💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 626
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 965
Радо ще се върне, а леля Вили ще си отседи на Светилището. Освен, ако не дадат пъзел, който само тя да може да нареди.

Чувствайки се замислена за Цецо се сещам за Поли от сез. на Неделчо. Нали и тя се карала с продукцията, но я оставиха да стигна до финала. Та, съм склонна да се съглася с версията, че са го разкарали, защото не е подходящ за победител.

# 1 966
Мишо добре си ги насмота и Калоянчо, и агронома. Последният не знаеше какво да му каже в един момент.

# 1 967
Как е убедил Радо, Калоян ??? Обясни му като на малоумен. Избора е Цвети или Агронома. Изпращаме агронома заради гласовете, ако минеш към нас гласовете остават същите пак ще сме четирима и няма нужда да изпращаме по не мрънкащия играч в чистилище. Сливи ли имаше в устата си Калоянчо, да му каже ,ама тя Цвети вече играе с нас. Така пак щеше да спаси скъпоценния за него дългуч и да излезе чист. И на всички ни да се спестят сълзите ,сополите, мрънканията и абсурдните стратегии, които продукцията не харесва.

Той не беше подготвен за такъв тип разговор, стъписа се, хвана се за идеята, че не иска да пращат Дани. Едва ли му е минавало през ума да казва, че Цвети е с тях. А и дали се е сетил, че те не знаят, като беше като сърна пред фарове.
Неопитен е и се оплете като пате в калчища. После чак взе да премисля и да го гризе съвестта.

# 1 968
  • София
Мартин ме изненада, въобще не очаквах да се самопредложи. Не бих го съдила, ако се беше покрил. Интересно кои ще са номинираните. Ако Виктория няма имунитет, може и да са двете с Дени, ако има - Мартин и Дени.

# 1 969
Обаче тази игра с жилетките и Ханойската кула с дискове не ми изглежда да я дадат ако има жена.

# 1 970
Утре на елиминационната един или двама трябва да отпадат?

# 1 971
  • София
Ако Цвети беше останала, за кого щеше да гласува? Как щяха да се разпределят гласовете?

# 1 972
Мартин ме изненада, въобще не очаквах да се самопредложи. Не бих го съдила, ако се беше покрил. Интересно кои ще са номинираните. Ако Виктория няма имунитет, може и да са двете с Дени, ако има - Мартин и Дени.

А Дунев се скри като мишка, да чакал дъщеря си.

Голямо разочарование са Дуневи .
 Като спортист никой не му отрича заслугите. Като човек и играч - безхарактерен.

Да вземат Дунева, като последна от Изгубените направо да я пращат на финала.

Срам и позор толкова надъхан за предаването и всеотдаен, силен и можещ играч като Цецо да отпадне не в битка, а по волята на некадърната връзкарка, вечно последна във всички битки.

Сезонът се развива против всякаква логика - ценните играчи отпадат без битки.

Няма игри, има само схеми !

# 1 973

Това не е благотворително предаване, че да я дундуркат тази лигла. Като не ставаш за нищо си аут.
Оплачи се на продукцията.. Щом я държат, имат някакви бъдещи творчески планове за нея- във и извън играта.. И аз искам да я няма, ама я има.

Отпаднал е Цецо.
В официалната страница на предаването е качен пост. Реакциите са само гневни иконки под поста.
Зрителите са недоволни.
Малее..то е брутално там, то са обиди, псувни, клетви..Такъв хейт не съм виждала..
Да "Планове" да се срещне с баща си защото е връзкарка.

# 1 974
  • Sunshine state
Много унизителен епизод по няколко параграфа - Калоян поставен в тъпа ситуация и малоумна номинация за Рълев,който отнесе всичко заради "умникът" Радо и брат му, заяждането на дребно на Мудев, изгонването на Цецо и оставането на абсолютно безполезната ДунДева и обсъждането на номиниране при Старейшините.
Рълев взе да се усеща, че Радо е абсолютен гьон сурат и че на него не може да се разчита.Аз не схванах защо опозицията изпрати Иван срещу Даниел??? Той щеше да има по-голям шанс срещу Радо, но явно дотам им е капацитетът. Хем щяха да разбият братята, ама ей на.. Даниел не го понасям, но в случая Михаил ми дойде няколко идеи по-нагъл - идва и започва да коли и беси едва ли не. Хак да им е сега като дойде Цвети. 😂
Неудобно ми беше да гледам гаврата с Цецо, то направо родилни мъки да направи последен опит да се спаси от неизбежното. Гадно беше.
Румен изплиска яко легена с тия коментари по повод Момчил. Той и Дени и срещу Васко скачаха, ако помните. Не може да преживее, че има някой по-силен, по-умен и по-харесван . И с тоя глупав хилеж за щяло и нещяло, изглежда меко казано неадекватен.
Старейшините са направо на последни издихания, щом започнаха да се предлагат сами за номинация, смятайте. И пак обичайните заподозрени от тях се скатават, а Дунев с това за щерката беше направо жалък. 😂

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 03:03 от Pupitka

# 1 975
  • Другата България
А аз Сървайвърски ходове предвиждах на Гладиаторите.....ама тя надеждата, нали....сега ариведерчи Дани.

# 1 976
Много унизителен епизод по няколко параграфа - Калоян поставен в тъпа ситуация и малоумна номинация за Рълев,който отнесе всичко заради "умникът" Радо и брат му, заяждането на дребно на Мудев, изгонването на Цецо и оставането на абсолютно безполезната ДунДева и обсъждането на номиниране при Старейшините.
Рълев взе да се усеща, че Радо е абсолютен гьон сурат и че на него не може да се разчита.Аз не схванах защо опозицията изпрати Иван срещу Даниел??? Той щеше да има по-голям шанс срещу Радо, но явно дотам им е капацитетът. Хем щяха да разбият братята, ама ей на.. Даниел не го понасям, но в случая Михаил ми дойде няколко идеи по-нагъл - идва и започва да коли и беси едва ли не. Хак да им е сега като дойде Цвети. 😂
Неудобно ми беше да гледам гаврата с Цецо, то направо родилни мъки да направи последен опит да се спаси от неизбежното. Гадно беше.
Румен изплиска яко легена с тия коментари по повод Момчил. Той и Дени и срещу Васко скачаха, ако помните. Не може да преживее, че има някой по-силен, по-умен и по-харесван . И с тоя глупав хилеж за щяло и нещяло, изглежда меко казано неадекватен.
Старейшините са направо на последни издихания, щом започнаха да се предлагат сами за номинация, смятайте. И пак обичайните заподозрени от тях се скатават, а Дунев с това за щерката беше направо жалък. 😂

Защото се е знаело, че Цвети ще прати Радо в чистилището чистилището

# 1 977
Не беше ли поставена Никол в същата ситуация като Калоян. И тя говори с Цецо и му обеща да чака гладиатор и да се коалират срещу лелята, само че не каза вълшебните думички "мъжка дума" и нямаше нужда да я гризе съвестта? Гласува си както и е угодно.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 07:23 от Лъчестлъч

# 1 978
Радостин ми беше фаворит в началото , докато не го чух да “разсъждава”. Изключително елементарно държание, седи като робот и две приказки не може да завърже 🤦♀
А Цецо ония дългия манек си го сготви, още с изпращането му при изгубените, а леля ти Вили го сервиза 🤷♀ Дума дали на тоз и ония, пълен смях. Никол е слаб състезател , много е смешно да я пазят (все е от последните на игрите). Дуньо респект към него за постигнатото , но да се оправдаваш , че чакал дъщеря си , много изгодно така да стигнеш до финала , защото видиш ли чакал “последния влак” !

# 1 979
  • Варна
Цитат на: avicom link=topic=1593126.msg47031936#msg47031936 date=1696538167
Единствено думите на Ралица ме накараха да се почувствам замислена-Цецо,ти напускаш завинаги [b
племето на изгубените[/b] ?!
и аз това чух та затова написах, че се надявам да го върнат в племената

Общи условия

Активация на акаунт