Искам да споделя с вас две подредби за един и същи човек.
Първата подребва е с въпросът - какво очаква питащата през декември?
Става дума за жена, няма връзка и живее сама. От предни подреби е излизало, че е в застой. Обмисля да вземе кредит за закупуване на жилище в бъдеще, но в момента мисли да вземе заем за по-ниска сума.
В друга предна подреба излезе, че има доста бивши приятели и ще се срещне с някой от тях. (Всичко до тук е подвърдено и от самата дама)
За мен първите три карти показват, че започва да се съвзема от етапа на застой и да не се приема повече за жертва на обстоятелствата. Глупака показва, че ако продължава така ще се съвземе.
Долната тройка показва пътя на малкия кредит заради малките аркани. Ще я одобрят за кредита и като го получи ще може да се отдаде на малка почивка, психически да си отдъхне, а защо не и физически.
Горната тройка говори за любовното бъдеще. Аз мисля, че крал пентакли от миналото ще се появи с идеята да си оправят сметките от миналото (Страшния съд), което ще доведе до болка (Тройка мечове).

Втората подреба е с въпросът - ще срещне ли любовта през декември?
Малко съм объркана, но май ми се струва, че тук говори по скоро първо за изграждане на връзка и любов към себе си и чак след това приемане на друг човек в живота.

Много ще се радвам да прочета и вашето мнение, защото може и да пропускам нещо. Още днес ще мога да разговарям с питащата и да потвърдя или отхвърля част от нещата.