💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 517
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 295
Димо:Денислава направи грешка, Рълев и той!
А в това време викингът бедства, гледайки дисковете!

# 2 296
  • София
Продукцията, Мастагарков бил мишок. А Дунев какъв е тогава?
Само защото е олимпийски герой, не означава, че трябва да обиждате другите участници, защото така излагате и тях.

# 2 297
  • До сърцето...
С тия три куба, по които минават 4 играча, е доста малоумно решения от страна на продукцията.
Ептен вече го дават през просото, направо се ядосвам. За няколко лева повече се излагат!

# 2 298
Ама и Дени гласува доста глупаво, трябваше наистина да стреля по Дунев пък после Мартин да си избира с кого да ходи.

Ами нали майка и играе с Дунев? И Дени също е лицемерна. По ме кефи Мартин, който си казва всичко директно!

Хайде Дани да си ходи! Че снощи много се напрегнах!

# 2 299
  • София
Марто е хванал цаката Simple Smile

# 2 300
Агрономчето със спойлер в синхрона : Ако имам ясна представа как да ги наредя не би трябвало да е проблем ! 🤣

# 2 301
  • Някъде в Матрицата
Изтървах съвета на сините, ама видях кого са пратили. Ами има защо Стрина да ги нарича "мишки". Е, Дунев не беше включен в това определение, ама си е баш за там. И бойният им вик. Време е да се промени на "Един за всички, всички за Никол" 🤣🤣🤣🤣
Поне този път им дадоха тежести на мъжете да се опашат, че да се изравнят силите.
Марто ще се спаси. Чудя се дали Рълев ще се пусне срещу Дани, както май спомена в началото!?

# 2 302
  • София
Браво на Марто.
Влиза в клуб, ШАК ШАК Grinning

# 2 303
Браво на Марто.
Влиза в клуб, ШАК ШАК Grinning
Той си е интелигентно момче!

# 2 304
  • Другата България
Хехе, каква “изненада“.

# 2 305
Сигурно съм единствен тук, който иска Дени да отпадне Sunglasses

# 2 306
  • София
Браво и на Рълев.
Реално финишира малко след Мартин. Броени минути. Не знам колко заради монтажа, но от това което се видя е доста малко.

# 2 307
Дени е дъщеря на майка си. Самомотивира се с отмъщение на Мастагарков 😄

А Мартин си я харесва като играч, радва ѝ се истински май

# 2 308
  • София
За мен Мартин знаеше каква ще е битката и затова така смело се самопредложи за номинация.

# 2 309
  • София
Мартин изобщо не е за подценяване. Крамоли, соц.игра, коалиции, какъв персонаж е всеки..., битките определят на 4/5 кой продължава. Мартин е там.
И, може би, Дени ще изхвърли агронома. Зависи от играта.
ПС. Да е знаел каква е битката. Чак толкова - не ми се вярва. Ама сигурно е единствено, че ние - зрителите - нищо не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт