💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 220
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 675
  • BG-DE
Ако не се лъжа отдавна беше изяснено, че Калоян не е брат на Жоро.
Калоян нещо не се справя май. Между другото той е брат на Жоро от миналия сезон, не знам дали се е коментирало вече. Виждала съм папарашки снимки след участието на Жоро с брат си и си беше Калоян

# 676
  • Другата България
Добре де, защо това НЕЩО трябва да го правят пет пъти! В тоя пек, в тая жега!
Поредна гавра. Играйте го 3 пъти, достатъчно е.

# 677
Като фигуриста Румен май няма видим на тази въртележка 😁 Неговото въртене беше друго ниво.

# 678
Калоян нещо не се справя май. Между другото той е брат на Жоро от миналия сезон, не знам дали се е коментирало вече. Виждала съм папарашки снимки след участието на Жоро с брат си и си беше Калоян
Георги Янев не е брат на Калоян Митев

# 679
  • София
Абе.....не съм много сигурна. Надали всички разговори са ни излъчени, всъщност, знаем, че не са ни излъчени.
Допускам, че и така са я наричали Моника.
Аз смятам, че всеки носи отговорност за думите си, а това момиче вчера дойде и няма собствено изградено мнение за никого, за да раздава и дори да повтаря определения. Виолета, например, съм сигурна, че нещата, които казва са нейни собствени разсъждения, не са ѝ подшушнати от някого, и вероятно стои и зад най-крайните си мнения. 🤷‍♀️

# 680
  • София
На мен ми се зави свят и ми се догади, само като ги гледам.

# 681

НЕ са братя!!!!

# 682
Елвисът не се върти бързо и най-право ходи след въртележката!
Димо пък как се изказва гаче ли е трикратен победител в ИВ, Сървайвър, Фермата и т. н.!

# 683
  • София
Като фигуриста Румен май няма видим на тази въртележка 😁 Неговото въртене беше друго ниво.

Него като го гледах как се върти, допуснах, че са им измислили супер лесен елемент. После видях останалите.

# 684
  • София
По принцип Белия зъб е по-интересен от Калоян, има сметки за разчистване, има интриги около него.. И Калоян го харесвам, но явно тая игра не е неговата...горкият..

# 685
Калоян се представя зле. Момчил е фурия.

# 686
Момчил доста тен е хванал

# 687
  • На Изток от Рая
Калоян е много зле на тази игра, не може само с плуване😀

# 688
Лошо ми става като ги гледам Grinning

# 689
Момчил май си помогна с крака при последното завъртане

Общи условия

Активация на акаунт