💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 750
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 025
С много хубави впечатления съм от Мишо брата на Радо.
Как мъжки пое вината на брат си за глупавата стратегия?! Много достойно се държа.
Точно Радо роди тази "блестяща" идея да играят с Калоян и да изгонят Цвети, която има грошове и както правилно предположи още като го обсъждаха Мишо може да я върнат, съответно да си отмъсти, като прати някой от тях при Изгубените.
Точно така стана при Старейшините Дени прати Вики под давление на Вили, съответно Вики изстреля стрина на Острова.
Радо има някакво извинение за тази наивност, че е много млад и зелен, но ето брат му по-малък от него, а доста по-зрял, по-разумен и отракан. Хареса ми как се аргументира на съвета и затапи Дани.
Значи не е само до възраст, а до човек. Мишо е много по-зрял и събуден от по-големия си брат, факт.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 10:48 от sineva 1

# 2 026
То за нас зрителите добре се получи от постъпката на Радо, пък и Калоян, пък и те вероятно са по сценарий така или иначе. Ядосваме се на Радо, защото видяхме как сготвиха Цецо и че едно пребиваване в Чистилището не е никак безобидно, ако продукцията така реши. Съвсем спокойно може да откараш цял сезон там( Никол), но може и за нула време да си заминеш( Цецо).
И мен ме дразни продукцията. В началото даваха супер тежки силови битки, докато имаше само чисто женско племе. Сега дават в ключови моменти "женски" битки. Местенето на Мартин и Румен също оставя неприятно чувство...Цецо беше върха на всичко.
Гледам от симптия към останалите до тук участници. Иначе никак не ми се гледа необезопасен цирк.
Надявам се наистина всички да са си живи и здрави след края на фарса, защото не си струва риска.

# 2 027
  • Другата България
И за да съм коректна
..
Но това е минало, проблемът е, че след онзи първи сезон Тупарев&Тушев&Фродо задобряха в това, което правят. И вече очеизвадно изобщо не им дреме за публиката и правилата на предаването.
..
Малка корекция. Категорично НЕ задобряват в това, което правят, защото хората са огорчени и виждат, що е очеизвано, никак не са задобряли. А че го правят очеизвадно и вече не им пука-да. То това не е да задобрееш. Това е просто-не им пука.
Blush Точно това имам предвид - задобряват в това да манипулират.
Що се отнася до “пукането“ - на тях никога не им е “пукало“, не виждам защо сега да започне.
Факт. И не очаквам да се промени.

# 2 028
  • София
Според мен на Никол и дават храна. Няма друг начин. Цецо за 10 дни е с хлътнало бузи, а Дунева цъфти
То вече е видно.всички други изпосталяха на този плаж.

# 2 029
Да, Слабе, мерси за кафето, чая, валидола, сладките, джанките и да не изреждам...пържолките в дупката между камъните. За червените ми бузки.
Друга мисъл ме мъчи мен - несправедливата ни женска съдба. Защо външно красиви и привлекателни младежи са с толкова отклонения. Че той един Пеньо ми е по- сгоден в момента от всичките Мишовци, онова както и да се нарича на Мудева, да не изреждам. Защо? Мишо явно базиращ се на физическа сила е свикнал да води разговори като батка: "И какво от това?" Сега ще видиш какво от това- един пъзел за теб и Ихтиандър и сте изгърмели. То са видя колко са ви умни решенията.
Така, че този пост посвещавам на хубавата жена на Пеньо- наистина да си го гледа и да си го пази. Прав беше снощи към Момчил- "един хляб си ял с тези хора." Не съм очаквала, че ще стигнем до момент да отнеса Гатьо към положителните герои в тази игра.

# 2 030
Според мен проблем е и това вкарване/канене на известни участници. Един вид, за реклама, или пък за повече шоу...знам ли защо всъщност. Втори и трети сезон не съм гледала, не знам дали е имало известни, или по-скоро “известни“, но от миналия, а и сега този започнаха да наблягат на познати имена и от спорта, и от шоубизнеса, и всякакви разни разнообразни, които наистина /съгласявам се със съфорумката, която го прие лично/ са един вид “връзкари“, влезли ей така, за сметка на доста млади способни хора, останали извън класациите. Всеки на всеки е някакъв, навързани са като мокра връв, този обучаван от онзи, онзи от този....не можеш да разбереш кой кум, кой сват, кой на булката брат. Идва на кастинг някой, поставят условие да влезе с близък/роднина/гадже. Така, както са изнудили Елица миналата година /но пък и добре ѝ се реваншираха/, така вероятно е станало и с Никол, а защо не и с Мишо, и с Мудева, а вероятно и с Дени. От тях не виждам кой би станал победител, по-скоро никой, но Мишо и Дени може и да стигнат до ТОП5.
Та и от тази гледна точка за мен Сезон 1 беше най-добър от към каст и участници. Неизвестни, непознати, е, една Марешка и Георгиус, ама на фона на сегашните известни си бяха съвсем на място.
В 3ти сезон като "известни" бяха вкарани Неделчо (знаеха го от анимациите, аз лично не), Паулина (певица, мисля че от Х фактор), Братоев, за друг не се сещам.

# 2 031
Цвети е едно към едно новото Вики. Ще я изтискат, оцапат и изхвълят. Пешка на продукцията я направиха. Жалко.
Тези наистина са за съд, дано Юли успее, а и зрителите, като хора не трябва да сме бездушни си мисля. Вярно е като в живота. Игра, забавление, това-онова, ама тези хора там са млади повечето, решили да се покажат, да се състезават, доверили се, подготвили се, вярвали, горяли и накрая...какво е това, какво послание дават на хората гледащи го. Пародия е това, някаква гавра и вътре и вън със състезатели и зрители. Бясна съм.

# 2 032
  • София
Виолета и Мартин, ще ги държат до финал заради сеира, който правят, плюс и двамата са много добре подготвени, колкото и да не ги харесвате. Ще ги гледаме още дълго. Дунев също, ще видим само дали сам или в комплект с щерката.

Другите, които правят шоу са Гладиаторите, затова и те ще останат още - просто щот не им се отдава мисълта и са забавно да ги гледаш как се мъчат.

# 2 033
Мишо публикува: "Рълев винаги готов да подаде ръка."
Очевидно са запазили доверието си.

Скрит текст:

# 2 034
Определено много плюсове за Гатьо, който стартира с нелепа визитка и синхрони, и сега отнася по някой бъзик, но се показа като достоен мъж. Жена му изглежда страхотна- красива и нежна, и децата симпатяги, надявам се до края все така да е Гатьо и да не ни разочарова ( и да не го очернят). Сигурна съм, че носи жена си на ръце:)
Виж, Мудева дано гледа и да си прави изводи. Румен дори от нея се комплексира и ще я мачка, мачка...

# 2 035
Гатю е героя на сезона, хора Grinning от един от най-неприятните участници в началото, тотално промени мнението за себе си.

Аз от малко участници съм разочарована, защото още отначало инстинктивно не харесах повечето. Ни Мудев, ни Радо, ни Мишо, ни Калоян... и не ме разочароват, няма да ги захаресам Grinning

# 2 036
  • София
Гатьо не е лош човек и даже е много принципен. Е, на нас някои неща ни се виждат крайни в неговите разсъждения, но човекът си отстоява всичко, в което вярва. Непрекъснато повтаря, че не е Амазонка, но ако отиде в друго племе, ще го боли за Амазонките, точно както и сега за Гладаторите. Просто си е такъв, добър по душа и лоялен така, както го разбира.

# 2 037
Ако Цвети беше останала, за кого щеше да гласува? Как щяха да се разпределят гласовете?
Тя поне вероятно нямаше да гласува за Рълев, който според Крум трябва да бъде номиниран, защото освен е че е силен, е и умен.

И разбира се, той трябва да бъде отстранен от най-силният и най-умният в тяхната коалиция - Даниел Grinning
Да, страхотна логика. Trollface

# 2 038
Аз даже си мисля, че те го навряха точно него нарочно точно там, за да има сеир. Той не е малоумен. Но заради подаването на реплики на синхроните, смятам че е прав да си държи тази сравнително безобидна линия( Колкото и да се опитват да я изкарат небезобидна) , отколкото да го вкарат в друг сценарий.  Той не си саботира племето, отнася се с уважение към всички, пуска си негови лафчета- кога просташки,кога смешни и това е.
Я в какви филми вкараха другите гладиатори.

# 2 039
Много съм изненадана от обсесията на Румен към Момчи. Scream
До този момент РР правеше впечатление на простодушен добряк, изказващ се доста примерено и ласкаво за съперниците си.
Имам чувство понеже е доста наивен от продукцията да са му внушили тези мисли как Момчи манипулира, изкарва се герой за пред зрителя и затова РР е така вербално нападателен на синхроните към него.
Другият вариант е това промиване на мозъка му да го е направил Гатьо, който видимо вижда и с право, в лицето на Момчи голяма конкуренция.
Просто нямам друго обяснение за тази трансформация този до оня ден добродушен Румен да стане, като стършел срещу някой, който има голям принос към племето и с нищо не го е провокирал. Rolling Eyes
При Амазонките няма интрига освен мрънкалясването от време на време на Гатьо и са решили да вкарат съспенс с  изостряне на отношенията между РР и Момчи. Сигурно му внушават, че му е конкуренция понеже са един типаж - млади, силни физически.
На обработен ми изглежда дали от продукцията, дали от Гатьо или и от двете места, а той е  доста наивен и е хванало дикиш.
Дано не ескалира в следващите епизоди, че ще продължи да обира негативи покрай това си поведение. А ми са симпатични двамата с  Мудева. Тя доста повече от него, но като цяло са приятна и симпатична  двойка.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:30 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт