💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 716
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 145
Искам на финал Мартин, Николчи и Радев, най-способните и достойни претенденти.

# 2 146
  • При семейството си
За Чистилището Цецо се “изпусна”- аз не съм дошъл на плаж, курорт, искам битки…или нещо в този смисъл.
Сега пак му изгледах визитката- момчето се е преборило с наднормено тегло, загуба на родител, има защо да се гордее със себе си, тялото и възможностите си.
Дунева е просто “на тати Дунев момичето”.

# 2 147
  • Другата България
Искам на финал Мартин, Николчи и Радев, най-способните и достойни претенденти.
Аз също, и разбира се, Мудев победител.
Ау, Ау, Ау!

# 2 148
Все повече не намирам нищо добро в братя Кръстеви. Единият пълен инфантил, който явно се чувства добре сам в ледените води. Другият изваял тяло и изживьващ се като батка. На какво отгоре? Стига им един пъзел на Кръстеви и са аут. Дори смятам, че ако сега Радо бъде изпратен на острова Вили ще го шитне точно на пъзел и Николчето ще иде при тати, Вили при гладиаторите, а Радо у дома.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:02 от victoria vassileva

# 2 149
Наредих Кулите на Ханой след 154 хода при 63 минимални за нареждане, малко повече от двойно от оптималното. За пръв път го играя обаче и логоката не е сложна. Виждам обаче, че играят с доста тежки тежести, като най-тежкия диск май беше 25кг. Айде той се мести само два пъти в играта, но останалите ай са 20/15/10/5/2.5кг - тая битка ще е мега тежка, имайки предвид и трасето където си с 25кг жилетка

# 2 150
Очевидно довечера Елвиса ще е придружен от Мастагарков, а не от жена. Тези тежки дискове не виждам Дени как ще ги мъкне.

# 2 151
Наредих Кулите на Ханой след 154 хода при 63 минимални за нареждане, малко повече от двойно от оптималното. За пръв път го играя обаче и логоката не е сложна. Виждам обаче, че играят с доста тежки тежести, като най-тежкия диск май беше 25кг. Айде той се мести само два пъти в играта, но останалите ай са 20/15/10/5/2.5кг - тая битка ще е мега тежка, имайки предвид и трасето където си с 25кг жилетка
Браво на теб. Като следващо упражнение, може да ги изпрограмираш Grinning

# 2 152
Елвиса ако отпадне дали пак ще го пратят на Чистилището с леля Вили? Joy

# 2 153
  • София
Аз мисля, че Даниел ще отпадне довечера. Които и двама да са от Старейшините и Рълев със сигурност ще се справят по-добре в игра с логическа задача от Даниел.

# 2 154
Аз правилно ли разбрах, че Цвети ще праща някого на нейно място, макар че Виктория не прати никого като беше в същата ситуация за 100 гроша да се върне? Това за мен е топа на нелепата смяна на правилата в движение

Правила ли? Какви правила? Вярно ли имало такова нещо? Wink

# 2 155
  • София
А дали не е възможно,въпреки всичко,Цецо да участва в кастинг-битката.Дори и да загуби,така ще ми е по-лесно да оправдая излизането му.
Също така,докога смятат да дундуркат амазонките?Не може ли на кастинг-битката да загубят и да си върнат Момчи и Гатьо по местата.
После Мудев да стане капитан,да иде да се бие и да е втори Simple Smile
Да го метнат при гладиаторите,на мястото на Ники.

# 2 156
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мишо има има абсолютно алфа поведение.
А и с този по-плътен и тежък глас.
И между другото Мишо умее да се изказва и борави с думите, докато на брат му е по-трудно.
Така, така. И като си отвори устата с този диалект, става доста смешен - казАл, направИл, представИл...  Много ми е дразнещ. Наравно с племИто на Дунев. Иначе да - повече му се удава говоренето, за разлика от брат му.
А тройка няма да са вече още довечера, защото Цвети ще командирова спешно Радо на Чистилището, да лови миди за Николчето.

Наредих Кулите на Ханой след 154 хода при 63 минимални за нареждане, малко повече от двойно от оптималното. За пръв път го играя обаче и логоката не е сложна.
Логиката е елементарна и бързо се схваща, но тук материалът е леко различен. Мастагарков или Дунев не вярвам да се справят изобщо. Мартин трябва да ги нареди без проблем, а за Даниел още снощи писах, че няма никакъв шанс. Преди години Явор Зайн в Сървайвър отпадна на тези кули, уж компютърен специалист.

# 2 157
  • София
С какво щеше да се промени ситуацията ако Радо беше гласувал за Крум?
Ако Калоян беше с тях, както им беше обещал пак можеха да отидат на битка Дани и Крум с двата гласа на Калоян. Щеше да има равенство и Калоян да реши.
Калоян отмятайки се от едната дума заради другата ги постави в матова ситуация каквото и да бе станало.
В случая заради иначе признавам глупавата си постъпка, Радо даде един по-лесен съперник за Рълев.

Друго нещо.
Радо и да има някаква вина за Цвети, Рълев също не направи необходимото за нея. Тя и за него каза, че се е разочаровала. И стига с тази Цвети. Тя си е вечно недоволна и асоциална. А няма смисъл от такъв коалиционен партньор. А и е по-хлъзгава. Радо поне е ясен и прозрачен, момчето си гласува според това кой какво е показал в игрите. Не е излъгал никой. Не е нагрубил никой. И би бил по-верен съюзник от нея.

Така, последно. Да приемем, че Цвети беше с тях. И ако бяха изпратили Дани на чистилището.
Стават една голяма коалиция от Мишо, Радо, Рълев и Цвети. 4 гласа. От другата страна имаме само Крум и Калоян. Само дето Калоян е капитан и има 2 гласа. Пак един от по-голямата коалиция щеше да е АУТ. Защото щяха да му зашият 3 гласа.

Хора, моля ви се, винаги ни хвалят, че нивото тук е много високо.
Хайде нека да вникваме повече в детайлите. Simple Smile

# 2 158
  • София
Имах фаворит - Момчил. Днес престана да ми е такъв. То, аз отдавна го гледам като сериал, ама все пак си имах пристрастия. Е, вече нямам.

# 2 159
  • София
Снощи не съм писал, че тъках на 3... екрана (имаше и мачове). Подкарвам от последните>към>по-старите ви мнения, те са казали каквото трябва. Цитираното ще е наклонено, аз ще опитам да съм кратък. Оставил съм смехът за накрая. (Извинявам се, няма да отбелязвам кое на кого е, не са малко.)
Абсолютно съгласен с дългия коментар (подкрепям вс. там) на Merri_An (с.142) - "Плюс 100, както се казва," и от мен. Защото:
Монтажът и манипулациите на продуцентите са докарали хората до такова ниво, че да търсят във всяко поведение някаква поза, някакъв фалш, някаква маска за пред зрителите. Трудно ни е да повярваме, че наистина може просто да има такива хора, такива характери, такива манталитети, които благодарение на психолозите на формата се подбират съвсем целенасочено именно с цел “развитие“ [на играта]. И независимо като какво се води - шоО, формАт, игра - това "предаване" се превръща в чиста манипулация (даже в социален аспект) на зрителите. Вече предполагам, че "те" си го знаят, издевателстват с усмивки, кеф и чаши питие над нас - защото могат (разрешено им да го правят). Подписка може и да "върне" играч в следващ сезон (ама защо не и някъде до края на този - дали пък не може, а?), но няма да им развали договорите. За сметка на техния - тези с участници/мераклии стават все по-железни. Но тупаревщината се вихри в цялата ни територия.
Много ясно, че ще има... [подписката от ФБ] докато всички си траем, ще има такива своеволия и всеки ще се възмущава, без да се предприемат никакви мерки. Сещате ли се, че в територията тъй е направено, щото СЕМ по едно време спря цяла кабелна ТВ, но не може да санкционира шоО с доводите от нашите вопли.
Предаването от "Игри на Волята", спокойно може да бъде прекръстено на "Игри на продукцията". Даже направо може да си го направят авторско предаване и да не плащат лицензи . Че то, практически, им върви авторско този сезон: "Манипулации на волята", предизвикателства на продукцията и лекари от терена - Не очаквайте неочакваното, нищо не очаквайте.
Супер тъпанарска продуцентска стъпка. Настроиха народа срещу нея [относно Никол]. И: Баш! Аз си мисля, че ще си остане последно момичето и така ще отпадне от играта. Може би, единствената двойка (на фона на повтаряното от мен, че двойките не са там, за да са заедно), Дуневи, които ще ни поднесат като реален (противовесен) тандем на живо и ще сценарират бащата в един момент да се впряга кой от двамата да напусне.
Аз съм сигурна, че ще намерят начин да вкарат Никол при баща й, независимо, че чеп за зеле не става от нея. Става, става... за горния епохален Едипово-Електрин продукционен ход.
"Сбий го тоя Рълев утре", да го питам Крум кой ще им печели битките ако не Рълев? Котвата Даниел, страхливката Цвети, или нестабилния Калоян. Това, все пак, е игра на волята, не на ума и интелекта (и не е добре, ако вървят заедно - ще окепазят идеите на продукцията). Ако беше - щеше да е СБ, дето преди отговор правят и по 25 набирания. Всичко си е за сметка на немислещите на терен, за нас е сеирът.
И в тази връзка: Аз залагам, че има пиърсинг на езика. Не само. Онези, които в началото ни се е струвало, че имат повече от 2 1/2 гънки - имат пиърсинги и там и те са им прещипали синапсите. Карат с каквото е останало.
Яд ме е за Цецо, разбира се. Мудев почва да ми става антипатичен. И доста като него... За "актьорите" на продукцията (вкл. една руса пилигримка), не ми се и говори.
Обещаният майтап на края (пак след ваш цитат):

"дяца-близнаци"? Цели 3, просто Гатьо, големият им брат, е мнооого рано роден. После дълго са мислели, че нищо повече не им е нужно.
До довечера. (Може да имам прав.грешки, извинения, нямам време да се връщам.)
ПС. Гледах видеото на Todor Azov за 5-6-те неща, които са ви нужни за да влезете в ИВ. Мн.градивен сарказъм и точни констатации.

Общи условия

Активация на акаунт