💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 260
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 645
Обаче и Мартин е отслабнал. Кратка са му като клечки

# 646
🤣🤣🤣 Култов ГатЮ : Най- якото нещо е като се събудиш да не си умрял.🤣🤣🤣
Много му се кефя
Бисер след бисер !!

# 647
  • Другата България
И всички са с лепенки......

# 648
Сега ще видим чия мъжка дума е по-мъжка!

# 649
  • София
Много грозно определение от новодошлата за човек, когото не познава - "силиконката". И не я интересувало дали най-силните щели да останат на финала, важното било да не стоят на реката. Ами как да те интересува кой ще стигне финала, след като ти няма да си от тези хора? 🤡 Очаквах по-малко от нищо от нея като стратегия и социална игра, и все пак... 🙃

# 650
Стискам палци на Калоян 🤞🏻

# 651
Значи продукцията ги след за лайфове, не ги запазват, забранява им да ходят по подкастове, че се страхува от теч на инфо?!
Ама те самите са най-големия теч. С гафовете и с ужасния си монтаж.
Значи първо Румен Радев ни подготвя, че Цецо ще бъде елиминиран от жена (така де Веско Панчев образ), но ако случайно сме го забравили леля Вили го каза таман 2 пъти?! WTF?!

Пълна аматьорщина!

И какво ако Виолета е казала нещо? Нима си мислите, че продукцията споделя бъдещите си планове с Виолета или с Радев? Чак пък такива връзката да са и да са при загубените, никога няма да го повярвам.

# 652
На Димо кой му диктува в ушото! Триумвират! Я марш в гуглето за обяснение!

# 653
  • На Изток от Рая
Не са пили водки скоро😂

# 654
Играта с въртележката Joy .Бат Вальо помня,много я играеше .

# 655
Цецо има много main character syndrome, чак коалиции срещу себе си вижда вътре в племената.

# 656
  • Другата България
Е, то това за “силиконката“ ѝ е казано на Виктория, разказано ѝ е от останалите членове на племето, включително и от Денислава, тя също се изказа доста.....интересно: “Такива ГИ чистя“. Мдааа, дъщеря на майка си.

# 657
  • София
Значи тая игра ми е най- ужасната за всички сезони! Ако съм вътре всичко ще правя без да се оплаквам - варели ще мъкна, в кал ще лазя, люлки ще катеря... Ама това видя ли го - помахвам им с ръчичка и си тръгвам 🤣
Само като гледах Калоян на промото и ми стана лошо. Как го правят тези хора не знам

# 658
Началото го пропуснах - от вас разбирам за мрънкането на Цвети, бисерите на Гатьо и пак някаква мъжка дума.

Стана ми лошо още преди да започнат да се въртят Fearful
Елвиса няма ли тренинг с водката предвид работата си Stuck Out Tongue Winking Eye
За Момчил съм аз в тази игра.

Снощи Ралица големи похвали дръпна за Виктория 2.0. Вярно, добра е, но чак пък толкова. Ще видим как ще се представя в бъдеще.

# 659
Тази година е година на люлката  на смъртта … няма по-използвано съоръжение !!

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 21:34 от rady_plovdiv

Общи условия

Активация на акаунт