Карти таро - тема 31

• 26 806
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, дами,

Искам да споделя с вас две подредби за един и същи човек.
Първата подребва е с въпросът - какво очаква питащата през декември?
Става дума за жена, няма връзка и живее сама. От предни подреби е излизало, че е в застой. Обмисля да вземе кредит за закупуване на жилище в бъдеще, но в момента мисли да вземе заем за по-ниска сума.
В друга предна подреба излезе, че има доста бивши приятели и ще се срещне с някой от тях. (Всичко до тук е подвърдено и от самата дама)

За мен първите три карти показват, че започва да се съвзема от етапа на застой и да не се приема повече за жертва на обстоятелствата. Глупака показва, че ако продължава така ще се съвземе.
Долната тройка показва пътя на малкия кредит заради малките аркани. Ще я одобрят за кредита и като го получи ще може да се отдаде на малка почивка, психически да си отдъхне, а защо не и физически.
Горната тройка говори за любовното бъдеще. Аз мисля, че крал пентакли от миналото ще се появи с идеята да си оправят сметките от миналото (Страшния съд), което ще доведе до болка (Тройка мечове). 

Втората подреба е с въпросът - ще срещне ли любовта през декември?
Малко съм объркана, но май ми се струва, че тук говори по скоро първо за изграждане на връзка и любов към себе си и чак след това приемане на друг човек в живота.

Много ще се радвам да прочета и вашето мнение, защото може и да пропускам нещо. Още днес ще мога да разговарям с питащата и да потвърдя или отхвърля част от нещата.

# 421
Здравейте, дами,

Искам да споделя с вас две подредби за един и същи човек.
Първата подребва е с въпросът - какво очаква питащата през декември?
Става дума за жена, няма връзка и живее сама. От предни подреби е излизало, че е в застой. Обмисля да вземе кредит за закупуване на жилище в бъдеще, но в момента мисли да вземе заем за по-ниска сума.
В друга предна подреба излезе, че има доста бивши приятели и ще се срещне с някой от тях. (Всичко до тук е подвърдено и от самата дама)

За мен първите три карти показват, че започва да се съвзема от етапа на застой и да не се приема повече за жертва на обстоятелствата. Глупака показва, че ако продължава така ще се съвземе.
Долната тройка показва пътя на малкия кредит заради малките аркани. Ще я одобрят за кредита и като го получи ще може да се отдаде на малка почивка, психически да си отдъхне, а защо не и физически.
Горната тройка говори за любовното бъдеще. Аз мисля, че крал пентакли от миналото ще се появи с идеята да си оправят сметките от миналото (Страшния съд), което ще доведе до болка (Тройка мечове). 

Втората подреба е с въпросът - ще срещне ли любовта през декември?
Малко съм объркана, но май ми се струва, че тук говори по скоро първо за изграждане на връзка и любов към себе си и чак след това приемане на друг човек в живота.

Много ще се радвам да прочета и вашето мнение, защото може и да пропускам нещо. Още днес ще мога да разговарям с питащата и да потвърдя или отхвърля част от нещата.

За втория въпрос - ключът е в нея, и аз мисля, че ако поработи със себе си резултат ще бъде Рицар Чаши, но трябва да си махне ограниченията, които сама си слага по 8 меч, да е не е толкова враждебно настроена по 7 жезли и защитаваща се и да покаже повече страст отколкото сила по Силата.
Висшата жрица казва слушай интуицията си, тя е под Луната, водна стихия
Абе като цяло картите не са цвете, според мен фокусът е върху нея самата, може би в момента трябва да обърне внимание на себе си отколкото на мъж.
Всички карти образуват отново голям Аркан Силата - огнена стихия под знака Лъв

И все пак на края на месеца кой знае на някое Новогодишно парти може да срещне един Принц Чаровен 😀

# 422
За втория въпрос - ключът е в нея, и аз мисля, че ако поработи със себе си резултат ще бъде Рицар Чаши, но трябва да си махне ограниченията, които сама си слага по 8 меч, да е не е толкова враждебно настроена по 7 жезли и защитаваща се и да покаже повече страст отколкото сила по Силата.
Висшата жрица казва слушай интуицията си, тя е под Луната, водна стихия
Абе като цяло картите не са цвете, според мен фокусът е върху нея самата, може би в момента трябва да обърне внимание на себе си отколкото на мъж.
Всички карти образуват отново голям Аркан Силата - огнена стихия под знака Лъв

И все пак на края на месеца кой знае на някое Новогодишно парти може да срещне един Принц Чаровен 😀

Благодаря и питащата се съгласи, че има работа по себе си преди да приеме друг човек в живота си

# 423
Неделна таро игра. 😊 Или донякъде проверка на Таро теорията. Това са карти от снощния финал на Мастър Шеф. Реших да тествам картите и знанията си. И се издъних отвсякъде. 😊 Нека се сверя и с вашите интерпретации, ако ви се занимава...
Въпросът е какви са шансовете за победа на всеки един от тримата играчи...
За играч номер 2 хвърлих допълнителни три карти(Рч,Луната,Пж), за да дообясня Справедливостта.
Та кой от всичките спечели според вас?

# 424
Неделна таро игра. 😊 Или донякъде проверка на Таро теорията. Това са карти от снощния финал на Мастър Шеф. Реших да тествам картите и знанията си. И се издъних отвсякъде. 😊 Нека се сверя и с вашите интерпретации, ако ви се занимава...
За играч номер 2 хвърлих допълнителни три карти(Рч,Луната,Пж), за да дообясня Справедливостта.

Интересно…
Ако 6 жезли не беше излязла в номер 3 щях да кажа, че печели номер 2 - най-хубавите карти са там
Сбор Обесения
Но ако е било изненадващо е номер 3 - общия сбор е Кулата , тоест никой не го е очаквал

Аз не гледам това предаване и не знам какво е станало.

# 425
Скрит текст:

Много интересно. Аз не гледам предаването и нямам никаква идея какво се случва там, кои са участниците или пък финалистите.
Ще започна отзад напред.

Играч номер 3
В центъра имаме 4 чаши, която като централна карта според мен носи водещата енергия на разочарование. По 6 жезли е очаквал победата въпреки конкуренцията и по 6 чаши ще му остане само неприятен спомен, който вероятно дълго ще го спохожда. По Кулата вероятно е останал изненадан, че не е спечелил или самото му представяне на финала е било нестабилно и не съвсем отговарящо на възможностите му и очакванията.

Играч номер 2
И този мисля, че се е провалил заради подчертаващите карти. По 10 пентакли има всички умения да спечели, по 10 чаши вероятно е отишъл на финала с хубаво усещане. Обаче и неговото представяне по рицаря и пажа е било под очакваното, по Луната може би нещо се е притеснил, може и мигрена да е имал.
Самата позиция на Справедливостта като последна карта според мен слага някаква граница след първите две хубави карти и съвсем правилно си подчертала.

Играч номер 1 По Висшия жрец и Висшата жрица според мен е получил висша благословия/прозрение и е надминал себе си, вероятно напълно неочквано и за него. По 7 жезли може да е изоставал по някакъв начин или аудиторията примерно да не го е харесвала или да е предпочитала друг да спечели. Тук обаче имаме две седмици, а седем е божествено число, заедно дават Умереността, която пък е едно от най-хубавите карти. Можем да кажем, че неговият ангел-хранител е кацнал на рамото му на финала.

# 426
Аз също не гледам предаването. Според мен е номер 1. За мен тук 7 жезли са заявяване на себе си, сила и увереност. Жрецът и жрицата - победата.

# 427
Аз също не гледам предаването. Според мен е номер 1. За мен тук 7 жезли са заявяване на себе си, сила и увереност. Жрецът и жрицата - победата.

И как точно Жрецът и Жрицата са символ на победа (в състезание) ?

# 428

И как точно Жрецът и Жрицата са символ на победа (в състезание) ?

Не пряко символ на победата, а самата комбинация жрец и жрица дава на участника власт и сила да победи, да има достатъчно познания (на вътрешно и външно ниво), за да стигне до победа. Не казвам, че съм права. Може и тотално да греша.

# 429
И аз не гледах предаването и въобще не бях в час  с нещата, но ми хрумна да тествам картите.
Да ви кажа, че по картите бях решила че победителя ще е номер 2 с тези две десетки, въпреки че като видях Луната уточняваща, се разклати малко убеждението ми и предположих, че и номер 1 с тези двамата жреци ще помогнат донякъде като главни аркани, но пък първа карта 7ж хич не ми хареса...
Абсолютно изненадващо за мен победи точно номер 3. Браво Туинки 😊
При номер 3 тази 4 мечове ме подведе много. Не знам как така с нейното присъствие победи този играч. И в последно време все повече се убеждавам,че която първа карта се появи в подредбата най силно натежава за отговор на даден въпрос. А не последната ... А и това дето правите вие като сбор на всички карти явно накланя везната към правилния отговор, има истина така..
Може би тази 4м е показала характера на победителя номер 3, а това е жена, която ми се видя по обрана откъм емоции, вглъбена в работата си по време на финала, в сравнение примерно с другата жена финалистка(номер 1), която беше по огнена като темперамент...

# 430
И аз не гледах предаването и въобще не бях в час  с нещата, но ми хрумна да тествам картите.
Да ви кажа, че по картите бях решила че победителя ще е номер 2 с тези две десетки, въпреки че като видях Луната уточняваща, се разклати малко убеждението ми и предположих, че и номер 1 с тези двамата жреци ще помогнат донякъде като главни аркани, но пък първа карта 7ж хич не ми хареса...
Абсолютно изненадващо за мен победи точно номер 3. Браво Туинки 😊
При номер 3 тази 4 мечове ме подведе много. Не знам как така с нейното присъствие победи този играч. И в последно време все повече се убеждавам,че която първа карта се появи в подредбата най силно натежава за отговор на даден въпрос. А не последната ... А и това дето правите вие като сбор на всички карти явно накланя везната към правилния отговор, има истина така..
Може би тази 4м е показала характера на победителя номер 3, а това е жена, която ми се видя по обрана откъм емоции, вглъбена в работата си по време на финала, в сравнение примерно с другата жена финалистка(номер 1), която беше по огнена като темперамент...

Няма друга карта представяща успеха от победата по-добре от 6 жезли, просто няма как да я пренебрегнем. Точно нея търсим. Тук единственото заблуждаващо е първата ѝ позиция.

# 431
Момичета, въпросът ми е свързан с покупка на имот. Има някои проблеми, а време ням.
Как ви се виждат тези карти

# 432
С два големи аркана е разбираемо, че отнема време. Може би и при вас има някакво лутане относно сделката, взимане на решение, спецификите на имота. Затрудненията от финансов характер ли са или с някакви тежести и свързаности? Възможно е да се наложи да направите крачка назад, да отстъпите или промените нещо. Силата е успех, но пътят до него е през търпение, постоянство и последователност без грубо налагане на сила.

Какъв е точно въпросът, който зададохте?

# 433
Проблема не е финансов, а свързан със самия имот, конструктивно. Информацията на специалисти е противоречива и аз имам съмнения дали да го закупим. Въпроса всъщност е да го закупим ли този имот. С противоречивите данни и проблеми свързам Дявола. Но пък е обърнат. Няма яснота, не знам дали ще има . Силата явно е моето решение? Но какво ми казват с тази Сила Simple Smile
При мен често се развихрят големи Аркани. Това доста ме затруднява в тълкуванията.

# 434
Хепи, аз по този въпрос по-скоро бих направила астрологична консултация, а не Таро. Имай предивид, че скоро влиза ретро Меркурий и подписи, договори и сключване на сделки не са много добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт