💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 643
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 950
Абсолютно, само където и нея не понасям особено. 😃 Просто в случая не мисля, че Цецо е толкова ощетен от предаването. А що се отнася до другите на острова - надявам се да се задържат по-дълго там😃 Виолета също се мисли за много хитра и предвиждаща всичко, но не винаги е права, за сметка на което се оказва упорита и неискаща дори да си представи, че ответната страна може да казва нещо смислено.
Иначе ето Момчил, който също не си поплюва и се превъзнася, но успява да се адаптира социално (поне засега, но да видим с Радев как ще се развият нещата). Той се бие в гърдите,но без да обвинява другите и без да се изкарва жертва, докато при Цецо става едно самоналагане и всеки, който не е абсолютно съгласен с него или има собствено мнение и си гледа собствената игра, става негов враг и бива определян като недостоен, страхлив и тн. Почти същото важи и за Виолета, понеже тя може да играе по определен начин, но на деугите не им е позволвно или по-точно не им прави чест. И тя, и Цецо се самоизтъкват, обвинявайки другите в това, което те самите правят.
 Относно играта с кръста и трагичното изгонване на Цецо, от една страна разбирам защо част от хората са недоволни, но самите му изказвания и закани как ще бие всички и тн. допринасят за това да не тъжа за неговото отпадане.

За всеки друг участник бих се съгласил, но в случая той няколко пъти каза, че каквато и битка да му се падне, е един вид непобедим (баланс, изометрия, всичко). Затова не разбирам всеобщия потрес на хората. 😃 Може да е много комплексен играч, но все на нещо да се издъни, както и обратното - някак да му провърви. Но битка имаше, а това, че не е била неговата е съвсем различно нещо, което може да се случи на всеки един от участниците и поради което излиза, че не е напълно непобедим супергерой.

Цецо не можа да вземе второто място,защото е тежък(поне 10-15кг над Мишо) и това може би е единствената игра,с която Продукцията можеха да го съборят.
Още повече,че той вече я е играл и е отпаднал сравнително рано(ако помня добре).
Абсолютно целенасочено Цецо беше изгоден и не от жените,а от екипа на предаването.

Тъжно ми е,че такъв хубав формат бива продуциран от едни нещастници и лъжци като Тупарев и компания.
Представете си ИВ в ръцете на честни продуценти . .Pensive
Добре, Виолета Trollface

# 1 951
Е сериозно ли играч с качествата на Цецо отпадна щото Дундата реши така? Последната във всяка битка, все с номинационни гласове и накрая силен играч си отива а тя си стои там и си дебелее 🤬😡🤮

# 1 952
  • I Love You 3000
Сигурни ли сме , че Цецо наистина отпада? Ралица му каза , че напуска племето на Изгубените, а не Игри на Волята. Много ми стана съмнително това.
Голям сериал , голямо нещо. Тази година много се оляха, нямам думи. А вече е късно да сменям на Фермата.
Те и подкастите нещо не са както трябва, заради гостите, че май не дават на новите да ходят от продукцията.
В Ергена ли си изсипаха ресурсните кадри, Иван и Андрей ли ги обраха откъм екип.....?
Много странна история. Всяка вечер нов сюжет.

# 1 953
Отпаднал е Цецо.
В официалната страница на предаването е качен пост. Реакциите са само гневни иконки под поста.
Зрителите са недоволни.

# 1 954
  • София

Това не е благотворително предаване, че да я дундуркат тази лигла. Като не ставаш за нищо си аут.
Оплачи се на продукцията.. Щом я държат, имат някакви бъдещи творчески планове за нея- във и извън играта.. И аз искам да я няма, ама я има.

Отпаднал е Цецо.
В официалната страница на предаването е качен пост. Реакциите са само гневни иконки под поста.
Зрителите са недоволни.
Малее..то е брутално там, то са обиди, псувни, клетви..Такъв хейт не съм виждала..

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 00:24 от elix

# 1 955
Така ,аз лично не харесвам Цецо , но той никога не е твърдял каквато и да е битка. Той твърди за многокомпонентно трасе, не за статична битка. И доколкото разбрах от всички подкасти най- вероятно е прав. А и му гледах каста при Фифо. Той е невероятно подготвена силова машина с кардио за завиждане. А по- добро гребане май и Гената който е дълго време състезател по кану- каяк нямаше. Цецо го разбъркаха, сготвиха , сдъвкаха и изплюха.

# 1 956
Сега е пета седмица.

# 1 957

Това не е благотворително предаване, че да я дундуркат тази лигла. Като не ставаш за нищо си аут.
Оплачи се на продукцията.. Щом я държат, имат някакви бъдещи творчески планове за нея- във и извън играта.. И аз искам да я няма, ама я има.

След целия хейт, който отнася в момента в социалните мрежи е по-добре да си стопират мераците да я пробутват някъде, защото принцесата не ми изглежда като човек, който лесно ще понесе тази лавина.

# 1 958
Предаването от "Игри на Волята", спокойно може да бъде прекръстено на "Игри на продукцията"

Даже направо може да си го направят авторско предаване и да не плащат лицензи .

Базисни, в духа на българсия манталитет ще са връзкарството, смяна на правила в движение, според както им се харесва на продуцентите, тормоз на читавите състезатели и толериране на некадърниците.

На спойлеристите, които са свързани пряко с предаването и ни четат тук,  едва ли им е приятно да виждат такива зрителски отзиви, но което си е истина, си е истина.
Този сезон е пълен бъркоч, няма истински племена, няма чест, няма приятелства.

Тръгнаха наказателно с чисто женско племе, за да покажат на жениците, които 4 сезона се тръшкаха, че могат и заслужават наравно с мъжете и ореваха света как лелеят за женски финал.
Ами хубаво - ето, видя се -  1 седмица река, 2 седмица -река, 3 седмица - река.
Окей - ами елиминирайте го това племе, като за нищо не става. Ясно е, че по никакъв начин няма да додрапат да се измъкнат от реката.  Да си ходят у дома, да си гледат сериали по тв.
Ама не - дай сега да ги спасяваме и за сметка на това, няколко клявки да могат да си покажат банските край басейна да прецакаме можещите.
На всичкото отгоре месец и кусур дундуркаме Дунева и се косим да не отслабне, слушаме как и се мазнят водещите и изобщо цялото предаване се върти около това да не вземе да изпадне на тате дебелата гимнастичка.

Всичко си има граници...ще се лигави тая вечер Ралица колко прекрасни впечатления щяла да остави Дунева у зрителите. Че то хората се настроиха срещу баща и вече с тези нелепи протекции.

# 1 959
  • София

След целия хейт, който отнася в момента в социалните мрежи е по-добре да си стопират мераците да я пробутват някъде, защото принцесата не ми изглежда като човек, който лесно ще понесе тази лавина.
Направиха й лоша услуга..Без вина виновен - това са тя, защото седи там и заема чуждо място с нищоправене и Цецо, който отпадна безславно, а не го заслужаваше. Супер тъпанарска продуцентска стъпка. Настроиха народа срещу нея.
Но пък е супер реклама за Цецо, всички са на негова страна..

# 1 960
Николчето е минала през тежък период в живота си и т.н., но и таткото май се сеща за нея само, когато му е изгодно. Страшна мижитурка е той.

Радо пропусна да обясни на Мишо какво точно е казал на Калоян и как го е убедил да мине на тяхна страна. Мишо се държа много арогантно на съвета, докато брат му се снишаваше. Поведението му е много далеч от християнското великодушие. Иначе е много вярващ. Рязко ми се срина в класацията барабар с Мудев.

# 1 961
Да знаеш, че гледаш сериал с готов сценарий и да се ядосваш. Може ли да съм толкова намерена, да не кажа загубена Simple Smile  Simple Smile
Значи Винету /който го измисли Hands Clap /успя да ми развали  гледане на комедията.  Не го харесах изгубен, не го харесвам и в племената. Дребна душичка.
Радо продължавам да си го харесвам. Само стои, слуша и той си знае какво разбира. Знаеше си, че трябва да играе сам. Реши да води разговори и попадна точно на който не трябва. Калоян как не намери сили да каже, че играе с други. Капка съмнение нямам, че Радо ще успее да се върне, ако Цвети го изпрати при изгубените. Дано не го изпържат като Цеци.

# 1 962
  • София
Значи Винету /който го измисли Hands Clap /успя да ми развали  гледане на комедията.
  Я Laughing

# 1 963
Може би най-неприятния епизод от началото на сезона. Повече не ми се коментира. До утре вечер.

# 1 964
Как е убедил Радо, Калоян ??? Обясни му като на малоумен. Избора е Цвети или Агронома. Изпращаме агронома заради гласовете, ако минеш към нас гласовете остават същите пак ще сме четирима и няма нужда да изпращаме по не мрънкащия играч в чистилище. Сливи ли имаше в устата си Калоянчо, да му каже ,ама тя Цвети вече играе с нас. Така пак щеше да спаси скъпоценния за него дългуч и да излезе чист. И на всички ни да се спестят сълзите ,сополите, мрънканията и абсурдните стратегии, които продукцията не харесва.

Общи условия

Активация на акаунт