💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 683
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ти да видиш - Цвети трябвало да изпрати някого на Чистилището. Правилата, както винаги, са според зависи. За кучета и котки може, за прасета - не. Заслужава си обаче само заради физиономиите на Радо и Мишо. Нещо рязко спря да им е весело. Grinning Хак им е, като не послушаха единственият, който мисли.
Поне ще има кой да лови миди на татьовата принцеска Николчето.

# 1 876
  • София
Гнусно, ама много гнусно! Виолета и еле пък Никол!!! Това бездарие! А и Цвети се вписва в гнусотията. Изобщо... Тури и Калоян, Крум и Дани. Ако са в едно племе ще е много интересно как ще се ядат. Жалко и за Радо.

# 1 877
Не разбирам Виктория,Никол, Цвети участници ли са, или актриси,които движат сценарий.

# 1 878
  • София
Тъжно, тъжно.., нито физически се справя, нито е умничка, нито чест показа . Една сладка усмивка и толкова ще се запомни от нея.

# 1 879
  • Варна
Тея двете скочубри наистина ли си мислят, че могат да победят Радо на трасе. Според мен той веднага се връща.
Дано!!!

# 1 880
Грозно е това с Цецо, много грозно! Трътлестата таткова щерка ,,запазена,, за сметка на силен играч

# 1 881
  • София
Не Виолета,  а продукцията
И без намесата на продукцията, нямаше шанс Никол да гласува за Виолета. Продукцията се намеси с избора на последната игра, на която Цветелин загуби, и все пак той се опита да промени изхода от гласуването, но без успех.

# 1 882
  • Варна
Жалко за Цецо...наистина му се играеше
Това с ходенето на чистилището за 1 ден и връщане за сто гроша е страшна глупост! Още повече, че Цвети изобщо не си ги е заслужила....

# 1 883
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сега е време Рълев да се обърне към братоците и напълно основателно да им заяви "аз казах ли ви". Рълев трябва да бъде оставен да мисли вместо Мишо и Радо, те само да мълчат и да изпълняват.

# 1 884
Ама защо Цвети ще праща човек в Чистилището, а в същата ситуация Вики никого не прати? То ясно, че си правят каквото искат, ама поне от кумова срама 😂
Точно де … как ??? Направо не знам как не са им взели лиценза досега … големи безобразия - решения, игри спрямо играчи бутани от продукцията !!!

# 1 885
  • Варна
Откъде накъде на едното племе се дава информация кои са номинираните от другото?

# 1 886
  • Sofia
Много ме разочарова продукцията, изцяло манипулират играта. И с това сега Цвети да прати някой в Чистилището....

# 1 887
Ами, уви, не само в играта, но и в живота несправедливости се случват постоянно и трябва да го приемем.
Цецо не ми беше любимец, но бе страшно подготвен и не заслужаваше да си тръгне след решение, взето от участник като Никол. Обаче имаше шанс и той, ако не първи, то поне втори  след Мишо, за да вземе решаващ глас при равенство, така че не можем да обвиняваме само продукцията, Вили и Никол.
Падам, ново 20, сега Цвети ще праща някого при Изгубените Joy Голяма грешка на братята или по-точно на Радо, защото все пак Мишо попада в непозната среда и няма как да се ориентира толкова бързо, но той пък не си ли го знае, че социалните умения не са му силната страна, да бяха питали Рълев, той щеше да ги насочи.Grinning

Рълев, спасявай се момче, сам е по-добре.

# 1 888
  • Варна
Айдеее оцапаха пейзажа. ИВ е спин оф на Десафио, нищо общо нямат. Целият свят у пътя, наште на кестерме, пфу.

# 1 889
Горкият Цецо! Тръгва си след гласуване!
А Рълев предупреди Радо, че Цвети има грошове и като се върне ще прати него....но кой да го слуша! Той ги предупреди....
Калоян и Радо се оказаха голямо разочарование, а Румен Радев няма и да го коментирам. Момчил си се предлага да ходи на елиминации, онзи недоволства. Голямо мрънкало!

Общи условия

Активация на акаунт