💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 224
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 690
  • Другата България
Момчил наистина е фурия, браво! Heart

Поредна гавра със здравето на играчите е тази игра.

# 691
Направо ми е мъка за Калоян!

# 692
  • София
Когато "Изгубените" минаваха това трасе, ми беше по-интересно, може би защото гледах за първи път битката и защото бяха повече участници.

# 693
Тази игра ще я спечели човекът, който няма проблем с вестибуларният апарат.
Момчил е най-добрият за сега, ама Димо не гледаше към него вчера в промото, катообявяваше победителят.

# 694
  • Другата България
Момчил май си помогна с крака при последното завъртане
Да, пред погледа на Димо. Blush

# 695
  • София
Давай, Момчи! Много ме радва това момче и толкова да искам да си изпълни мечтата с БДЖ.

# 696
Прави ми впечатление, че до момента Момчил е много премерен в усилията, които влага в битките си. Харесва ми как си определя темпото спрямо опонентите си и не се претоварва излишно. Винаги се старае да поддържа здравословна преднина, но не и с цената на всичките си сили.

# 697
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Тегава и скучна за поредно гледане игра, а тримата капитани искрено им съчувствам.
То какво ли не вкараха и то на убийствения пек, само и само да се гаврят с тях.
Всеки един завършил успешно в тази жега толкова преминавания заслужава мойте адмирации.
Продуцентите отново и отново слаб 2. За Момчи комбайна съм Grinning.

# 698

Всички понякога правят по нещо такова

# 699
  • Варна
Дяволче, благодаря за новата тема! Simple Smile

Снощи изтървах епизода, но разбрах от настоящата тема, че най- накрая Амазонките са акостирали в резиденцията. Ново попълнение при Старейшините - поздравления за позналите влизането на Виктория Пенелова .Hands Wave Разбрах и, че Цвети през свободното си време се изявява като художник като за момента най- често рисува тигри. Горе- долу наваксах пропуснатото. Simple Smile

В тази игра съм естествено за Момчил, но с по- голямо нетърпение очаквам битката на  загубените, за да видя дали ще позная влизането на Михаил днес в племето на Гладиаторите. Simple Smile

# 700
На мен новото момиче не ми харесва, нито като външност, нито като говорене, много се изхвърля и хвърчи в облаците ми се струва. Или пък е пренавита

# 701
  • София

Ами то никой не е казал, че не може. За мен този елемент е там просто да им е гадно

# 702
  • sofia
Момчил е егати машината. Железен вестибуларен апарат.
И май са сложили чаталчета на въжетата да не се вплитат, че Изгубените разплитаха въжета като изоглавени.

# 703
май нееднократно, ма карай! Тоя сезон има доста затваряне на очите за масови нарушения! Но пък и играчите са по -слаби от предишни сезони!

# 704
  • До сърцето...
Момчи е толкова усмихнат на синхроните, че ще ми е странно, ако не е победител.

Общи условия

Активация на акаунт