💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 566
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Другата България
Ох, Гатьо.....имаш храна, и забрави за “проблемите“....
Те продуцентите знаят, че с теб няма да имат проблеми.

# 2 236
Ех, Гатьо! Гледаме си те, много даже! Да пуснат накрая на сезона излъчване само с на Гатьо синхроните.

# 2 237
Гатьо от сега да му дават пари и да го връщат в All Stars. Супер попадение им е и камерата го обича Grinning

# 2 238
Не съм фен на Благо, но защо да рискува участието си, само за да угоди на Ралица и Дени Joy
Защото така е мъжкарско 😄

# 2 239
На мен Дани ми е симпатичен, изглежда добър и разбран човек. Дано не отпаднат гладиаторите. Те са ми племето фаворит.

# 2 240
Гатьо - ПРЕЗИДЕНТ!!! Joy
Малко беше, повече синхрони трябва.

# 2 241
Ох този ГатЮ бе.🤣 Друго което искал да каже, че той не е млъкнал завалията всите ги подреди и всичко ни разясни ,дори и за енергоспестяването.🤣 Винаги ми оправя настроението, като го видя. ГолЕм.🤩

# 2 242
Е, добър вечер!
Имаше ли друг капитан така да да се самопредложи, че не помня?
Няма се отървем от Цвети скоро!
Ралица, сега като е родила, ще има да я гледаме как слага памперси!
Мисля че имаш доста да почакаш да се отървеш от Цвети.

# 2 243
Че Мастагарков е мишок е ясно, ама защо всички него хейтят само? А Дунев дето се спотайва цял сезон? Да се беше предложил, да го номинират останалите и така. Ако си излезе от играта по-бързо ще се види с Николчи, отколкото да я чака в племето Simple Smile

# 2 244
  • София
Дени, по-добре замълчи...
Нали жените искат равноправие, но винаги започват с това, че мъжете не са джентълмени или женомразци ако ги номинират. А когато те номинират мъж това как се нарича? Grinning
Разберете, няма пол. Има интереси, има коалиции. Простичко е.

# 2 245
Какво като са пратили Денислава на битка срещу трима мъже, тя превъзхожда половината мъже в предаването. 😄

# 2 246
Лелее как се е поправила Николчето. Няма такъв глад, честно.

# 2 247
Никол как мисли за всички жени на тоя каменист плаж, не знам. Не очаквах да ми е толкова неприятна. Ясно е, че Радо ще е тук. Не виждам да прати друг Цвети. Не мисля, обаче, че Никол или Виолета могат да го бият.

# 2 248
  • София
Ето защо са изненадани момчетата.
Те са го коментирали това помежду си. Това за Вики. Че тя не е пращала никого.
Просто не са го излъчили.

# 2 249
Радо гледа и не вярва на ушите си 😃

Общи условия

Активация на акаунт