💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 668
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
О, кулите на Ханой утре, Даниел няма ни-ка-къв шанс, йес! Рълев вярвам, че ще се справи, Дени и Мартин също, ако те са номинираните от Старейшините.
Гладиаторите без Викинга ще са далеч по-силни отколкото са сега.
Много ме е яд за Цецо и това Николче не мога да го гледам вече, да отпада най-накрая и да се свършва тая мъка! Поне Радо ще е заслужено командирован на Чистилището, като няма акъл.

# 1 891
  • На Изток от Рая
А Виолета от къде знаеше кой е отпаднал, кой е дошъл...? Май от Цвети редактирам се.
Иначе Ралица им пусна въдичката на мъжете да го ударят на чест  да  се номинират и да се бият срещу Гладиаторите.

# 1 892
Не разбирам Виктория,Никол, Цвети участници ли са, или актриси,които движат сценарий.

Точно това е усещането, което дава този сезон, на латино сапунка. На мен ми писна да ги гледам.

# 1 893
Тея двете скочубри наистина ли си мислят, че могат да победят Радо на трасе. Според мен той веднага се връща.
Дано!!!
Дано и това да значи, че татьовата не влиза в основните племена !!

# 1 894
  • Другата България
Аз ви поизчетох, и не съм сигурна, че ще гледам епизода. Разбирам, че Мудев моя фаворит отново е бил във вихъра си, това е новия Алекса, и съответно любимец мой форевър! Heart
Ясно беше за Цецо, Ясно и за Цвети. Очаквано и за Радо, продукцията няма да изневери на стила си да напасва сценария според участниците. Очаквано и за Даниел, вероятно утре е пътник.
Радвам се за Момчил, разочарована  съм от Мартин.
И, да се знае - РР е икона, новият фаворит на народа, новият любимец  13.

# 1 895
О, кулите на Ханой утре, Даниел няма ни-ка-къв шанс, йес! Рълев вярвам, че ще се справи, Дени и Мартин също, ако те са номинираните от Старейшините.
Гладиаторите без Викинга ще са далеч по-силни отколкото са сега.
Много ме е яд за Цецо и това Николче не мога да го гледам вече, да отпада най-накрая и да свършва тая мъка!

Аз залагам, че ще са 4-ма мъже.  Не ми е реално, да сложат на жена 25-килограмова жилетка Wink

# 1 896
Продукцията насочва играта, но нека не отнемаме постиженията на самите играчи. Не е продукцията виновна за абсолютно умишлени решения и избори на участниците.

Никол има точно толкова право, колкото и Цецо. Нейното желание да продължи напред е точно толкова валидно, колкото и това на Цецо и има правото да използва всичко, което може в своя полза. Макар да са плаващи правилата, съветите, номинациите и нуждата от социална игра са на масата от ден 1.  Официална част от играта са и са оръжия, които всеки използва.

# 1 897
А Виолета от къде знаеше кой е отпаднал, кой е дошъл...? Май от Цвети редактирам се.
Иначе Ралица им пусна въдичката на мъжете да го ударят на чест  да  се номинират и да се бият срещу Гладиаторите.

Аз си мисля, че всеки новодошъл им разказва как се развива играта... В случая Цвети беше на териториалната битка и знае, че Моника и Виктория са отпаднали и че е влязло ново момиче!

# 1 898
  • София
...
Татьовата има паричките на тати, така че .... И на мен не ми се иска да влиза в племената ама...

# 1 899
  • На Изток от Рая
Продукцията насочва играта, но нека не отнемаме постиженията на самите играчи. Не е продукцията виновна за абсолютно умишлени решения и избори на участниците.

Никол има точно толкова право, колкото и Цецо. Нейното желание да продължи напред е точно толкова валидно, колкото и това на Цецо и има правото да използва всичко, което може в своя полза. Макар да са плаващи правилата, съветите, номинациите и нуждата от социална игра са на масата от ден 1.  Официална част от играта са и са оръжия, които всеки използва.
Да, тя също има равни права с останалите, но Никол никакви постижения намаше, добре че я пазеха останалите.  Че тя Мани е в пъти по-добра от нея.

# 1 900
Дано Ралица я махнат вече от ИВ … да ходи да напътства, да поучава мъжа си, бабите пред блока … много непрофесионално !!

# 1 901
  • Варна
Много ми писнаха, то не бяха врътки, схеми и простотии от страна на продукцията..
Мартин като трябваше да отпадне преди две седмици го пратиха на плажа..
На Виктория и взеха парите без да може да върне някого на нейното място, а сега Цвети праща някого в същата ситуация...
Румен го връщат племената беЗ битка ... и т.н. и т.н.....изобщо правят си каквото искат

# 1 902
От аванса за утрешния - до колкото видях на съвета май ги досрамя мъжете, че само Мартин казва, че е доброволец да го номинират. След неловка пауза Дунев май казва и аз, стреляйте и мен и тогава от немай къде и Мастагарков, че и той можел...

# 1 903
Никол трябваше сама да си отиде. На колко игри завършва последна със служебни номинационни гласа и все я спасят.
Обаче се изтъква, че е последната "Изгубена" сякаш е за хвалене, че е най-слабият участник на Арената.

# 1 904
...
Татьовата има паричките на тати, така че .... И на мен не ми се иска да влиза в племената ама...
Съмняваме да може да ги ползва ако тя не е пълноправен участник в Игрите … иначе досега да са му предложили на Дунев !!

Общи условия

Активация на акаунт