💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 587
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 135
Цвети прояви инициатива - река за Гладиаторите.

# 136
Цвети дава като аргумент "Аз съм рисувала тигри" за това да е на пъзела.

# 137
Дани и Цвети ще издънят пъзела. Joy Виктория изглежда свястно момиче, не знам как ще оцелее в племето на заразното зло, амазонка по би й отивало.

# 138
Цвети дава като аргумент "Аз съм рисувала тигри" за това да е на пъзела.
🤣🤣😂😂🤣

# 139
Масагарков иска като Пинк да се люлее

# 140
Малко оффтопик - днес в обедната почивка по Витошка се разминах с Елена и Стефания! Отне ми малко време да сетя, че са те! И друг път съм ги засичала, но  днес бяха по- обикновени!

# 141
Румен  отлично се справя .

# 142
Румен  отлично се справя .
Живна от хлебчето😂😂😂

# 143
  • Някъде в Матрицата
Ох, Вики Вики... "Важно ми е да им покажа моята важност за тях." 😉

Много ми хареса това момиче в битката ѝ срещу Михаела. Исках да я видя като пълноправен играч, но не в този сезон. Дали продукцията я е прецакала, дали тя се е самопрецакала като се е съгласила, не знам. Времето ще покаже.
Може да са ѝ направили неустоима оферта, като участие в ол старса примерно вместо сезон 6.

# 144
Защо не му казват само Румен, а държат да е Румен Радев, като Президента😝.

# 145
Оф, бе хора от продукцията, до последно имах вяра във вас. Аз съм от малкото останали, които още ви имат доверие, ама какво е това сега...
Ако един човек е гледал само първите епизоди и пусне сега предаването сигурно ще реши, че нещо се е объркал, то един с един не са си по местата.
От друга страна и за потенциала на това момиче ме е яд, защото влиза във вече формирани групировки, стари дрязги и т.н. , тя губи от автентичността на играта по този начин.

# 146
Умишлено или не са прецакали и Венци. Защо не вкараха и него?

# 147
  • Някъде в Матрицата
Защо не му казват само Румен, а държат да е Румен Радев, като Президента😝.

Ами баш за това.😉

# 148
  • BG-DE
Умишлено или не са прецакали и Венци. Защо не вкараха и него?
А-а, нищо не се знае, както е тръгнало седмица преди финала може и той да влезе 😂😂😂

# 149
  • София
Румен добре се справя на трасе всеки път, неговият препъни камък са пъзелите и от този род. Ако го вземат в Ол Старс, трябва да тренира. Очаквам това да му изяде главата.

Общи условия

Активация на акаунт