💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 987
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Другата България
Аз понеже не слушах внимателно Гладиаторите с техните сметки кой, с кого, защо и как, и кога, много натоварващи ми дойдоха с тези мъжки думи, които всеки дава на всеки, не схванах последно кой с кого играе и как би гласувал. Май последно /дано не е предпоследно/ Калоян каза, че ще играе с Крум и Дани, тоест, че ще изработи Радо, Мишо и Рълев. Та, ако наистина искат да направят нещо от “Сървайвър“, и Калоян не размисли за пореден път, то могат да си разпределят гласовете между Рълев и Радо - имат общо 4 гласа, дават по два на двамата, и накрая Калоян решава кой да отиде. Това разбира се, само ако Радо, Мишо и Рълев пък разпределят техните три гласа между Крум и Дани. Така евентуално бихме имали трима участници с по два гласа, и капитанския последен, решаващ “глас“. Въпреки това аз мисля, че Дани ще е номиниран, заедно с Радо. Не очаквам някой от Гладиаторите да се усети за това, а и Калоян е непредвидим.

# 1 486
Аз понеже не слушах внимателно Гладиаторите с техните сметки кой, с кого, защо и как, и кога, много натоварващи ми дойдоха с тези мъжки думи, които всеки дава на всеки, не схванах последно кой с кого играе и как би гласувал. Май последно /дано не е предпоследно/ Калоян каза, че ще играе с Крум и Дани, тоест, че ще изработи Радо, Мишо и Рълев. Та, ако наистина искат да направят нещо от “Сървайвър“, и Калоян не размисли за пореден път, то могат да си разпределят гласовете между Рълев и Радо - имат общо 4 гласа, дават по два на двамата, и накрая Калоян решава кой да отиде. Това разбира се, само ако Радо, Мишо и Рълев пък разпределят техните три гласа между Крум и Дани. Така евентуално бихме имали трима участници с по два гласа, и капитанския последен, решаващ “глас“. Въпреки това аз мисля, че Дани ще е номиниран, заедно с Радо. Не очаквам някой от Гладиаторите да се усети за това, а и Калоян е непредвидим.
Калоян не знае къде се намира.Нищо не е научил от Жорката Smile

# 1 487
Мери Ан, Според мен Крум се сети за тази схема. Въпросът е дали ще издържи Калоян. Не е без значение реда на гласуване, който ще се зададе от г-жа Ралица Ленор.
Тайна, вероятно форматът на снимките ти е неподходящ и заради това не ти дава да ги качиш. Мисля, че трябва да са jpeg.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 16:20 от victoria vassileva

# 1 488
  • София
Николчето, ако поразмисли, би трябвало да избере да остави Цецо, а не Виолета. Защо - защото обикновено при смесена битка мъже+жени дават някакви по-пипкави и статични игри, в които би могла теоретично да победи тя. Но ако останат само жените, не я виждам да победи леля си Вили, която е много по-добър играч от нея...

Не го вярвам, ама се надявам...

# 1 489
  • Fire & Blood
На мен разочарования са ми Ситнилска, Цвети и онзи, когото не може да назоваваме, очаквах много повече и от тримата плюс Ива. И тя за момента не ми е достатъчно убедителна.
Топ 3 мъже - Момчил, Рълев и Мишо/Радо на кантар.
Жени - Теди, Дени и Виолета като физическа игра и прозорливост, но не и отношение и държание към другите.

# 1 490
На мен разочарования са ми Ситнилска, Цвети и онзи, когото не може да назоваваме, очаквах много повече и от тримата плюс Ива. И тя за момента не ми е достатъчно убедителна.
Топ 3 мъже - Момчил, Рълев и Мишо/Радо на кантар.
Жени - Теди, Дени и Виолета като физическа игра и прозорливост, но не и отношение и държание към другите.
Jess! Специални поздравления за "онзи, когото не може да назоваваме"- прекрасно хрумване, което описва ситуацията.

# 1 491
  • Буркина Фасо
Исках да пусна жената на Гатю и любимата на Ники крампата, но нещо не ми дава. Все някой ще ги пусне.
жена

дяца близнаци

# 1 492
Радо много хитър с брат му, голям стратег, но ако беше такъв защо разкара Цвети, а не някои от мъжете от другата коалиция? След него можеше да гласуват срещу още един от нея и да си разчистят малко пространство. Цветка е бита карта и без това.

Калоян е супер ревльо и тотално неориентиран. Слаби са му нервичките и не става за играта.

# 1 493
Братът на Теодора Маринова, Александър също е учил в Китай.
Дали затова така добре се разбира с Момчил ?? като брат й е  Stuck Out Tongue

# 1 494
Подкрепям мненията за Р. Р., Според мен има някаква завист към Момчил. Дори за някои от нещата да е прав (например, че не трябва да ходи на елиминации Момчил), начинът, по който говори зад гърба му, не е достоен, а напротив.
Най-странен пред камера, за мен е Радо. Все пак го харесвам към момента.
И нещо смешно, снощи си пуснахме завръщането на Мани в отбора на бойците и реакциите на Морунов и Неделчо, много се смяхме 🤣 чак сънувах снощи как се целуваме с Неделчо, не се целуваше добре, но още се смея като се сетя. Имайте предвид, че аз съм фен повече на мъже тип Морунов 😃😃😃

# 1 495
Дяволо,
в последния въпрос от Анкетата липсват някои имена? - Мартин, Дунева, Виолета, Гатьо, Крум, Даниел...

# 1 496
Румен, ако не се лъжа, нареди пъзела в първата игра на племената, аз тогава лекичко започнах да му симпатизирам, защото реших, че не е празноглав, както очаквах след визитката.
Аз лично разделям ум и интелект. Той е възможно да е умен- в значението на схватлив, ориентиращ се в логическите задачи, намиращ зависимости между компоненти. Интелигентността обаче е друга бира, там започвам да не го виждам, а именно- дребнав, кисел, мрънкащ НЕ където трябва. Адаптацията също е част от емоционалната интелигентност за мен, а той не се адаптира правилно около играчи като Момчил, а ги интерпретира по крив начин, защото е възможно да се чувства застрашен като мъж от него. Учудващо, но иначе
непретендиращият да е Конфуций Гатьо, показа интелект  и доблест в известна степен като прецени опонента по достойнства и не позволи това, че евентуално някой се справя по- добре от него, да наруши спокойствието и себеусещането му като мъж. В този ред на мисли, Гатьо е с по- стабилна психика.

# 1 497
  • Sunshine state
Р.Р. дойде в племето и взе веднага да определея кой какъв е и къде му е мястото в битките. Нещо много му порасна работата. За съжаление хубавото впечатление, което Мудева беше направила, си отиде с неговото идване.
А като си помисля как го ожалвах и съжалявах.. То сакън луканка да не му дадеш. Satisfied
Толкова е силен, че трябваше чрез гласуване от съжаление да го махнат от чистилището, не успя сам да излази оттам.

# 1 498
  • София
Аз допускам,че Румката просто се страхува да е номиниран и по тази причина Момчи, със заявката си да ходи по дуели,му фалшивее.
Ще го видим другата седмица дали ще натиска да е капитанка Simple Smile
Много ми се ще довечера да отидат на съвет...

# 1 499
  • София
С много непопулярно мнение съм, но аз не мисля, че Момчил е чак толкова добър на пъзелите. Има идея, очевидно е, че и акъл, но не мога да го сложа на едно ниво с да кажем Катя от сезон 2.
За мен Денислава е по-добра от него от този сезон, пак казвам, не че не ги реди Момчил, но ако няма преднина и е сам, мисля, че трудно ще се справи.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 18:09 от gg__

Общи условия

Активация на акаунт