💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 836
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 755
Това, което направи Ралица с Момчил е тактика в тази игра. Да те разсее. Всеки път го правят. Аз не бих и отговаряла.

# 1 756
Момчил и той прекалява с изхвърлянето.
И това е стратегически подход - демотивира противтика

# 1 757
  • Варна
Имах по- високи очаквания спрямо Мартин в тази конкретна игра. Определено го надцених.

Румен си беше добре на камънака. Не се налагаше твърде често да му се търпи телевизионната изява. Оказа се дребно човече.

А на Цецо ми беше неудобно да му гледам увещанията, молбите. С коя ли жена не се пробва в онова Чистилище. Няма смисъл. Жалко, че ще напусне по толкова унизителен начин кадърен и можещ участник като него.

# 1 758
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Днес неочаквано нещо всички ме дразнят - Радо, че си позволи да си смени гласа, без да се съобрази с това какво са се разбрали в коалицията, Мишо, който кога дойде, кога започна да си придава важност и да ръси мозък, Румен, когото не разбрах кога започна да се дразни толкова на Момчил. Елвиса, че сгреши последната плочка, а исках Амазонките на номинации. И за капак ми е криво, че Рълев е на елиминация, а Цецо ще си ходи.

# 1 759
Мастагарков би бил Даниел например, но не би бил Рълев, Момчил или Румен.
Не точно

# 1 760
Момчил и той прекалява с изхвърлянето.
И това е стратегически подход - демотивира противтика

Точно така. Момчил дори сам си го каза - той играе.

# 1 761
То е ясно, че Радев го подпитват на синхроните за Момчил, но усмивката, която изгря на лицето му, когато съотборникът му сгреши и напусна играта, едва ли редакторите му са я измислили.
Момчил, че е самоуверен и леко арогантен не го отричам, но когато Амазонките само в женски състав мъкнеха тежки варели нямаше проблем за Старейшините - сега когато са 8 на 5 вече не е справедливо според Дунев и то в игра, в която ако си добър и 1 на 8 да си пак имаш шанс.

# 1 762
  • София
Интересно ми е, Дунев дали се гордее с щерка си сега, като гледа. Ще изгонят Цецо, ще направят обща сбирка на племената, Дунев ще спаси чедото си с 50-те гроша, ще пуснат миксера и ето ви нови племена. Обаче ми е интересно С ламята Спаска как ще е ситуацията.

# 1 763
Впечатли ме Мартин. Браво. Мъжки думи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 764
Момчи не се изхвърля. Можеш да се изхвърлиш , ако го правиш лично за себе си. Когато го правиш за племето е друга думичката. Искрено си се зарадва момчето, печеливша им е цялата седмица  и за сефте няма да са на съвет.Бравооо амазонки. Браво и на Ива  и Ситнилска ! 👏👏👏 Защото водещата другия си го похвали, ама те пак минаха между капките.

Според мен Момчил отдавна не играе за племето, а за себе си. Той е индивидуален играч, а племето просто намазва покрай него.

# 1 765
Аз останах с впечатлението, че Гатьо се подиграва с коментара на Мастагарков, а не се ежи на Момчил о.О

Абсолютно, Гатьо се бъзика с Момчил 😂
Гатьо знае две и двеста, командос и гладиатор! Момчи му е мъжко момче, към Радев имаше симпатии, щот гладувал! Но едва ли би заложил живота си на Мудин!

# 1 766
  • София
Аз останах с впечатлението, че Гатьо се подиграва с коментара на Мастагарков, а не се ежи на Момчил о.О
Аз не съм сигурна, защото спомена, че доскоро е делил хляб със Старейшините, а знаем как Гатьо се чувства, когато стане дума за Гладиаторите. Sweat Smile

# 1 767
Мастард медузата…

# 1 768
Дунев както винаги седи, мълчи и чака да се завърти бурята и да излезне сух от нея.

# 1 769
  • София
Тази Дени голям страх да не я номинират, голямо нещо. Неприятна ми е също като майка й.

Общи условия

Активация на акаунт