💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 684
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Малоумно трасе. Пречат си и се изчакват. И така никой реално не може да направи голяма разлика.

# 2 281
Досвидяло им се е , да сложат още 6 кубчета, и се изчакват Grinning

# 2 282
Ами явно всичко на кулите само ще се решава..

# 2 283
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мартин е умен и приятен събеседник, естествено, че се е усетил, че Рълев е в пъти по-читав и пич от футболистчето.

# 2 284
  • София
Малоумна битка за жена
И тя носи диск 50% от теглото й..

# 2 285
Дани би трябвало по-лесно и бързо да прескача кубовете от другите, като е по-висок

# 2 286
Според мен братята и Рълев останаха изненадани, че Цвети има право да изпрати някой, а не че това ще бъде Радо. Разбрали са, че Виктория и Мудев не са пращани човек на Чистилището, затова не очакваха Цвети да има това право. Но така е с продукцията, правилата са плаващи, променят се в зависимост от целите Rage

Стискам палци Викинга да е аут. За Рълев съм, Марто ми е интересен да го гледам поне още малко, Дени без майка си ми е много симпатична.

Аз съм малко раздвоена за реакцията на Мастагарков. От една страна това е надпревара, никой не е длъжен на никого, всеки иска да стигне възможно най-напред в играта и да победи. Разбираемо е защо никой не би искал да рискува и да се самопредложи. Но пък на фона на хвалебствията към Мастагарков колко е силен и при положение, че срещу тях ще има мъже, ми направи лошо впечатление вчерашното му изказва, че най-добре е да изпратят двете жени.

# 2 287
  • Буркина Фасо
Дани би трябвало по-лесно и бързо да прескача кубовете от другите, като е по-висок
по-висок е, но е по-тежък.

# 2 288
[Един такъв куб струва на фирмата която го прави 75 лв. Продава го на кинаджиите за 1500 лв. Ама те нямат ли достатъчно пари да поръчат още 3 да не се блъскат. Бедна фирма бедно положение

# 2 289
Дани пъзели не може да решава ,камоли тая кула да построи.Иска се доста акъл.

# 2 290
Тук само една битка ли ще има ?

# 2 291
Добре, само аз ли не виждам Мастагарков като най-силния в синьото племе? Дунев, Денислава, дори Мартин ми се струва по-добър на този етап. За Виктория нямам впечатления, но и тя изглежда стабилна.

# 2 292
  • Другата България
Очеизвадно е, че Дани е пътник. А аз съм супер доволна.
Той и да стигне до кулите, там срещу Мартин и Рълев няма шанс. Дори и Дени е по-добра с пъзелите.
Залагам Мартин да ги отнесе. Не само заради сторито му.

# 2 293
  • Буркина Фасо
Според мен братята и Рълев останаха изненадани, че Цвети има право да изпрати някой, а не че това ще бъде Радо. Разбрали са, че Виктория и Мудев не са пращани човек на Чистилището, затова не очакваха Цвети да има това право. Но така е с продукцията, правилата са плаващи, променят се в зависимост от целите Rage
още преди да я изпратят май коментираха това - че може да се върне и да изпрати някой от тях.

# 2 294
Тук само една битка ли ще има ?
Ще се спасят първите 2.А последните 2 отиват на дуел.Две ще са битките.

Общи условия

Активация на акаунт