💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 728
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Дунев ми е смешен..чакал я и затова не иска да го номинират, да не вземе да отпадне преди нея 😆 Сума ти народ се извърви на камънака, отиват-връщат се, нови хора влизат, отпаднаха Вальо и щерка му, а той гОркия още си чака...Щом досега не е влезнала, значи има причина и тя е, че е слаб играч. Дунев не може ли да го разбере или не иска? Направиха й лоша услуга, като я оставиха толкова време и настървиха зрителите срещу нея и срещу него...

# 2 071
Не гледах снощи, но отзвукът и тук и във фейсбук за отпадането на Цецо е показателен. Дунев напълно си срина имиджа. Да му е честито участието! Заслужаваше ли си хонорара?
Елвиса поне има социална игра, а и не е влязъл със светъл образ, който да пази.
Дано Рълев ги бие всички довечера, но пък няма да е зле да прибере 100 гроша от Дани.

# 2 072
  • София
Дано Момчил спре с тези патоси и надъхвания, защото започна да ми прилича на Алекса. Той така много обичаше да слуша гласа си и да надъхва останалите преди и след битка. Нормално е някои играчи да се дразнят.

Черна точка за Момчил снощи за реакциите му след играта. Твърде много преигра. Все едно тази битка беше на живот и смърт. Едва ли се чувства застрашен, други щяха да са на пангара. Отделно и че не го е страх от битки. Отсреща са само 5 човека. И негови бивши съплеменници на кои само преди няколко ден каза, че бил техен човек, бил старейшина.
И тези приказки как бил непобедим и ще мачка наред също започват да дразнят, дано да престане. Непобедими на този свят няма. Отново от това така настройва останалите срещу себе си.
Не игре добре социално. Играе добре само с публиката ама да видим и с нея докъде ще го докара, че както е тръгнал...
И така може да говори един Юлиян например, ама той е злодей, докато Момчил иска да е герой и тези изблици не се връзват с образа му.
Не си спомням Филип, Гого или Жоро да са грачили така на Арената и след нея.

Отговаряше и като робот на Ралица.
Абе както се казва, някои мъже е хубаво повече да се бият и по-малко да говорят...

# 2 073
Момчил е нагаждач и е двуличен. Не бих го оправдала с престоя в Китай, въпреки че е типично азиатски модел на поведение. Свръхамбиция, супер любезни, но емоционално дистанцирани единаци. Все пак мисля, че е опит за стратегия, за да не повтори модела Фифо или Юлиян.

# 2 074
  • Брюксел / София
Много се надявам да не спечели този момък.
Надявам се, играта да го надиграе.

# 2 075
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ще остане ли изобщо несринато реноме и неокалян играч този сезон? Има толкова по-читави и интересни играчи от предишния и те пак по биг брадъровски да съсипят всичко. Рядък "талант" са тези продуценти, освен тиня, интриги и връзкарство нещо друго умеят ли?

# 2 076
  • София
Малко лирично отклонение.
Вече втори Надкаст Неделчо прокарва една конспиративна теория относно Радо.
Според него Радо е робот. Simple Smile
Това,че плува в ледени води,това как движи ръцете си,това как посреща брат си,ох умирам от смях.Simple Smile
Дори! вижда на ръката му нещо не точно татус,вероятно сериен номер.В интерес на истината ,аз го загледах и го видях.Simple Smile
Така че заключава,че Радо е прототип на изкуствен интелект,пуснат експериментално от Нова тв.Simple Smile
Неделчо,голям си! Благодаря ти от все сърце! Simple Smile

# 2 077
Момчил нали е софтуерен инженер, занимаващ се с аналитични игри. Мисля, че темпераментът му в играта отговаря на човек, който би се идентифицирал с такава професия. Не ми се струва "нагаждач и двуличник", просто се по-сдържан и планиращ, но и амбициозен.

# 2 078
  • София
Момчил се зарадва толкова, защото си беше поставил задача като капитан да донесе само победи във всички игри. Реваншизъм за предния път, когато загуби и го откраднаха. Би било добре да е по-сдържан, защото ще го нарочат, но иначе не ми пречи.

# 2 079
Не понасях Алекса, но харесвам Момчил
Логика - няма

# 2 080
  • София
Аз харесвам Момчил,но снощи и мен ме подразни,а щом и Гатьо го смъмри...смятайте.
Не бива да подава жокери на Мудев,не за друго.
Разбирам го-неговата капитанска седмица е,но да си върне фабричните настройки,където е обран и по-смирен.

# 2 081
Много ме е яд за Цецо, силен е и определено беше прав като каза, че мъжете ги е страх от него, пък какво остава за жените ... Жалко наистина, зле се стекоха обстоятелствата за него, пък и за зрителите, поне щяхме да гледаме интересни двубои...
Сега какво ще гледаме - борбата на Никол с мидите вероятно  Laughing

Ако битката е честна и няма намеса на продуцентите, съм готова да заложа на мидите, че могат да бият Дунева

Joy

# 2 082
Аз сега гледам запис- а защо все стрелят по Рълев, не е ли логично да се пробват да махнат Радо и хем да разделят братята, хем да е от тази коалиция. Те- Рълев, та Рълев

# 2 083
За мен очакваха Цвети.  Това е причината. А и да направят раздор при тях, трябва по Рълев да стрелят. Той е по-лесния, братята никога няма да играят един срещу друг социално.

# 2 084
Мен пък не ме дразни перченето на Момчил. За разлика от някои участници има с какво. Само започвам да си мисля какъв ли голям казан са приготвили и за него.

Общи условия

Активация на акаунт