💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 693
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 040
От снощи в социалните мрежи ври и кипи, а Фродо доволно потрива ръце. Smiley
Аз чакам с нетърпение да видя кой ще е следващият сготвен. Не влагам много емоции, защото знам, че гледам сериал, не риалити.
Мудев ме изненада много неприятно. Колкото го съжалявах на реката, толкова не мога да го понасям сега. Мишо също започва да ме дразни, снощи големи смешки плещи пред племето.
Очаквам с нетърпение да видя дали Мартин ще си удържи на думата довечера на съвета и ще настоява да го номинират. От Мастагарков нямам големи очаквания, но Дунев е огромно разочарование - толкова силен играч, можеше да стане тотален любимец, ако не беше такава мижитурка. В момента изпитвам жал към Никол - вероятно, както Ралица загатна снощи, очакванията на баща и дъщеря са били тя да бъде канонизирана за мъченица, горката, дето един месец оцеляла на плажа, да стане любимка на зрителите. И сега целият този хейт...

# 2 041
Да напомня довечера сме от 20 часа.

# 2 042
Много бързо бягат братя Кръстеви, за да си останат на същото място. Комбинации, момбинации, накрая - номиниран съюзник, окончателно загубен такъв и един брат на светилището. След завръщането му - 3 на 3. Дотогава 2 на 3, че Дани явно си е пътник. Следващ капитан Крум, следващ абониран за номинация - Мишо.

# 2 043
Мъченица...а разговорчето накрая с Вили и хихикането....бррр...

# 2 044
Мишо публикува: "Рълев винаги готов да подаде ръка."
Очевидно са запазили доверието си.

Скрит текст:
Снимката е ТОП, всяко мускулче се чете...
На мен ми хареса Мишо вчера, виждам, че някои от вас са си развалили мнението.
Радо не ми допадна във вчерашния епизод, но Мишо, да. Добре каза на Даниел и какво като си гладиатор...
За мен не беше агресивен, доста по-агресивни бяха и Гатьо, и Крум, и Даниел в началото. Напротив той според мен даже доста любезно си им каза нещата, никого не обиди, каза си мнението и гледната точка за ситуацията. Според мен е прав, че Калоян не трябваше да им дава дума, че ще играе с тях (мисля че на него все пак му се искаше, ама нали да не излезе "немъжкар"). Минус за Радо, трябваше да си прати Дани на плажа...

# 2 045
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Приятна почивна на Soney! 🙂
Аз ще я замествам с анкетите за качеството на епизодите в следващите 9 дена.

Ето и Анкетата за качество на епизод 30       (от 5-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 2 046
Чистилището е ужасна идея. Докато на номинации трябва мнозинството да гласува за теб, то в чистилището някъв си идва и те праща там самосиндикално. От там нататък имаш един единствен шанс да се спасиш - да спечелиш играта за влизане в племената. Ако не стане и завършиш дори и втори, племето просто те номинира и си аут - без игра, без нищо. Спрямо Цецо беше много нечестно, справяше се перфектно, но заради хрумките на тъпото Вики всичко за него се преобърна, дадоха му една женска игра и го разкараха. А Никол не знам колко се спасява заради социалните си умения, защото първо има късмет в племето да има много голям дразнител, който искаха да махнат, после имаше хора с желание сами да си излязат и накрая дойде леля, която си каза, че е обещала на Дунев, че ще пази Николчето. Та тя и в социалната игра нямаше нужда много да се напъва.

# 2 047
въобще не ги е метнал, те да не са малоумни другите. това семейство много се изложи, голяма мишка е дунев.

е, тя - мишката е най-важна. може да е най-малка и слаба, но блокира ли ти пътя си аут като Цецо...
понеже са няколко в играта явно неписаното правило, е едно - всички могат да се изядът, с изключение на Голямата мишка. и все повече си мисля, че цялата тази стъкмистика, е точно Дунев да опазят от всички изтребителни мероприятия.

# 2 048
Нямаше да пиша днес, ама...
Румен е с комплекса винаги втори. Още във визитката му имаше нещо от типа как за малко е изтървал някаква възможност. После във всяка игра не му достигаха секунди. После се оказа, че Мудева е по-добра в плуването, отколкото той си мислел (защото явно той винаги си мисли, че той е по-добрия), после пък този Момчил му се изпречи на пътя, не че Радев няма нужда от него, но само пъзелист (аман от тая нова за мен дума). Едва ли някой е пропуснал задоволството му, когато Момчил отпадна снощи преди него. Дано на Теодора М. ѝ се отворят очите, че много влюбена ми изглежда сега, а пък заслужава по-добро.
За Радо дори не знам какво да пиша. Не може да е толкова тъп, толкова пън, толкова недодялан. Как си мислиш, че може да игнорираш някого и да очакваш от него лоялност? За Мишо очаквам да се окаже въздух под налягане, дано не съм права. Да, говори повече, казва истини, не се дава на онзи върлинест Даниел, но...
Честно казано, не знам как можеше по друг начин да гласува Никол снощи. Просто беше използвана като оръдие да бъде изгонен Цецо и удобно да поеме част от зрителския хейт за това решение на продукцията.
Дунев доказа, че е дребна душичка. И щом като спортист от неговата величина може да е толкова малодушен, какво остава за едно младо момче като Калоян.

Кога ще се обединяват племената?

Много, много жалко за подготвените и нахъсани участници без връзки.

И ако участниците не могат да съдят продукцията, Нова ТВ не може ли да направи нещо? Едно такова абсурдно продуцирано предаване е срам и за тях.

# 2 049
ИВ е най-манипулираното предаване, еманация на задкулисието в тв ефира, примерите са безброй.
Последният е отпадането на злощастния Цецо, на когото брутално му резнаха зелката. Сготвиха го по всички правила на изкуството. Rage
Пореден резил за продукцията. Ама те са вече толкова компрометирани, че грам не ги брига за поредното им падение.
Отдавна са стигнали дъното и вече кратер са издълбали там, но продължават усърдно да копат достигайки нови висоти, в техния случай дълбини. Trollface

# 2 050
  • София
Ама НИЕ сме виновни, че ги гледаме и им вдигаме рейтинга.. Манипулативни, пропаднали,  компрометирани, обаче ги гледа народа..

# 2 051
По анкетата - Цецо беше интересен и силен участник и не е отпаднал заслужено. Кой го сготвил - и продукцията, и участниците. Шанс да се отстрани силен играч не е за пропускане, колкото и да се правят на мъжкари. Виолета поне си признава, че не трябва да се изпуска възможност да се стреля по силните мъже. Затова и гласува срещу него, не за да дундурка Николче, ама що да не си пришие и ролята на грижовна семейна приятелка.
Вики не прати никого обратно, не защото се върна с грошове, а не с битка, а защото трябваше да се спасява Мартин, та затова той бе пратен там на мястото на участник, който би пратила тя. А Румен бе разменен с Цецо.
Дали е герой Никол? Не съм единодушна. Не ѝ е лесно, но някак си не ми се вписва в геройство.
Румен влезе с "връзки" в основната игра. Много скучно бе станало амазонското племе. Тия женоря ги домързя да се хванат за косите и да си издерат очите, та се наложи амазоните в спешен порядък да свършат тая работа. Направо имам вече чувството, че на РР му е възложена мисия да се конфронтира с Момчил поне в синхрони.

# 2 052
Тия женоря ги домързя да се хванат за косите и да си издерат очите, та се наложи амазоните в спешен порядък да свършат тая работа.
Хахаха, точно така е! Колко ли са разочаровани от екипа, че тези женички никак не се карат една с друга! Провалили са един куп сюжетни линии!
Добре, че има един куп мъже, кандидати за драма куин!

# 2 053
Дунев е такова разочарование, че не е истина. Щял бил да се предложи за номинация, ама нали, чакал бил Николчето. Пълен смешник и мишка.

# 2 054
Ама как му е възложено на Румбата да се конфронтира с Момчил?! Че то отвътре му идва, личи си. Няма нужда никой да го кара. Продукцията просто се възползва от възможността да развият този конфликт заради сеира. Ама си е натурален, Мудьовски. Той не мож' го изигра толкова достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт