💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 928
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 345
Новото Вики и Дени са много сладки Grinning

# 346
За нула време си станаха дружки Simple Smile

# 347
  • Дубай
Дени ми харесва все повече. За разлика от стрина Пена.

# 348
  • София
Цвети си облече жълтото горнище...резко се разграничи от гладиаторите 😆

# 349
Не можах да отбележа в момента на битката, но ми хареса как Румен загуби малко преднина, защото прецени, че не иска да изтипоса Рълев с гредата дори по случайност. Ще ми е тъжно като му скършат крилете на момчето.

# 350
Да кажат кои са тези лоши хора, които пратиха Дани на реката! Той сега ще тропне по масата ...хм...по тревата...и ще им се скара! Не е дошъл той там да мизерства!
Ей, всички виновни, само Дани и Цвети, с 9 минути предимство - жертви!

# 351
  • Другата България
Joy  Е, затова казвам, че всеки според предпочитанията си и разбиранията си за определени понятия и типове поведение. Едни харесваМЕ “сексисти“, други харесваТ мъже с агресивно поведение, опс, с фрустиращо такова....свят голям и шарен.

Само дано това не продължи докато влезе мамаН.
Изключително чаровно и приятно момиче, да.

# 352
Виолета само пречи на Денислава. Момичето се представя идеално, а майката е като воденичен камък.
Радвам се за амазонките, ама по се радвам че гладиаторите са на реката.

# 353
Joy  Е, затова казвам, че всеки според предпочитанията си и разбиранията си за определени понятия и типове поведение. Едни харесваМЕ “сексисти“, други харесваТ мъже с агресивно поведение, опс, с фрустиращо такова....свят голям и шарен.

Знам че всеки има право на мнение ,и го уважавам,ама като чуя вече за Филип и сексист просто на смях ме избива.SmileНо различни хора , различни мнения .

# 354
Дени ми харесва все повече. За разлика от стрина Пена.
Аз нееднократно казвам,че харесвам Дени независимо от произхода ѝ😂😂 Но пък ми прави впечатление, че Дени говори много "чист" български за дете, отраснало от 4годишно в САЩ! Както и стрината! Даже и сленгът им не е като на Сакскобурготски с неговия български изказ от детството!

# 355

В едно може да сме сигурни, по сексизъм и агресия, нищо не може да надмине първи сезон, останалите три сезона бледнеят пред него, а този сезон дори не се класира. Помня как бях на семинар и в хотела пуснах случаен епизод от първи сезон, даваха мъжете на Славяните и колежката, която беше в същата стая и не гледа риалити телевизия, беше потресена, че излъчват подобно нещо.

От първи сезон съм гледала две неща точно. Една битка с бали, за която според мен трябваше прокуратура да се сезира. И прословутия клип с ризата, който ме отказа да гледам предаването и ако не беше Вайс сигурно нямаше и да дам шанс отново. Сигурно затова следващия сезон имаха иконом.

Калоян определено не ми харесва. Не виждам нито харизмата, нито уменията на Жорката, с когото го спрягаха, а и го усещам страхлив.

# 356
Крум нещо пак почва да губи глас.Smiley

# 357
Да видим и гладиаторите ли ще изнемощеят като старейшините. Гладът мори мъжете повече.

# 358
  • Другата България

Знам че всеки има право на мнение ,и го уважавам,ама като чуя вече за Филип и сексист просто на смях ме избива.SmileНо различни хора , различни мнения .
Именно, това казвам. Всеки с разбиранията си, и личните си възприятия.
Но не разбирам понякога и криворазбрания феминизъм.
Дай да не се отплесваме.

Ето сега например Цвети демонстрира нагледно това, за което говоря.

# 359
  • София
Начииии...не съдете Радо! Цвети и аз не я понасям вече. Ма много е зле!

Общи условия

Активация на акаунт