💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 694
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 860
Може и да го върнат... казаха, че напуска изгубените.   Ама не и Игри на волята?

# 1 861
Хахахаха … познахме … Цвети като каква ще праща човек !!!!
Пак променят нещата за тая неприятничка Цвета!!

# 1 862
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Таз мома с яркочервените бузки каква самодоволна, нагла и арогантна физиономия извади. На тате писаното яйце, най-лошия играч евър!
Цецо не заслужаваше такова отношение, нямам думи колко възмутена съм, не се прави така.

# 1 863
Коментарът на Цецо за жените не е ОК - болна амбиция има той, жените други амбиции ги водят.
Жалко, че така отпадна, ама не са му виновни жените, а продуцентите.

Виолетка си е баш като филмов антигерой с коментарчетата. Остава и един смях да и сложат МУА-ХА-ХААА

# 1 864
  • София
Виолета с шах и мат за Цветелин. Joy

Жените са с болни амбиции, когато става въпрос за победа в подобен формат. А цецото е с право да бъде на финал, защото е мъж. Heart

Аз обичам щастливите финали като този за мъже като Цветелин с напълно оправдани и здравословни амбиции. Bon voyage. Heart Eyes

# 1 865
  • BG-DE
Ама защо Цвети ще праща човек в Чистилището, а в същата ситуация Вики никого не прати? То ясно, че си правят каквото искат, ама поне от кумова срама 😂

# 1 866
  • София
Пууу, Радо ще ходи на Чистилището, дано опука двете феи на битката поне и Никол да си ходи вече. Много дразнещи Дуневите. Цвети и тя ги гони.

# 1 867
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мишо, за какво я прати тая Цвети там, ама хем Рълев им каза какво ще стане, понеже тя има грошове. И какво изгърмян напразно патрон. Толкова смешно да изхвърлят такъв силен играч, без право да се спаси.

# 1 868
Аз съм сигурна, че ще намерят начин да вкарат Никол при баща й, независимо, че чеп за зеле не става от нея. Дунев определено няма за какво да се гордее, съжалявам.

# 1 869
  • София
Никол и Вили се заканват на Радо. 😂😂😂

# 1 870
  • Варна
Аааа, днес яко ми дразнят всички. Както някой по напред отбеляза, Николчето ако беше в играта, да е излетяла като коркова тапа още първата седмица, дунда е, нула физически подготвена. Баща и какво си мисли, ще я носи до финала ли, що за глупост. Отпада Цецо, който е комплексен играч, за да останат желетата. Изобщо не вярвам на Злобила, че ще се жертва за дунда, ако трябва да избира себе си или на тати щерката, ами ако трябва да избира между своята щерка и принцесата, а, А ?

# 1 871
  • Брюксел / София
Жалко за Цецо.
Радо се наигра, ама нормално: при гладиаторите единственият с акъл е Рълев.
Момчил не ми хареса тази вечер: нито като игра, нито като поведение.
Надявам се, да не е той победителят. Ще се радвам, когато и него го сготви продукцията.

# 1 872
Ах ,усмихнатото Николче голяма злобарка била. Аййй сиктир !!!

# 1 873
Виолета с шах и мат за Цветелин. Joy

Жените са с болни амбиции, когато става въпрос за победа в подобен формат. А цецото е с право да бъде на финал, защото е мъж. Heart

Аз обичам щастливите финали като този за мъже като Цветелин с напълно оправдани и здравословни амбиции. Bon voyage. Heart Eyes
Не Виолета,  а продукцията

# 1 874
Тея двете скочубри наистина ли си мислят, че могат да победят Радо на трасе. Според мен той веднага се връща.

Общи условия

Активация на акаунт