Банята - тема 45

• 42 767
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,

проекта ми за баня  е почти готов и първоначално ми се искаше да поставя черни батерии, но сега виждам, че с роуз голд ще стои по-добре. Естествено цената ме притеснява и искам да поразуча нещата предварително. В едната фирма ми предложиха доста симпатични смесители в бяло и роуз голд или само роуз голд, но са на фирма KARAG, която всъщност чувам за първи път.  Някой има ли някакви впечатления от нея? Ако пък ме насочите към други такива ще съм благодарна. Прилагам и снимка на батерията, която гледах тогава.

Скрит текст:
Предполагам, че е от един магазин на Околовръстно, на който забравих сега името или не?
Работят заедно с БГ майстор или имат някакви взаимоотношения, не знам точно от какво естество, но си комуникираха по телефона, когато търсех душ система, в магазина вече нямаше от тази, която избрах, но се намери една в БГ майстор.
Предлагат доста качествени турски и италиански продукти, естествено - с цени над средните и даже някои определено високи, но си струват.
Наблюденията и личния ми опит са отпреди 3-4 години.
Чи Лу, всичко се намира в съответния цвят и стил. Вярно, иска си търсене и търпение в нашите условия, но се намира.
Освен това няма пречка да се съчетаят два цвята метал, стига да се приложи някаква логика и система, не безразборно.

# 601
А на този "роуз голд", какви аксесоари за баня ще сложите? Сифон, обков на душ параван, бутон на тоалетната, дръжки на шкафчета...

Ами точно затова искам да огледам нещата предварително и да реша. Сифон и обков има роуз голд, бутон от тази фирма нямат, но имат в бяло, а казанчето е бяло, за дръжки (ако въобще има такива) харесах едни пера на Рока само трябва да видя дали се продават отделно. Като цяло банята ще ми е бяла и затова мога да заложа на комбинация от бяло с роузголд, т.е. ако не намеря сносни в роуз голд, ще намеря такива в бяло надявам се. Въпреки, че бая се депресирах вече от цени и наличности.

Здравейте момичета,

проекта ми за баня  е почти готов и първоначално ми се искаше да поставя черни батерии, но сега виждам, че с роуз голд ще стои по-добре. Естествено цената ме притеснява и искам да поразуча нещата предварително. В едната фирма ми предложиха доста симпатични смесители в бяло и роуз голд или само роуз голд, но са на фирма KARAG, която всъщност чувам за първи път.  Някой има ли някакви впечатления от нея? Ако пък ме насочите към други такива ще съм благодарна. Прилагам и снимка на батерията, която гледах тогава.

Скрит текст:
Предполагам, че е от един магазин на Околовръстно, на който забравих сега името или не?
Работят заедно с БГ майстор или имат някакви взаимоотношения, не знам точно от какво естество, но си комуникираха по телефона, когато търсех душ система, в магазина вече нямаше от тази, която избрах, но се намери една в БГ майстор.
Предлагат доста качествени турски и италиански продукти, естествено - с цени над средните и даже някои определено високи, но си струват.
Наблюденията и личния ми опит са отпреди 3-4 години.
Чи Лу, всичко се намира в съответния цвят и стил. Вярно, иска си търсене и търпение в нашите условия, но се намира.
Освен това няма пречка да се съчетаят два цвята метал, стига да се приложи някаква логика и система, не безразборно.

Не съм от София, но видях че тая фирма която споменаваш има сайт. Бях при родителите ми в Сливен и там ми ги предложиха в едно магазинче. Предполагам, че и във Варна ще ги изнамеря.

# 602
Съмнявам се няколко "роуз голд-а" да съвпаднат, ако въобще има от всичко изброено такъв цвят.
Може, то всичко може. Една от новите ми комшийки ме викна да ме пита нещо и ме заведе в банята, където онемЕх. Смесителят на мивката беше нещо тъмно златисто, ретро модел, параванът с черен метал на квадрати, а душът ръбест модерен хром. Всичко може😂

# 603
Съмнявам се няколко "роуз голд-а" да съвпаднат, ако въобще има от всичко изброено такъв цвят.
Може, то всичко може. Една от новите ми комшийки ме викна да ме пита нещо и ме заведе в банята, където онемЕх. Смесителят на мивката беше нещо тъмно златисто, ретро модел. Параванът с черен метал на квадрати, а душът ръбест модерен хром. Всичко може😂
Казвам, че може да се намери точно каквото търсиш, а ми даваш пример с липсата на всякакъв стил, вкус и последователност. Това не касае казаното от мен и не това съм имала предвид, надявам се да се разбира.

# 604
Е, тя жената сигурно си ги е съчетала, според някаква нейно виждане. Апартаментът е съвсем нов и не изглеждат да нямат възможности.

# 605
Е, тя жената сигурно си ги е съчетала, според някаква нейно виждане. Апартаментът е съвсем нов и не изглеждат да нямат възможности.
То не е до възможности само, макар че определено имат значение. Стилът, вкусът и чувството за хармония не са равнозначни на финансови възможности, макар и последните да предпоставят реално начин да ги задоволиш, ако ги имаш. Както и обратното. С много пари можеш да направиш и много грозни или поне нехармонични неща.   
Естествено, че жената го е направила според собствения си вкус, но не бих го нарекла замисъл. Тя и еклектиката има своя логика и последователност кое и защо е такова или онакова, но някои я разбират просто като механично съчетаване на елементи от всякакви стилове и цветове и са убедени, че всичко е позволено.
Смятам, че случаят на питащата съфорумка не е такъв.

# 606
Роуз голд, голд, месинг имат различни нюанси, така че хич не е трудно да се разминат.
Аз не съм от тези, които критикуват или се подиграват на вкуса на другите, въпреки че си имам мнение по коментирани въпроси в тази и други теми. Ако не ми харесва - не коментирам. И това, че на мен не ми харесва, не означава, че е грозно.

# 607
Ама момичета, напълно съм наясно, че както от обикновените цветове, така и от роуз голд има няколко нюанса. Затова търся да е всичко от една серия, или поне ако са различни, да не си влияят, така че да не стане грозно. Затова и попитах ако някой се е сблъсквал да даде съвет. Може пък някой преди мен да е успял да комбинира и да ме улесни по този начин.
Към момента съм харесала и една душ система на Рока и най-евтино съм я намерила като цена в Баня.бг. Някой поръчвал ли е от там, защото разликата в цената с другите сайтове е доста осезаема?

# 608
По HGTV като гледам, американците си умират да събират различни метали и дървении. За металите и баните/кухните, съм се нагледала на месинг, стар и нов, мед, черно, хром, поне по 2-3 вида метал в едно помещение. Както и поне 3-4 вида плочки в банята. Това в България се смята за абсолютно неприемливо разностилие. Ама ей нА, те си го харесват.Laughing

# 609
Тя комшийката е живяла в Англия. Може от тях да е прихванала. Направо се облещвам, като видя как оставя бебешката количка на новородено бебе в най-голямата мръсотия. Там още се кърти, носят се лепила, гипс, има чували с боклуци и количката е до тях. Идва ми да и хвърля отгоре един чаршаф поне😆

# 610
  • София
По HGTV като гледам, американците си умират да събират различни метали и дървении. За металите и баните/кухните, съм се нагледала на месинг, стар и нов, мед, черно, хром, поне по 2-3 вида метал в едно помещение. Както и поне 3-4 вида плочки в банята. Това в България се смята за абсолютно неприемливо разностилие. Ама ей нА, те си го харесват.Laughing
И аз го харесам 😆

# 611
Мога по цял ден да го гледам и не ми омръзва, ама нямам време. Иначе забелязвам, че като ще продават къща за два милиона правят банята цялата с плочки и много се радват.А иначе повечето стени само ги боядисват, че излиза по-евтино. Не ми харесва, че затварят прозорците на баните с гипсокартон и слагат там душ кабините.

# 612
А аз даже го направих /за металитните части/ и много си го харесвам.. Satisfied Даже без да съм гледала тези предавания,но сега ме заинтригувахте да потърся ..

# 613
Тъй като ще правим няколко бани, и аз бих искала някой с лични впечатления от покупка на сайта Баня. бг. Харесва ми, че имат голямо разнообразие на артикули, но дали всичко е наред с доставките и качеството. Мен ме интересуват структури Грьое, душове, смесители и сифони.

# 614
За няколко бани може да отидете със списък във физически магазин и да поискате оферта. Правят намаления.
Аз си поисках от 5 места и навсякъде ми направиха. Най-малкото беше 8%.
Още нищо не съм купила, всеки ден си меня мнението за нещо😆
На бгмайстор може да пратите мейл, те също правят отстъпки, то си го пише в сайта. Дори да няма някой модел качен, ако работят с определената марка, пак го доставят.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 07:16 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт