💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 992
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 140
Според мен Цвети е непредвидима дали ще действа бинарно или флуид, може и да подкрепи Цецо и Никол срещу Вили. Цецо умее да омойва девойките с приказки и усмивки.
Ако и на нея й дадат опция да се върне срещу грошове, тя на съвета няма да гласува … и остават двете жени срещу Цецо

Никол нали има два служебни гласа против, ако двете гласуват за Цецо и станат 2:2, а Цвети не гласува, кой ще реши?
Никол има 1 глас, не два

# 1 141
Изгубените са хикса днес! Вилето остана с Цецо, който я е виждал в игрите, новият играч при тях, ако и да е Цвети, също! Николчето си гледа себе си, по дупето съдя! И сега къде ще отиде сивият електрон Цвети?
Женска коалиция срещу Цецо, ама после с жените какво? На мен Виолета ми е по-силна от другите двенки, въпреки годините! Куче е тя, чак кучка!

# 1 142
  • Другата България
Чак не мога да повярвам Радо колко социално неориентиран е.
Как си вярват на тия “мъжки думи“, как изобщо се върза на Калоян, който е с тия хора наистина от ден едно /както е модерно да се казва/, и няма как да ги предаде. Остави това, че повлече и Мишо в личната си неориентираност! От тримата най-разумно мислеше Рълев, гласът му остана обаче глас в пустиня. Жалко. Това според мен ще коства главата на Радо, дано не е и на Мишо.

Румен всъщност какво се опитва да пита Момчил? Какво се опитва да каже?

# 1 143
Мишо май сега има имунитет,срещу Радо ,Калата няма да гласува ,така че Рълев ще е .От Гладиаторите ще са Рълев и Дани .

# 1 144
Аййдее другия предател, ами да изпрати либето си !!! Дай да видим дали ще го направи ???

# 1 145
  • София
Ей го, Момчил не се плаши. Тези двамата ореваха света, че ще ги номинират.
Жарката миналата година се беше абонатн и не изгърмя. Ако можеш, можеш.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 22:18 от ketito

# 1 146
Румен нахрани Момчил с големия черпак.  😄

# 1 147
Според мен Цвети е непредвидима дали ще действа бинарно или флуид, може и да подкрепи Цецо и Никол срещу Вили. Цецо умее да омойва девойките с приказки и усмивки.
Ако и на нея й дадат опция да се върне срещу грошове, тя на съвета няма да гласува … и остават двете жени срещу Цецо

Никол нали има два служебни гласа против, ако двете гласуват за Цецо и станат 2:2, а Цвети не гласува, кой ще реши?
Никол има 1 глас, не два
Ще са наравно ако се гласува очаквано
Но, ако Цецо се подлъже да пази малката и гласува за Виолета ще стане 1-1-2

# 1 148
  • Fire & Blood
Какво им става на половината ми фаворити тази вечер, чавка ли им изпи мозъка?
Тези момчетата си нарисуваха една голяма мишена и демонстративно си я закачиха на гърба.
Надеждата ми остава в Рълев и Мишо.

# 1 149
Руменчо нещо се пообърка, кога дойде, кога стратег стана

# 1 150
  • На Изток от Рая
Румен пък много насериозно се взе, тя и Мудева е заменима , ама дали ще гласува срещу нея?

# 1 151
Румен се наяде и стана дразнещ Joy Какво е заял Момчи?

# 1 152
Eх, Румене, Румене… по- добре да беше си седял при изгубените, за тебе по- добре…
И защо директно не си кажеш, че ти трепери под лъжичката, се чудя?
Момчи лесно не се става, не е и нужно:

# 1 153
То на Цвети и по-добре при Изгубените, защото тук щеше да е номинирана със сигурност.

# 1 154
Руменчо да не ревне.

Общи условия

Активация на акаунт