Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 113
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Започнах да гледам American Gods. До пета серия на първи сезон съм.
Ммм, чудя се как да обобщя впечатленията си дотук - действа ми леко
странно. Но по онзи пристрастяващо странен начин, който те кара да
искаш да гледаш и още, и още, а същевременно да продължаваш да се
чудиш харесва ли ти или не това, което гледаш. Какво ми харесва -
кинематографията - ракурса на камерата и цветовете, актьорското изпълнение,
музиката. Какво ме кара да се колебая дали ми харесва на 100 % -
пропагандата, която се прокарва, ненужно дългите сексуални сцени,
пълни и с политкоректност, сравнително бавното развитие на сюжета,
от който лъха на налудност. Може би всъщност точно полъхът на
налудността действа пристрастяващо. Satisfied
Със сигурност ще догледам първи сезон и тогава ще реша дали ще
продължа и нататък.

# 496
Аз гледам Gilmore girls Joy знам, че е много популярен сериал, та реших, че трябва да го изгледам все пак. Не е супер интересен, доста захаросан, но е лек и разтоварващ. И е супер различен от днешните сериали Grinning например децата са облечени като деца и не се гримират

# 497
Този отпреди 20г ли?

# 498
# 499
Е да, съпоставим със сегашните и годините, на  които го гледаме.Като излезе го следях с удоволствие.Ама съм била на 25.Simple Smile

# 500
Да, предполагам за по-младите би бил по-интересен Simple Smile

# 501
Гилмор са класика,гледала съм го и аз преди години,харесвам го.
Аз чакам финала на трети сезон на Куците коне,харесва ми до момента тази история най много,с нетърпение чакам да го качат.После какво ще гледам не знам.

# 502
Идвам със страхотно предложение за феновете на Викинги и други подобни сериали. И препоръчвам за тях The Last Kingdom. Който може да намерите в Нетфликс. Много ми хареса. Лесно се зарибих. И много бързо изгледах и петте сезона. Разбира се, не мога да твърдя, че е толкова добър колкото е и Викинги. Съвсем не. Но пък достатъчно интересен и приятен.

В момента гледам Bodies в Нетфликс и съм на първи епизод. Доста забъркващ. Надявам се да си заслужава.

# 503
То с тези мъже в сериала, как да не се зариби човек! Който е гледал The Last Kingdom знае за какво говоря.

# 504
  • Бургас
То с тези мъже в сериала, как да не се зариби човек!
Особено един дългокос GrinningGrinningGrinning

# 505
Изгледах The gilded Age, харесах много господин Джордж Ръсел, всички останали са много банални Simple Smile но определено си струваше гледането. Много приятно заснет, наслада за окото.

# 506
  • Варна
  Mного ми хареса ,,Лоши сестри"/,,Bad sisters". Надявах се, но не очаквах такава развръзка, Simple Smile.

# 507
 Mного ми хареса ,,Лоши сестри"/,,Bad sisters". Надявах се, но не очаквах такава развръзка, Simple Smile.
И аз много го харесах. Но не знам какво ще измислят за сезон 2. Да не стане като Big Little Lies - първи сезон много ми хареса, но вторият беше излишен.

Отново изгледах Frazier - много приятен и забавен сериал. Наскоро имаше нови 10 епизода, но изобщо не ми харесаха, нямат нищо общо със старите епизоди. Усеща се липсата на Джейн Лийв, Дейвид Хайд Пиърс и Джон Махоуни.

Последно време много трудно си харесвам нови сериали и затова мисля да си пусна отново Parks and Recreation.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 15:49 от hey_yeah

# 508
  • Варна
О, ,,Парковете..." гледаме всяка вечер, на сезон 4 сме, изключително приятен сериал. Днес почнах ,,Devs"-определено ме заинтригува.
  P.S. Ами, нищо особено се оказа.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 12:31 от Пеева

# 509
След като изгледах не знам си колко анимета със зомбита и също толкова азиатски сериали с неща, които обичат да се хранят с живи неща Innocent снощи реших, че е време за The Walking Dead.
Половинката ми се смее, че няма начин да изгледам цели 11 сезона и аз наистина точно в този момент ми се иска да го бутна към орда подивели зомбита. Innocent
Гледах първи епизод. Стана ми много мъчно за шерифа. Не стига, че се събуди в апокалипсис, а и жена му  вече си има гадже.

Общи условия

Активация на акаунт