при мен досега само това е показвала.
Ето го пълното.
Скрит текст:

В записките ми от други файлове е - промени, ново начинание, нов поглед към нещата. Но, може и да се наложи принудително изчакване на по-добри събития.

п.с. ох, този дек който си показала, го получих вчера, уникален Simple Smile

# 341
  • там, където ми харесва
Мога да кажа , че съм срещала- Обесения да се тълкува като мъченичество, жертва, освобождаване.
Тук направо буквално освобождаване.,
Какви карти само. Ще кажеш , че за отношения се пита в тях.

# 342
Лина, може да пробвам после да ти изтегля и от двата дека.
Но, съм аматьор, да го имаш предвид Simple Smile

# 343
  • там, където ми харесва
Добре. Smiley

# 344
  • София
Моята колода е като тази с картите на lina, Обесеният в книгата е описан като застой и нова гледна точка. И аз за първи път попадам на такова значение на тази карта.

Общи условия

Активация на акаунт