💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 728
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 085
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Защо Момчил е наказван за емоциите си? Радо хейт щото нямал такива, Момчил хейт щото си показал радостта, Мишо що бил с такова поведение на съвета, ми щото са живи хора. Всеки със свойте добри и лоши страни, странности, слабости, падения и лоши преценки. Но играят, има хъс и воля за победа, не се предават, дошли са водени от страстта си към игрите и спорта, и желанието за чиста, заслужена победа. Не са станали котви, галеници, не им пазят реномета, кариери, имена, не се крият зад падрета, половинки, пари. Евала на такива играчи, искам да гледам Игри на волята, а не Игри на връзкарството и мишкарството. Всички знаем как е в реалния живот, мнозина сме изпитали несправедливостта, нечестието, играта с нас от други по-силни хора с власт и пари, затова поне в това шоу искам да гледам честна битка, искам подготвените, нахъсани и можещи играчи да продължават напред. Искам феърплей и най-достойния на игрите да победи, а не любимецът на продуценти и тям подобни.

# 2 086
  • София
Аз сега гледам запис- а защо все стрелят по Рълев, не е ли логично да се пробват да махнат Радо и хем да разделят братята, хем да е от тази коалиция. Те- Рълев, та Рълев
Според мен е защото плувците се познават и Калоян не иска да номинира Радо заради някаква обща среда навън. В някакъв момент може да го направи, но не и сега. Само предполагам.

# 2 087
  • София
Да протестираме и да се оплачем в Страсбург...за нарушаване на човешките права! И нашите и на участниците..
Trollface

# 2 088
Впрочем ... логиката на това Цвети да отстрани някой СЛЕД съвета на Гладиаторите малко ми куца. Номинираните са с нещо като имунитет или ще се избере друг номиниран ако Цвети избере един между Рълев/Дани. Хипотетично. Изглежда ми като "предимство" което Продукцията и подарява ЗАЩОТО знаят, че нейния избор е Радостин.

# 2 089
Определено ще бъде интересно ако Цвети каже: "Искам да изпратя Рълев!"

# 2 090
  • Пловдив
Цвети замина в Чистилището преди играта. По календар съвета там беше снощи, след съвета на Гладиаторите. Но можеше и да не са те на съвет, ако не бяха последни.

РР е тотал щета. Съчувствам на Мудева за избора й.
С гласуването и изпращането на Цвети, братята удариха тъпомера.
Мишо има визия, но е мега глупав. А Радо отдавна е спрял да умее да мисли.
И накрая Рълев номиниран.

# 2 091
Aз пък искам да си кажа че Мартин ме кефи в момента. Много харесвам това, че изговаря всичко. Върнаха се и не се отделиха на групи, а седнаха всички на масата. В него виждам балансирано приемане на това, че най-добрите трябва да спечелят и че никой не трябва да се скатава, когато е редно да се бие. За съжаление Дунев им е много силен, за да се конфронтират с него е този момент и да губят подкрепата му.

Май съдбата на Старейшините ми е най-интересна вече...

# 2 092
Аз правилно ли разбрах, че Цвети ще праща някого на нейно място, макар че Виктория не прати никого като беше в същата ситуация за 100 гроша да се върне? Това за мен е топа на нелепата смяна на правилата в движение

# 2 093
  • София
Аз правилно ли разбрах, че Цвети ще праща някого на нейно място, макар че Виктория не прати никого като беше в същата ситуация за 100 гроша да се върне? Това за мен е топа на нелепата смяна на правилата в движение

Правилото явно вече е, както е угодно на продуцента! Никой да не опитва да си прави някакви планове и да има очаквания.

Момчил според мен много се вживява, сякаш е герой в някаква компютърна игра или филм, затова са тези емоции при битките. На "територията" си е все така възпитан и обран. Разбирам, че загубилите се дразнят, но някои спуснати по милост особи от жълтите какво се мръщят, не знам. Ясно, че го подбутват и внушават такъв наклон на мислите, ама май и не му се удава много мисленето. Възпитанието отделен въпрос, и там не блести. (За РР говоря, не знам дали стана ясно, не за Момчил). Жалко за Мудева, правеше такова добро впечатление преди да се присъедини любимият, а сега гледа да се снишава до него.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 14:36 от лято!

# 2 094
Аз си мисля, че Момчил от една страна е добряк и в живота, възпитан, но определено има своите странности, които понякога му пречат да се види отстрани и че може да дразни околните.
Иначе характера му е такъв - спортувал е от малък и много често "гори" и е пренавит в играта (разбирам го, защото на моменти и аз съм така. Мога бурно да се израдвам на някоя безсмислена точка). Тази спортна "злоба" я разбирам много добре и я оправдавам.

И като добавим и това, че той въобще не е глупав и със сигурност прикрива доста неща - смятам, че има някаква стратегия, но не позволява да я видим. Затова аз не бих приел целия му образ като чиста монета, а дори приветствам играчи, които са толкова добри манипулатори, че заблуждават дори публиката.

Много комплексен и интересен образ е той. Със сигурност мога да оправдая "избухванията" му от радост и указанията, които дава на терена като капитан.

Хубаво е да си надъхан, хубаво е да имаш самочувствие и да се наслаждаваш на победите. Точно заради това мисля, че обира доста хейт от по-крайни образи като Румен и Виолета.

# 2 095
Здравейте, банда. Аз отначало ви следя, но чак сега смогнах да прочета всичко. Изключително много ме е яд, за отпадането на Цецо! По-несправедливо нещо в този сезон до тук, не съм виждала! Жалко, силни играчи си отиват просто ей така, нямам желание вече да гледам Игри на Волята. За мен Цецо си беше най-силният играч в този сезон.  Беше ми й фаворит, сега остават Момчи и Рълев, на които също симпатизирам.
Стискам им палци.

# 2 096
Ауткаст, + много за мнението ти. Момчил е комплексен, многопластов играч. Не еднотипен и плитък като Виолета, например. Не само добър физически като Цецо, не само плувец с 0 социални умения като Радо, не инфантил като Калоян и т.н.
Разбирам защо дразни участници и част от зрителите. Просто затъмнява любимците на останалите. И се получават същите реакции като на Мудьо.

# 2 097
  • Другата България
Много се надявам да не спечели този момък.
Надявам се, играта да го надиграе.
Няма, споко.
Продукцията ще го надиграе.
Помислено е за всичко.

Аз лично намирам повече прилики между Момчил и Юлиян, отколкото между него и Фифо. И не съм изненадана  - и двамата са зодия Лъв. Въпреки, че съм една от най-заклетите Юлиянови фенки обаче, Момчил го удари в земята с интелектуална игра. Не социална, а именно интелектуална. Затова и подозирам, че ще остане любимец на публиката. Е, част от мъжката аудитория разбираемо не би го оценила, като поведение, и на тях не е лесно ....Joy
Ауткаст, Подписвам се под мнението ти. Както винаги, в десятката.

# 2 098
  • SF
Здравейте, банда. Аз отначало ви следя, но чак сега смогнах да прочета всичко. Изключително много ме е яд, за отпадането на Цецо! По-несправедливо нещо в този сезон до тук, не съм виждала! Жалко, силни играчи си отиват просто ей така, нямам желание вече да гледам Игри на Волята. За мен Цецо си беше най-силният играч в този сезон.  Беше ми й фаворит, сега остават Момчи и Рълев, на които също симпатизирам.
Стискам им палци.

Много съжалявам и даже не мога да повярвам, че Цецо отпадна.
Надявам се, че само Племето на Изгубените е напуснал. Надявам се, че бедства на някой плаж като отшелник. Не може да върнат Мартин, когото също харесвам, а да отпратят Цецо.
Между Цецо и Мартин, съм повече за отбора на Мартин, но не е редно Цецо, супер атлет!!!, да отпадне така. Силен мъж, с присъствие, с характер - идеален е за Игри на волята. Държат ми вътре някакви Дани-Мани-Сополани, а играчи като Цецо са аут.
Очаквам, че все още е в играта.

# 2 099
  • София
Според мен Рълев, Крум и отпадналият вече Цецо, са много по-добри от Момчил. Не, че той не е силен и добър в много от игрите, но според мен е по-слаб от тези тримата като цяло. В отделни компоненти и други го превъзхождат. Честно казано играта, която спечели Васил, за да влезе в племето, аз не мисля, че Момчил щеше да я спечели, ако беше на мястото на брат си.

Общи условия

Активация на акаунт