💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 004
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Ето кога намериха да им покажат съобщенията с близките...

# 1 306
  • София
Калата яко го гризе съвестта. Наивно-добродушен е, жал ми става за него.

# 1 307
На Калоян нервите са разклатени. Прекалено чувсвителен, много незрял, лошо. Това ще отмине, но не го виждам с големи успехи в спорта. Няма психика. Жалко, ако не се пребори,  мисля, че е добро момче.

# 1 308
  • Fire & Blood
Калоян завалията го е шубе и няма смелост да си признае и пред едната, и пред другата
коалиция, че и двете ги е предал. Най-лесното е да се самопредложи и ако спечели и се върне,
белким другите забравят и му простят.
Утре ще е лична драма, ред сълзи, ред сополи.

# 1 309
Калоян такава каша сам си забърка, че думи нямам. То не е от столове на земята, дини под мишниците, какво ли не...

А на Цвети съобщението къде е?

# 1 310
И мен много ме дразни говорът на Радев. Преди време някой тук каза, че напомня на Станислав от Хелс Китчън, съгласна съм.

Калоян защо така плаче вчера и днес? Много незряло поведение, много разклатен. Вярно, млад е, ама чак толкова лабилен. Сега тъкмо има два гласа - да дава по един за всяка коалция, на която даде мъжка дума и да приключва драмата.

# 1 311
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Калоян миличкият се разпада. Не е за този формат като е толкова чувствителен, съвестен и неумел в социалната игра. Дожаля ми за него, в страшна каша се забърка и това много го разклати.

# 1 312
Пичуи!  Успешни млади хора!     Simple Smile
Аз тръгвам на пътешествие и ще пропусна 10-тина епизода.
Надявам се да не свърши шоуто дотогава и да мога да ги намеря със задна дата (да не ги трият веднага) и да наваксам ударно. Приемам съвети на лични, къде ще ги има със сносно качество. 
Дяволчето се нагърби да пуска анкетите докато ме няма, благодаря много!
До скоро!

Ето днешната анкета за качество на епизод 29       (4-ти октомври).   

Кликнете картинката.

# 1 313
  • София
Не виждам нищо достойно в поведението на Гатьо, иначе подкрепям правото на всеки участник да носи дрехите, които сам реши, включително и неговото. Но това пред отбора си да попита съседния отбор: "момчета, част от вас ли съм" и те да потвърдят, си е социално самоубийство. Амазонките след това са в пълното си право да се отърват от него като съплеменник. Иначе за голяма част зрителите, които гледат за "чест и достойнство", сценката може да се окаже доста емоционална.

# 1 314
  • Другата България
Мислех, че ще ни спестят това с близките, дори бях сигурна.
Ама нацелиха “най-удобния“ момент. Imp
Сега, Калоянчо коя мъжка дума ще спази ми е интересно.
Ще заложа на тази с пичУете. И Радо ще е супер “изненадан“.
Но ако тримата “измамени“ Рълев, Мишо и Радо се усетят /тоест, Рълев се усети/, и “стрелят“ в Дани, то така или иначе той ще иде на битка. И един от тях тримата, няма начин.

Иначе утре Цецо си тръгва, в това поне всички сме убедени. Жалко.
Номинационната трябва да се спечели от Момчи, та това е игра на мозък. Но не бих се изненадала, ако я спечели Мартин. Неговият също щрака, а и с тоя покер.....дори бих заложила на Мартин и Амазонки на съвет. Тъкмо ще видим стратегията на парашутиста. Накрая от толкова умуване да не номинират.....Гатьо.

# 1 315
  • Варна
Калоян миличкият се разпада. Не е за този формат като е толкова чувствителен, съвестен и неумел в социалната игра. Дожаля ми за него, в страшна каша се забърка и това много го разклати.
И на мен също ми стана жал за него, младо момче, нерешително и иска да угоди на всички.
Според мен решението което взе за Цвети към момента беше добро, можеше изобщо да не отидат на съвет известно време 😁

# 1 316
  • София
Мен ми е интересно: Къде са тръгнали 90% от хората в този сезон? Повече от половината не могат да редят пъзели, което се е доказало за последните четири години, като нещо много важно и решаващо в.голяма част от игрите... И да не кажа, че почти всички не умеят да мислят и правят стратегии, само едни Виолета и Елвиса. Червените ги видяхме днес, те с мисленето не се справят, не е това тяхната дисциплина, на жълтите още не им се е налагало да мислят по-усърдно, но и там не очаквам нищо голямо.

# 1 317
  • Другата България
Какъв учител??? Нали е някакъв модел? Сега пък учител....та той не може да говори! Дано да е по физическо, или по трудово обучение /има ли такъв предмет още?/

# 1 318
Обзор на епизода:
Мудева решава да направи закуска на цялото племе. Гатьо е изумен от гледката. Пита я дали е сигурна в рецептата. Цялото племе хапва вкусни протеинови палачинки. Гатьо е особено доволен, че най-накрая една от жените се е проявила като домакиня и хвали Мудева.
При изгубените Цецо прави отчаяни опити да привлече Никол на своя страна и чака Даниел или Ники за подкрепа. Радостин обаче убеждава брат си да изпрати Цвети в чистилището. Калоян обещава да играе в нова коалиция, но малко по-късно се разкайва за решението си и се отказва от него. Моли Даниел и Крум за прошка.
В номинационната битка амазонките имат право да изградят и своята стратегия и тази на гладиаторите. Рълев лети по трасето, но Даниел на пъзела е непреодолима пречка към победата. Амазонките печелят, а старейшините са втори. Дунев скрива шапката на много млади мъже с формата си. Румен Радев трупа самочувствие на пъзелист и стратег. Момчил пък се чувства съвсем непобедим.
Гатьо отново заявява, че никога няма да стане амазонка, защото в сърцето и душата си е пич. Ралица не го вярва, но всички пичуи дружно надават боен вик в подкрепа на командоса. Дори тя е принудена да замълчи.
След загубата Калоян е съвсем сринат психически. Моли племето да го номинира и изглежда настроен да си ходи вкъщи.
Цвети отива при изгубените. Виолета се усмихва доволно, защото вижда как ще отстрани един от най-силните мъже. Никол също е доволна как пак ще спаси кожата. Цецо е в задънена улица и вече вижда подпечатан билета си за вкъщи от продукцията.

# 1 319
  • София
За утре залагам на Старейшините и Мартин, все пак е покер играч, сече му акъла на него.

Радев се изложи с коментара за Момчил, май Мудева не бе много съгласна, но си замълча. Но на терен е много добър, а със самия Момчил са добър тандем.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:24 от catty m

Общи условия

Активация на акаунт