💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 072
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 410
Калоянхи Дани обещаха на Цвети в никакъв случай да не я номинират и даже ако трябва да се жертват и да се номинират един друг, но нея да предпазват. Тя за това се съгласи да мине към тях, защото били "готови да се жертват за нея"
А после Колоян сключва джентълменски споразумения с Радо, само и само да пратят нея, а не Дани на Изгубените.
Коалицията им се оказа сглобка 😝

# 1 411
  • На брега на реката
Есме, то вероятно не е спал с шоколада, но е грозно дори на шега, предвид, че заради сълзите и любимата е вътре! Сякаш, сбъркани приоритети!

# 1 412
  • SF
Аз не правя чак такава дисекция на шегата му. С любимата са си свикнали на хумора. И той ля сълзи  по нея, и тя по него.
Тази шега е в отговор на въпросите на редакторите как се чувства в резиденцията след толкова време глад, какво най-много обича да яде, колко ще яде. Значи те влизат отвън немити, наяли. Карат ги заради продуктовото позициониране да отворят хладилника и започват да ги занимават с въпроси и отговори. Не знам ние колко духовити бихме били в тази ситуация.  Едни ще харесат отговорите ни, други ще ни оприличат на луди и без чувство за хумор.
В този момент дори човек да мисли колко е влюбен в гаджето си, трябва да отговаря на въпроси за шоколад, филии, Орехите, протеин в пликче.

Приготвянето на палачинките от Мудева си беше точно рекламна пауза на протеина. Докато тя разказва как се правят протеинови палачинки, Румен слиза и си прави шейкче. Отваря пликчето с гръбчето към камерата, след което му казват да го завърти, за да се види рекламата. След което му казват да го похвали.
Тоест това са изкуствени разговори и срещи.

Както и заснетият разговор с наговарянето между Никол и Цецо на плажа, завършил с Дай 5! Къде мислите, че е Вили в този момент??? Не знае какво се снима на 15 метра от нея ли?

# 1 413
  • софия
Румен се опита да повтори Ники майонезата. Не му се получи, въпреки гениалната мисъл да я подмени с шоколад.

# 1 414
Момчил си беше фалшив, да. Трябваше директно да каже "тъп ли си или искаш наистина да номинираме Мудева" Joy
Румен, Радо, Калоян, Дани, Виолета и Крум ми се виждат не много адекватни. Направо с отклонения.
Харесвам Момчил и Цецо. За Цецо много ме е яд. Как може Дани, Никол, Румен, Цвети, да са в играта, а той да отпадне така нелепо. Прав е Момчил,по-добре паднал в битка, а не като Цецо.

# 1 415
Да, какви спортисти са, като дори да се захранват не са се научили. Ако гладът е истински, след толкова време, как си представяте организмът да приеме луканки? Или шоколад. Варен ориз и някакво пюре като на бебета по-би им отивало. Какви стомаси имат тези хора. Аз от 3 джанки ще се скъсам от рефлукс. Те от джанките на луканките...Честно, стомаси от чугун трябва да имат. Как не се отровиха и с тия миди?...Да не говорим за ожулени крака и колене. Не знам дали двойката са спали с шоколада, но ми направи впечатление, че при изпращането на Момчил на битката не бяха един до друг. Мудева на люлката, Румен на масичката. Но е възможно и аз да имам други представи за влюбеност. Едно ще кажа- не ща да гледам Румен след снощните изпълнения, пък ако ще да мине 100 пъти над басейна. За мен звездата на кубовете беше отново Теодора.

# 1 416
За мене и това с шоколада е реклама, опс, продуктово позициониране. Помните ли как тържествено бе връчено едно бурканче на Цвети?

# 1 417
Виждам, че коментирате Руменчо. Не съм гледала снощния епизод все още, но ми направи впечатление физиономията на Румен, когато Момчил каза на жълтите, че е победил на капитанската. Всички се зарадваха, само Румен гледаше като отровен с гъби и такъв поглед хвърли на Момчи... 👀

# 1 418
За мене и това с шоколада е реклама, опс, продуктово позициониране. Помните ли как тържествено бе връчено едно бурканче на Цвети?
И това е така. И Вики за белия шоколад питаше. И Ситнилска (която ме съмнява да пие газирано в реалния живот) и Ива пиха вчера енергийни напитки по никое време..

# 1 419
Момчил си беше фалшив, да. Трябваше директно да каже "тъп ли си или искаш наистина да номинираме Мудева" Joy
Румен, Радо, Калоян, Дани, Виолета и Крум ми се виждат не много адекватни. Направо с отклонения.
Харесвам Момчил и Цецо. За Цецо много ме е яд. Как може Дани, Никол, Румен, Цвети, да са в играта, а той да отпадне така нелепо. Прав е Момчил,по-добре паднал в битка, а не като Цецо.
+++
Само си пропуснала Цвети към тия с отклоненията. При нея са най-очевадни дефицитите.
Реплика на Цвети:
- "Радо е егоист ще гласува на елиминации не според който му е близък, а според представянето в игрите"
Моля????!!! Тотална неадекватност.
Кой е, мило Цвети егоист, този който номинира спрямо игрите или който се надява да не го номинират въпреки че дърпа отбора надолу? Scream
Тотално сбъркана ценностна система. А и не блести с акъл, иначе не би изпльоскала подобна небивалица. Trollface
Абсолютно егостче и достатъчно обратното на острото, за да не го прикрие поне. Scream

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 11:00 от sineva 1

# 1 420
Румбата направи изказване снощи, че и един такъв свъсен и гневен. Ако аз единствена съм влязла  по милост, а не с битка щях да съм тиха, тиха. Репликата му с шоколада беше глупавичка и леко нелепа, но не мисля че е вложил мисъл. Синхрона му по време на първата битка с племето на Амазонките беше доста неприятен. Похвали плувкинята, после Мудева но някак снизходително. Брей, че тя била добра бе. Каза нещо от сорта, че дори за момент си помислил че е по-добра от него, но ох слава Богу не е така и всичко е наред. Значи помежду им може да има закачки кой е по-добър от другия в някакъв елемент, но на синхрон да го изпляскаш не ми е ОК.
И той и Мудева заспиват докато говорят и не са ми приятни по синхрони. Далеч обаче не мисля че Мудева е първото слабо звено в племето. Тя е по-комплексна от Ситнилска и за жалост от Оряшкова.

# 1 421
Не съм фен на Цецо, но той е един от най-силните и подготвени мъже.
Мисля, че продукцията съвсем целенасочено и умишлено го елиминира по този начин, защото са решили, че не подхожда на профила за победител.
Казвам елиминира, защото Виолета е твърде хитра, да не си изиграе добре картите и да не го шътне.
Първо е много вероятно, ако не е той да е тя, ако останат пък двамата той е най-силен и е единствената й конкуренция за връщането в играта. Няма как пак да е битка за баланс, а това е единствената битка, която не би спечелил.
Много, много грозно го прецакаха Цецо, той е най-прецакания участник в ИВ за всички сезони.
На практика ще излезе не след загубена битка или контузия, а заради кефа на сценаристите

# 1 422
Румчо, не може ли вече да си ходи?

# 1 423
Момчил много внимава и много мисликакво ще каже и как това ще изглежда на публиката. Румен се отпуска да говори пред жена си, хайде пред гаджето си така, както обикновено говорим пред близките си. Момчил не би си позволил подобен изказ пред камери, без значение дали би говорил така пред своята жена. Според мене - би, стига никой друг да не разбере. Притаено арогантен срещу малко по-откровено арогантен, по-интелигентен срещу по-семпъл. Определено Момчил печели "битката", но пък нямам основания чак да дзипам срещу Румен. Може би, защото и аз съм от югоизточната част на страната и не ме дразни толкова говорът му.

# 1 424
  • Дубай
Румчо, не може ли вече да си ходи?
Румен като бедстващ по ми допадаше, като влезе в племето  показа рогцата.

Общи условия

Активация на акаунт