Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 110
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Туон, завиждам ти.
Това ми е един от най-любимите сериали за всички времена.
И един от най-великите.

# 511
След като изгледах не знам си колко анимета със зомбита и също толкова азиатски сериали с неща, които обичат да се хранят с живи неща Innocent снощи реших, че е време за The Walking Dead.
Половинката ми се смее, че няма начин да изгледам цели 11 сезона и аз наистина точно в този момент ми се иска да го бутна към орда подивели зомбита. Innocent
Гледах първи епизод. Стана ми много мъчно за шерифа. Не стига, че се събуди в апокалипсис, а и жена му  вече си има гадже.

Уууу, браво на теб.
То към Ходещите има още сериали, да знаеш.
Wink

# 512
Издирвам трети сезон на исландския "В капан". Ако някой може да подхвърли линк, ще бъда много благодарна. 🙏

# 513
Издирвам трети сезон на исландския "В капан". Ако някой може да подхвърли линк, ще бъда много благодарна. 🙏
Мога да предложа, ако владеете немски, да го потърсите в ZDF Mediathek. Там е качен 3 сезон.

# 514
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The Gilded Age - има 8 излъчени епизоди от сезон 2 (днес проверих) и не свърши като да е край.
Очаквам още един епизод, в който Мериан и Лари най-накрая ще се съберат.
Нещо пропускам ли,защото вие говорите за край?

Аз отново си върнах Нетфликс и ще комбинирам с Hulu. Съпруга ми предлага, дай да сложим и ХБО.Аз му казах,че ако сложим и ХБО няма да станем от телевизора.
Покрай Игри на Волята качих 2кг заради гледане със снак в ръка,хайде нема нужда Rolling Eyes

# 515
О веч благодаря за сайта Hug. Някой филми и сериали имат и субтитри - ще започна с някой детски да видим помня ли нещо от езика. Bowtie

# 516
  • Sofia
Аз гледам в fmoviesz.to Много богат откъм филми и сериали. Винаги има английски субтитри, понякога и български. И няма реклами!

# 517
  • Бургас
The Gilded Age - има 8 излъчени епизоди от сезон 2 (днес проверих) и не свърши като да е край.
Очаквам още един епизод, в който Мериан и Лари най-накрая ще се съберат.
Нещо пропускам ли,защото вие говорите за край?

Според IMDB са 8 епизодите във втори сезон. Може би ще продължат историята в трети сезон.

# 518
На мен завършена ми се видя 8-ма серия в цялостен план за всички герои,освен за девойчето дето го нагласиха за важната особа/сещате се:))/.За нея не е ясно дали е приключила историята или майката категорично я приключи вместо нея.

# 519
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Единстената сюжетна линия,която завършиха беше тази с операта и факта,че Берта се доказа пред Обществото.
Лари и Мариан се целуната,което пък е началото на новата сюжетна линия.
Какво се случва с Барона и Гладис (също така виси в нищото)
Разбрахме,че сестрите не са бедни,но не показаха Ейда как ръководи дом и бизнес.

Задължително трябва да има сезон 3. Нямам търпение.

# 520
  • Mediterraneo
Някой изгледа ли спинофа на La casa de papel- Берлин?

# 521
Изгледах “Убийство на края на света”/“Murder at the end of the world” (2023). Първите два епизода ми бяха мудни, но после действието се забърза и стана наистина интересно. Иначе сюжетът е, малко или много, осъвременен вариант на един роман от най-великата писателка на кримита - Агата Кристи. Да видим, който е чел нейни книги, дали ще се сети кой точно:
Скрит текст:
Група привидно несвързани помежду си хора са поканени на кратка почивка в мистериозен частен хотел по средата на нищото в Исландия. Още същата вечер един от тях умира. А после още един. И още един. Скоро става ясно, че някой се е заел да ги елиминира един по един, и се намира сред тях самите. Въпросът е кой и защо.
И, разбира се, финалът не ми хареса на 100%, но то пък кога ли това е ставало... Имаше развръзка и беше смислен, но очаквах повече екшън. Но поне не завърши с тъп клифхенгър, което оценявам. Също така имаше солидна доза оригиналност по отношение на извършителя на убийствата, което също оценявам. Ако си търсите интересен, кратичък сериал с добра актьорска игра, който не е нещо забележително, но пък е приятен за гледане - препоръчвам. Давам му оценка 8/10, заради финала и някои сцени в ретроспекция, които си бяха чист пълнеж и ми се сториха излишни за основната история.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 23:56 от Reddish Brown

# 522
  • Бургас
Иначе сюжетът е, малко или много, осъвременен вариант на един роман от най-великата писателка на кримита - Агата Кристи. Да видим, който е чел нейни книги, дали ще се сети кой точно:
Скрит текст:
Група привидно несвързани помежду си хора са поканени на кратка почивка в мистериозен частен хотел по средата на нищото в Исландия. Още същата вечер един от тях умира. А после още един. И още един. Скоро става ясно, че някой се е заел да ги елиминира един по един, и се намира сред тях самите. Въпросът е кой и защо.

Десет малки негърчета / Те бяха десет / И накрая никой не остана

# 523
Аз гледах 3-4 епизода от Берлин. Не е лош, но не знам дали ще го догледам.

# 524
Вече има ново политкоректно име. Едит: за негърчетата говоря. Забравих как беше, но новите издания ще са с него.
Аз влизам да препоръчам нетфликския Capitani от Люксембург. За една вечер изгледах първи сезон. Бих дала повече от 6.6, колкото видях в нета. Жанрът е криминале, за мен е балансиран, не е твърде дарк. Може би малко неправдоподобен на моменти, но сниман в хубаво европейско градче.

Общи условия

Активация на акаунт