💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 479
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 105
Е, Гатьо нали каза, че никога няма да сложи жълт екип 😂
Биз жълто клинче няма как да го вземат за капитан на Амазонките 😄😄😄
и като не е поръчан по  Amazon😂😂

# 106
  • Другата България
Момчил прави показно как се играе брилянтно и стратегически, и физически. Смятам, че това не е само стратегия, или че е мислено, премисляно, или резултат от уроци при този или онзи /нали сега е модерно да ги обучават предишни участници/. Той просто си е такъв, умно, възпитано и интелигентно момче, не случайно е софтуерен инженер, втори/или първи/ по успех е бил в Китай /дано не бъркам/. И Васил беше такъв, братя Василеви просто са от друго тесто, не са обичайните напомпани и самоуверени батки, които търсят поле за изява в такива формати.
И точно затова съм сигурна, че няма да спечели формата, това не е Тупаревския победител. Вероятно ще стигне много напред, но накрая ще му намерят майстора.

# 107
Дали няма Мартин утре да си прибере Момчил в Старейшините?

# 108
Благодаря за новата тема! Нека е изпълнена с веселие, много гатьови синхрони и никакви контузии.

Гатьо сигурно не е издържал изпита за амазонски поздрав и не си е спечелил екипче.

Много е уравновесен Момчил, браво.

# 109
Имам подозрение , че жените на кастингите са минали синхрон за мрънкане и оплакване и тези които най са мрънкали, тях са вкарали.Виктория ,Радосвета , Цвети, Моника, Виолетка в другата крайност, ама то пак си е мрънкане примесено с вулгарни обиди.

# 110
Сега ще е интересно как от Великолепна четворка ще направят Петимата от РМС!

# 111
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гатьо осъди Амазонките, че ползват Теди за бушон, защото можело да има внезапна смърт, но ако капитанът е мъж, тогава няма драма. Логика ли е, чудо ли е.

Направи ми впечатление, че явно не са казали на участниците и в частност на Рълев, че брат му е отпаднал от играта по медицински причини, защото Калоян в синхрон няколко пъти спомена какво би станало, ако дойдАТ братЯТА.

Искам Амазонки на Резиденцията и ми е любопитно да видя с кого ще подсилят Старейшините.

# 112
  • София
Всички искат да са на резиденцията, ама тя е само една.Дано не я дадат на Мартин.

# 113
Гатьо сънувал Генчо ,и спечелили Satisfied  Да ама Генчо сънува Куков само .

# 114
Пеньо сънувал Генчо! Много тъпо това сПенелова!

# 115
  • Другата България
Дали няма Мартин утре да си прибере Момчил в Старейшините?
Много добро предположение, подкрепям с две ръце, въпреки, че не искам Момчил и Виолета в едно племе.
Все пак за нея той е “вреден“. Но пък така сините ще дръпнат много напред. Абе, ще има нещо около капитанската, трябва да има.

# 116
  • София
4:6:8
Хаха..едно такси хора

# 117
Мартин голямо шубе го гони от Виолета 😄

# 118
  • Някъде в Матрицата
Записвам се на 8ма страница тука и Благодаря за темата!
Обособявам се да гледам прожекцията. Може и да коментирам от време на време.

Прогнозата ми е Сини - отново река. Другите две племена ще си разменят локациите. Ха сега - да видим. Simple Smile

# 119
Хайде Виктория дойде.
Супер тъпо вземат шанса на момичето.

Общи условия

Активация на акаунт