💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 277
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 585
Виктория  Пенелова за един ден  вече има повече синхрона отколкото Теодора за  цял един месец.

# 586
  • София
За Цвети важи, "кой какво си направи, друг не може да му го направи".10 пъти повтори, че знае пъзела, че го може, че е рисувала тигри, че е тренирала този пъзел. Всичко това, защото не може да плува. Стратегията беше, не можещите да плуват да останат на пъзела, защото Цвети го знае, другите трябваше да осигурят достатъчно време. Мъжете си свършиха своята част перфектно, но.... Цвети не знаеше пъзела. След това не се спря, искаше някой да ѝ каже, че не е виновна. Мъжете си мълчат, за да не я подхванат, защото е виновна, ама тя,  не та не, трябва да дудне там, да търси някой да я защити. Еми не става така, да е мислила преди да се предлага за супер пъзелист. 

# 587
От визитката и първите ми впечатления за Цвети бяха,че е страхотно подготвена (тип Гого) и ще уау-нем като я гледаме на терен.
Нищо такова не се случи - оказа се страхотно мрънкало,досадна и никога за нищо не се признава за виновна.
Ами имай малко себеуважение и реална преценка - "Дадох голяма заявка,провалих се,извинявайте."
Било я страх да минава трасето? Open Mouth Ами какво търсиш в Игрите тогава??

"Не се чувствам виновна, само аз редих." (при останалите също имаше един редящ пъзела и друг помагач да подпира или евентуално да дава акъл)..

И аз подозирам,че Цецо е пътник днес..за голямо мое съжаление.Не заслужава така да си замине.

Момчи - не знам какво да кажа за това момче.Страхотен във всички аспекти,за които мога да помисля вмомента.

# 588
  • София
Дотук Цвети и Радо са ми разочарованията.
Големи заявки, сигурно имат и дадености, но реално не се представят на супер ниво.

# 589
Аз пак ще кажа, че Денислава е най-добра от жените там. Включая майка й и новата (прехвалена) Виктория.

# 590
Малко не по темата  за този сезон ,ама все ми се отварят снимки и статии,та ми стана интересно 😄
Таа гледам Мирелка от миналия сезон хванала за гадже  актьора и продуцент Юлиян Костов,който пък е близък приятел (май даже и той я открива за голямата сцена)с Мария Бакалова която пък е заедно с Валери,който пък е бил с Мирелка.Ето на това му казвам Дързост и красота😂😂😂

# 591
  • Sunshine state
Първоначално смятах, че Мудева ще е МирелКа 2ри номер, но се оказа не съвсем така и се радвам за което.
Втората я гледах и в Черешката - ами меко казано много фриволно и евтино поведение има и само дето не се беше лепнала по бюст.. Търси си спонсори явно. Добре, че Лефтеров се е оттървал от нея навреме.

# 592
Може да подразня много съфорумки с мнението си, но все пак искам да го споделя. Момчил не е чак толкова добър на пъзели. Определено  е проспал материала за подобни триъгълници по геометрия . Много ме кефи като играч, още повече социалната му игра, но като започне да пробва парче по парче дали става полудявам. Например в пъзела със стрелката (на Валери м.г.) започва с две парчета с прави ъгли, а той пробва де що имаше остроъгълни. Подобно беше и с пирамидата. Явно е наблягал повече на мат. анализ Simple Smile.

# 593
Много беше сладко как Гатьо като една майка орлица си пази пиленцата да не се карат - Няма да се караш на Дани вика Joy
И Момчил и той, Теди му подава някаква част и той "Заклевам се в Бог, не е за тук",  въобще вчера беше много забавно откъм лафове. Вече им посвикнах и започнаха да ми стават мили.
И Цвети, и Викинга имат вина за провала им снощи, но при Цвети ме подразни това, че веднага почна да сочи и Дани като виновник, никога не ми е допадал този тип защита, при който всъщност не защитаваме себе си, а топим и другия. Грешка имаше и в стратегията, защото тярбваше да рискуват една от "котвите" да плува, а сигурният им пъзелист да решава, така имаха шанс забавянето във водата да го компенсират на сушата. Рълев затова се ядоса много, защото не го послушаха, но и избухването му не оправдавам. Хареса ми Крум, който ги успокояваше и запази самообладание, този човек ми е на двата полюса и сигурно докрая ще си откара така.

# 594
  • София
Виена, Вилнюз, Цвети е голяма претенция и нищо насреща. Заявката й, че е по-добра от Гого няма смисъл да се коментира, жалко е. Зле е на почти всяко трасе, но за сметка на това няма реална самооценка и вечно мрънка и нещо дудне. Честно казано ако бях на мястото на Радо и аз щях да спра да говоря с нея. “Световната шампионка” от Виена се уплаши от обръчи и плуване, а миската Мудева- не. Какво повече да се коментира…

# 595
  • София
За довечера предполагам, че ще спечели Момчил капитанската, но всъщност и другите двама имат шанс - общо взето, който от тримата се справи най-добре с последиците от въртенето и е добър на баланс. Момчил ми се стори, че най-лесно се справя, но от 3 секунди кадър само си гадая.
Другата битка ще ми е по-интересна, тоест не самата игра, а какво ще се случи после. Тук поне няма да има съмнение, че последният е наистина последен  ☺️. За Цецо - ако не спечели той играта, шансът му е да не пуска пръв и Мишо да спечели. Тоест да няма той 2 негативни гласа автоматично. Така на съвет да кажем Никол примерно е с два негативни, Цецо дава трети, другите 2ма гласуват за Цецо и новопристигналия решава. Ако е от червените - има шанс да е някой от старата му коалиция и да го спаси. Ако е от сините - там вече е сложно, защото или ще е човек, който вече е взел решение да го изгонят веднъж или момиче, което той не познава, а другите двама веднага ще се опитат да навиват да е с тях.

Поправка - той май се познава с Виктория от вън, ами значи и с нея би имал шанс да се спаси, но ако Никол се върне би избрала нея да я прати. Дунев според мен няма да иска да се лишат от мъж за момента. Но, ако Вили се върне Мартин или Благо ще си заминат смятам.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 18:21 от gg__

# 596
  • При семейството си
Изгледах и аз епизода.
Продукцията добре е надушила отношенията и вкарва точния човек в точния момент, разбира се и на подходяща битка.
Радо истински вярваше, смятам, че с двама толкова добри плувци, ще дръпнат с много голяма преднина пред другите, не му се рискуваше с Цвети по трасето, като вар пак вярваше, че и тя може да се справи с пъзела.
Забави малко и той Гладиаторите, може би от пренавиване.
Крум и Калоян точно бяха привлекли Цвети в коалицията им, и не искаха да си наложат мнението, стратегиите си, защото имаха достатъчно увереност в силите си по трасето. Крум и той малко позабави племето, малшанс.
Всъщност Цвети можеше и да се справи, все пак не сме сигурни и Калоян какво щеше да направи, ако…не бяха вкарали нов човек при сините и той да “доброволства” да бъде точно на пъзела (наясно са, че сините пъзелисти нямат).
Жалко за Цецо, какъвто и’ да е, е силен и точно комплексен играч. Не висяха ли вече на тези кръстове, не помня той кой поред отпаднал беше, но продукцията явно помни.
Много се радвам за Амазонките, крайно време беше. Страхотен Момчил, как си преглътна и его, и тръпка, и всичко в името на племето.

# 597
И за мен Радо има доста голямо самочувствие и гледа на всички останали някак пренебрежително, сякаш е повече от тях и те са му под нивото. И това на база, че бил добър плувец. То хубаво, ама само това не е достатъчно, за да играеш играта. Предполагам, че това се усеща от останалите и затова са тези коментари и реакции. В смисъл " вижте го, прехваления, и той не е перфектен, допуска грешки".

Дойдохте на думите на Гатьо, че едно плуване имал Радо:) Ей този Гатьо, цял форум превъзпита:) Аз да питам тази седмица Гатьо определи ли кой ще мие чиниите във форума?Simple Smile))

# 598
Ами Гатьо не казва на Рълев "Ваня". 😁 Тук редакторът титри не е чул добре. Разбирам го, по телевизията звукът излиза по-добър, отколкото се чува на компютрите. Wink
Туджарката спомена, че Дани е контузен всъщност (след падането в детския басейн), тъй че Цвети и Калоян на пъзела не е опция, но Цвети я изплаши трасето...
Веско, да де... Цецко... съм го отписала вече, което е жалко, защото е може би най-подготвеният за трасетата на ИВ.
То и Фифо искаха да го разчистят от пътя миналата година, ама не им се получи, затова любимият ми Жорко спа на дивана при обединеното племе... 🙄
На мене пък ми е гадно за Гатьо, гладиатор си е в сърцето, толкова тъжен поглед хвърли миналия понеделник на ликуващите от победата гладиатори 😔, а този отиде да ги (го) усмирява. Продукцията поне разказвача на сезона го направи. Дано да е за по-дълго! ☺️

# 599
Елвиса отговаря на въпроси, готин е. За мин се изказва най-добре от всички в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт