💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 848
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 475
Мери, ти ли предположи, че ще върнат Момчил обратно при Старейшините през битката в събота? Joy
Радвам се, че ще гледаме Ваня отново.

Доволна съм от развоя на елиминацията. Тежка битка и за двамата. Дени е същинско зверче на арената. Браво и на Даниел, че не се отказа, а  продължи докрай.

# 2 476
Ако Амазонките изгубят, Гатьо ще го искат при Гладиаторите, а Момчил при Старейшините да ги върнат.

А Винету ще иска да стане Вожд! 😁

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 22:20 от cool_style

# 2 477
  • Някъде в Матрицата
И отново жени, влачещи канута...🤢

Иначе имаше символика в отпадането на Дани. И викингите са влачили кораби по сушата, когато са ходили да плячкосват.😉

# 2 478
  • Другата България
Аз се сетих как ще върнат Момчил при сините.
В събота ще загубят Амазонките. Sunglasses

Колко се радвам,  че гледам това нещо като ШООЛ...Joy
Joy
Само преди ден го предположих, и ей го на - то утре ще се случи! Евентуално, разбира се. Чак се ядосвам, когато са толкова предвидими тези хора. Разбира се, има шанс да не стане така, но просто няма как тази численост на племената да се запази още дълго, трябва нещо да се промени, поне докато Чистилището официално отпадне от схемата. И това е най-удобния начин. Старейшините си взимат Момчил, Гладиаторите теглят една от жените, или пък Гатьо, не мисля, че ще разделят Мудеви, но и не ми е важно. Много искам Мудев да остане едноличен представител от мъжки пол в женското племе, ала Алекса, и да ги видим до къде ще стигнат. Дано, дано това да е утрешния сценарий, ще съм много разочарована, ако не е.
Мери, ти ли предположи, че ще върнат Момчил обратно при Старейшините през битката в събота? Joy
Радвам се, че ще гледаме Ваня отново.

Доволна съм от развоя на елиминацията. Тежка битка и за двамата. Дени е същинско зверче на арената. Браво и на Даниел, че не се отказа, а  продължи докрай.
Аз, нали ти казах, че ми прави кеф да им предусещам ходовете на сценария. И вече дори се ядосвам, когато изляза права. Не казвам, че утре така ще стане, със сигурност, но пък много го искам, защото знам, че Старейшините ще си вземат Момчил, няма как да е иначе. Не го искам с Мудев в едно племе. На него съм му предвидила отпадане на капитанска.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 22:22 от Merri_An

# 2 479
  • Стара Загора
.

# 2 480
Ако амазонките изгубят кой ще решава кои играчи да отидат в другите племена ?  Предния път дребното си "скрадна" двама, сега Денислава ли ще е ? И за двете племена ? 🤔 Това ще е тъпо.

# 2 481
  • София
Ако е така ще е поредната тесла за гладиаторите и чук за старейшините, дано не си права :/

# 2 482
  • София
Гледам със закъснение, кефи ме Дени с какъв хъс играе, сладка ми е, но не ми харесва, че я подхлъзват да говори срещу Мартин. Той се предложи сам, даде два различни гласа и от Дени си зависеше да прецени тя или Дунев. Не мисля, че в случая има в какво да го обвинява. Разбирам защо обвинява Мастагарков, но Мартин?! Сигурно трябваше и да не реши кулите, а да си отстъпи мястото.

# 2 483
Странно ще ми е Амазонките да заложат срещу Ваня утре, а още по-странно ще ми е тя да е първата изгубила, макар да не е добра плувкиня.

# 2 484
https://youtu.be/njgQbzb3gQA 
аз не знаех, че тази Денислава, е онази от преди 2 год. участвала в Един за друг" ОМГ
поредната жадна за слава и ефир ...
Не разбирам защо си е направила тази уста. Много по-хубава е преди да я надуе.

# 2 485
  • София
Абсурд Ваня да отпадне. Тя беше големия любимец и фаворит на публиката и сташно много хора я искат в Ол Старс. Освен това е поразяваща уста и около нея има и скандали.
Няма начин да изпуснат такъв кадър.

# 2 486
  • При семейството си
https://youtu.be/njgQbzb3gQA 
аз не знаех, че тази Денислава, е онази от преди 2 год. участвала в Един за друг" ОМГ
поредната жадна за слава и ефир ...
Коментираше се защо няма акцент. Ами тя излиза, че е живяла 6-7 години максимум там.

# 2 487
Ето, че дойде края на седмицата и е време да кажа какво съм познала от прогнозата си в началото на тази седмица.

Познала съм, че:
1.Виктория влиза и че Старейшините няма да са четирима човека;
2.Амазонки печелят резиденция, старейшини - стопанство , а гладиатори - река;
3.Старейшини на съвет;

Какво НЕ познах:
1. Амазонки на съвет;
2. Дунев ще е номиниран..

3/2 верни на грешни от мен , като за първи опит.
Мисля, че прилично съм се справила Grinning

Чудя се дали да залагам и прогнозирам за следващата седмица.. Simple Smile

# 2 488
  • Другата България
Ако е така ще е поредната тесла за гладиаторите и чук за старейшините, дано не си права :/
В случая искам да съм права, аргументирах се защо.
А иначе, на теб поне трябва да ти е ясно, че Гладиаторите са племето, което дори и да излъчи краен победител, ще си остане само с него. Истинските фаворити на Тупарев са в синьото племе, и трябва да вървят уверено напред, независимо от цената. Там всички без Виктория са потенциални участници във финалната десятка. Това е моят прочит, разбира се, и вече съм го писала.
Пак казвам, че е възможно да бъркам, често и това ми се случва, но тази численост на племената не е нормална. А и е време Марто да се поизпъне в резиденцията, нали не смяташ, че жените и другата седмица ще са там?

# 2 489
Аз не виждам друг вариант за преразпределение, ако Амазонските изгубят залога, освен Момчил при Старейшините, Гатьо при Гладиаторите. Зависи и кой ще има думата, де, но това ми се струва най-вероятния сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт