💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 628
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 445
Така е. Целят накрая всички с потрошени крайници, хернии, скъсани мускули, анемии..

# 2 446
  • София
И двамата са герои за мен.
Дени има един слаб елемент - плуването но на пясъка е истински звяр. Малко жени са били така силни на терен с тези каяци.
Дани пък в нито един момент не се предаде и се бори докрай, въпреки че му е непосилно трасето.
Даже помогна на Дени с чука в морето. Схвана се, но пак продължи, без да се паникьосва и т.н.

# 2 447
  • Някъде в Матрицата
....

Е, то по-важо е да могат да плуват и спасяват, не как изглеждат. А и съм чувала, че май не им плащат особено много.

Да, заради финансовата част е, основно. Иначе, за да си спасител, трябва да си минал курс и да си положил изпит. Но не знам, дали после трябва да си "презаверяваш" кетапа.
Как изглеждат няма значение, да, ама дали уменията са се запазили с възрастта и килограмите, това не е много ясно.

# 2 448
Димо , Димо работи ясни от 10 дена няма екшън брат само блеем и чакаме официално викинга да си ходи.
😁😁😁  Ще си позволя да цитирам един голям " мислител ". "Което си е истина , истина си е." или "Кои каквото си заслужи, това си и заслужава."😉😁

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 22:04 от Joy 05

# 2 449

Е, не може всички да са като Радо и Мишо Wink

Ма поне да беше като Дейвид Хаселхоф.... Wink
на 71

# 2 450
Доста тежка битка. Но подкрепям напълно Дени! Заслужава да продължи да се бори в играта.
Мастагарков показа що за човек и играч е.
Ето тук Мартин показа отборна игра и нашето любимо “мъжко поведение”.
Даже си мисля, че приятелството между Мартин и Мастагарков се пропука днес.

# 2 451
Моля ви, кажете ми как да скрия тази дълга анкета в началото! Голяма мъка е да сролвам от телефона🤨

# 2 452
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дали пък защото Мастагарков наистина не е обикновена малка мишка!?
Цитирала си половината от мнението ми. Буквално в следващото изречение казвам, че е мишка. Grinning

Стига бе, хора, не плува с тежката жилетка Даниел, със спасителна плува! Колкото и големи идиоти да са от продукцията, едва ли са чак малоумни.

Много тежка битка за жена. Дени е страшно силна, истинско зверче е на арената. Даниел също не се справя зле, само плуването му е слабо. Е, и пъзелът накрая със сигурност.

# 2 453
  • Другата България
Ваня я харесвам, въпреки, че не съм гледала нейния сезон.
Ще се радвам да я гледам на терен.
В Максимал не успя да се справи много добре.

Денислава този пъзел вече го реди веднъж.
Горкият викинг, и той се предаде.

# 2 454
  • София
Е, това е същият пъзел от битката за влизане от чистилището?!
Дени го е решавала вече и то скорострелно. 😮
Както и да е. В случая Дани беше много далеч.

# 2 455
  • София
Браво на Дени! 💙

Радвам се и за коалицията на Рълев (т.е. за него, защото другите двама нали не вярват в коалиции 😁). 🥳

# 2 456
Много достойна игра и на Даниел.

# 2 457
Дани може да не е силен играч, но изглежда като много достоен и истински човек.

# 2 458
Поне да и бяха дали друг пъзел Joy

# 2 459
Много е коректен  и доблестен Даниел Жалко, че отпадна. Денислава хич не я харесвам и не вярвам в честната и победа.

Общи условия

Активация на акаунт