Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 083
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Къде мога да гледам "Куци коне" - сезон 3 онлайн с бг. субтитри?

# 571
Пусни си пробно Apple TV +. Три месеца е безплатно приложението. Аз там го изгледах и много ми хареса. Благодаря за препоръките Simple Smile

# 572
  • Бургас
Гледах първи епизод на Йелоустоун по Диема. Не разбирам каква е тази истерия по сериала. Едва не заспах. Не е мойто.

# 573
  • София
Някой гледа ли новия сезон на Фарго?
Как ви се струва?
Изминали са 7 епизода, остават още 3.
Аз съм раздвоен. Започна много силно. Добър каст, но усещам пропагандата за съжаление...
Всички мъже са пълни льльовци, нежни създания и изпълнители, само двама са мъжкари, ама единия е психопат, а другия насилник.
Започна много обещаващо и аз мислех, че ще е някакъв сблъсък на порядките, на старото и новото, но не като налагвани тенденции, а като промяна в самия живот. Нещо като в Йелоустоун. Но много бързо разбрах, че няма да висим социален сблъсък на старото и новото, а ще гледаме как мъжете от лошите щати (разбирайте реднеците) са изроди.

# 574
  • Somewhere far away
аз започнах Better call Soul - харесва ми, но не е чак това което  очаквах- след толкова хвалби и награди може би очаквах нещо повече. много мудно ми върви на моменти, а на други моменти ми идва прекарено много правната тематика. интересна ми е само сюжетната линия с Майк!
 предполагам сериали на тема адвокати не са моето нещо.

# 575
Ако Йелоустоун е дублиран по Диема,няма да се оцени подобаващо високо.Губи се много от чара на героите,емоциите им...аз съм голям фен и според мен си заслужава да му се даде шанс.
Better call Soul два пъти го почвах и се чудех  дали да го продължа след втора серия,но толкова се зарибихме с първия сезон и то цялата фамилия /фенове на Breaking bad/,че нямаше спиране докато не го изгледахме.Многопластов и дълбоко емоционален,хем тъжен до болка и също така адски смешен на моменти.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 21:16 от Calabria

# 576
  • Бургас
Здравейте , отскоро съм любител на сериали. Гледам в HBO. Сега съм на Останалите,
Изгледах Прислужницата, Живате мъртви, Мер от ….,
Ще си избера и от някой от предложените тук за след това.

# 577
  • Варна
За гледащите телевизия.

https://www.imdb.com/title/tt21338936/?ref_=vp_close

# 578
  • Somewhere far away

Better call Soul два пъти го почвах и се чудех  дали да го продължа след втора серия,но толкова се зарибихме с първия сезон и то цялата фамилия /фенове на Breaking bad/,че нямаше спиране докато не го изгледахме.Многопластов и дълбоко емоционален,хем тъжен до болка и също така адски смешен на моменти.
и аз го почнах точно защото съм фен на Breaking bad. но просто не ме грабва- ще го догледам де и без това нямам в момента друго за гледане Grinning

# 579
  • Бургас
Ако Йелоустоун е дублиран по Диема,няма да се оцени подобаващо високо.Губи се много от чара на героите,емоциите им...аз съм голям фен и според мен си заслужава да му се даде шанс.

Не е до дублажа при мен. Самия сюжет не ми допада.

# 580
Дам, ноовият сезон на Fargo започна силно, но след това окалпазениха сюжета. Еле ппък с това връщане от преди 500 години.
А за къмпинга няма какво да кажа, има ги наистина такива места, но тук доста са преекспонирали нещата.
Сезоните 1 и 2 са невероятни, следващите доста по-слаби.

# 581
  • София
Гледах първи епизод на Йелоустоун по Диема. Не разбирам каква е тази истерия по сериала. Едва не заспах. Не е мойто.

Уф, дай му шанс. С напредването на сезоните става все по-добър. Simple Smile

# 582
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми звучи като сериалче за свекър ми.

Иначе днес започнах Deadwind по Нетфликс по ревюта тук в темата. Ок е засега, депресираща и мрачна обстановка,природно категорично не е моето място. Не случайно Хелзинки са №1 по самоубийства.

# 583
Аз го изгледах Deadwind, но четох, че май няма да пуснат 4ти сезон и съм много разочарована, понеже адски ми хареса, а и 3ти сезон свърши с отворен край…
Гледай го, много е интересен, заплетен, различен от масовката.

# 584
Дано дадат всички сезони на Йелоустун, много ми харесва на мен. По програма е обявен 2 часа, а дават 1 епизод

Общи условия

Активация на акаунт