💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 241
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Цецо има много main character syndrome, чак коалиции срещу себе си вижда вътре в племената.
Веднъж не са го споменали в тези племена, с изключение на Румен, който дойде именно от Изгубените. Smile

# 661
  • Варна
Тази игра на Изгубените я дадоха преди две седмици нали?

# 662
Дени е по-добре да не взема често думата. Рязко започва да губи симпатии.

# 663
  • На Изток от Рая
Тази игра на Изгубените я дадоха преди две седмици нали?
Да, с която Дени се измъкна, но има малки промени

# 664
  • София
Е, то това за “силиконката“ ѝ е казано на Виктория, разказано ѝ е от останалите членове на племето, включително и от Денислава, тя също се изказа доста.....интересно: “Такива ГИ чистя“. Мдааа, дъщеря на майка си.
Съмнявам се някой от Старейшините да е нарекъл Моника "силиконката" и от там да го е чула. Те съжителстват с Моника вече месец и биха я назовали по име, сигурно са обяснили, че е слаба на терен, дори глупава (Мартин най-вече), но "силиконката" си беше точно така както въпросната Виктория я вижда. И да, Денислава влезе в тона на Виктория (не на майка си в случая) със своя коментар, но тонът не беше зададен от нея.

# 665
За промото! Тая година явно спонсори са Българския лекарски съюз, Здравната каса и някои пациентски организации /те осигуряват участници с определени личностни проблеми/!

# 666
За мен и Вики и Дени трябваше да са при амазонки. Прецакан сезон си е.

# 667
Малко съм назад, но пламенната реч на Гатьо за връщането на Момчил силно ме навява на мисълта, че няма да го гледаме в жълто  скоро.

# 668
  • Другата България
Абе.....не съм много сигурна. Надали всички разговори са ни излъчени, всъщност, знаем, че не са ни излъчени.
Допускам, че и така са я наричали Моника.

За Момчил съм, то е ясно.

# 669
Ах този Димо бе , как ги разбира бутилките с водка.😉😁

# 670
  • София
Мислех,че ще я махнат тая люлка на смъртта, при толкова наранявания.

# 671
Марто що се мъчи да прави големи стъпки с тези клубове. Наистина е с дълги крака ама е нестабилно така

# 672
Как скърцат тея въртележки,  да ги бяха смазали малко Joy

# 673
Калоян нещо не се справя май. Между другото той е брат на Жоро от миналия сезон, не знам дали се е коментирало вече. Виждала съм папарашки снимки след участието на Жоро с брат си и си беше Калоян

# 674
Мислех,че ще я махнат тая люлка на смъртта, при толкова наранявания.
те на нея разчитат да си осъществяват пъклените планове!

Общи условия

Активация на акаунт