💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 581
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 505
Не чух какво биха спечелили амазонките, ако познаят победителката.

# 2 506
Не чух какво биха спечелили амазонките, ако познаят победителката.
Няма да загуят двама души от племето

# 2 507
  • Другата България
Ама може и да не загубят, и аз мисля, че няма как Ваня да загуби.
Просто това са си мои разсъждения, а и току виж заложили на новото момиче, не на Ваня......
В анкетата два пъти Ваня, и два пъти НЕ.
Дано не подвеждам никой с личните си разсъждения за Амазонска загуба утре, но наистина си го помислих още онзи ден ли беше /когато го написах/, и така смятам, че ще стане.  А и така искам да стане.
Имаш пост от онзи ден, който още стои? Браво, късметлийка 😄!!!!
Да бе, но в него не се споменава нищо за онзичиетоиме.....нали знаеш.

Мудев - победител! аУ, аУ, аУ!

# 2 508
В анкетата гласувах ,че Ванчето ще спечели. Фаворит да загуби не вЕрвам, а пък амазонки може и да не са топ атлети, но мозъчни клетки си имат доста с някои малки изключения. На мен ми е все таа.😉😁 На мен всъщност наистина ми е "все таа", дали Ванчето ще победи.😁 Тя не ми е една от фаворитките, но нямам против да я гледам в All stars. Ама много ми се иска да падне само за да видя схемите на продуцентчетата. 😁 Първо наляха до безобразие амазонките, а сега се чудят как да ги разпаднат.😁 Весела история. А и завистта на Мудев ми е леко токсична и ми се иска някак си да ги разделят с Момчи. Защо пък не в племе срещу племе, а после на дуел.😁

# 2 509
  • софия
Прекрасна Дени. Хъс, воля, дух, всичко е събрало това момиче. Браво!
 Играта с каяците винаги ми е била ужасяваща,  още помня Елизабет. Този път май нещо са олекотили по терена, но не мога да си припомня какво липсва.
 Дани се държа мъжки, а двамата играха спортсменски и взаимно се подкрепяха. Харесвам точно такива двубои.
Проблемът на Мадагаскарков не е, че не се е хвърлил с голи гърди да защитава жените. А че се крие зад тях с безумни мотиви, докато се опитва да ни обясни на нас зрителите, колко е як и корав и как ще смели всички на терен...ама другия път.
 Физиономията на Радо беше безценна. Че и сърдит го раздава. Цвети била лицемерка. Не я е срам да мине в другата група. Пич, ти сам я прати там. И за двете развития беше предупреден от Рълев, но няма кой да види и чуе по далеч от носа си.
 Гатьооо, добре, че си ти, пич.
 Забърсах, замих и ги запсувах. 😀😀😀

# 2 510
Крайно невероятно ми се вижда този залог да е подбран случайно точно сега и продукцията да не се възползва от възможността за поредно разместване и пренареждане на картите.

# 2 511
  • София
А изгаси ли всички лампи? Smile

# 2 512
  • софия
А изгаси ли всички лампи? Smile
На свещи съм. Хептен еко спестовница. Ей ся духам и лягам.😀

# 2 513
  • Другата България
Джой, ако има нещо, което ме кара да мисля, че НЯМА да стане това, което казвам утре, то това е именно започналия....как да го кажа по-меко, започналия хейт на онзичиетоиме...., към Момчил. Ако искат да очернят това момче, то трябва да ги оставят още малко заедно, в едно племе, да се стигне до съвет, на който да се сблъскат двамата /не на битка, а в разсъжденията си кой кого и защо, нали вече ни загатнаха за това/. Та това е единственото нещо, което ме кара да мисля, че и този патрон е халосен. А би било интересно да е истински, че много мишени щеше да нацели....Joy
Да видим, и в двата случая ще е интересно ШООЛ. Аз си чакам тяхна загуба. Щото ако спечелят, няма какво да им дадат, те в момента си имат от всичко по много.

# 2 514
  • София
Съдейки по анкетата тук и многото отговори 'Все ми е тая' а и от реакциите във фейсбук, то всъщност има и друго.
Голяма част от публиката не е гледала сезон 2.
Реално ИВ избухна със сезон 3, който удари всичко и после сезон 4 потроши всички рекорди. Този сезон е по средата между последната два и повече към сезон 3 и около него.
Сезон 1 е най-малко гледания, сезон 2 дръпна, но пак беше с по-слаб рейтинг и зад Фермата 5, но скъси дистанцията така да се каже.
Така че вече не съм на 100% сигурен в победата на Ваня, а само на 95% 😀😉

# 2 515
Не виждам как Амазонките ще останат непокътнати предвид, че буквално след две седмици е сливането. А със сегашния си състав няма как да бъдат достатъчно бързо разхвърляни без намеса на продукцията. Като цяло утрешния залог ми е силно противен.

# 2 516
Хора, помислили са го.
Четете между редовете.
Бяха много изненадани, че Цвети ще праща някого.

За мен всичко се изясни.

Не е слаб ходът им.

То няма какво да го мислят? Той Рълев директно каза да не пращат Цвети, защото има грошове.И Радо му вика : Какво като има? И тогава Рълев му разясни, че ще се върне и ще прати Радо в чистилището.Само че Радо хич не се и замисли.
И след като всичко стана така, както пророк Рълев предрече, Радо се изненадва? Явно Рълев освен да им каже какво ще стане, трябваше и да им го нарисува на пясъка, че да го разберат.

# 2 517
Има как. Капитанска смърт. 2 бр. Елиминирани. И ей го на. 5 на 5. Новия химн.

# 2 518
Аз лично съм гледала сезон 2 ,ееее не толкова пъти колкото 3ти.😉😁 Ама дори и Вайс , Любо, Ники и Тошко не могат да ме обърнат срещу останалите небивалици в сезона им. Ванчето специално на мен ми е леко прекалено арогантна. Гледах я и в Максимал, там пак лекинко се изхвърли и мисля че беше единствената жена на халките и това им костваше продължаването, ако не се лъжа. Не е лош играч, но сравнение с жени от следващите сезони ми бледнее, а и характерът и е доста "чепат". Особено пък това нейно плуване ...,а и пъзелите също не и бяха сила, имам спомен за един два забатачени още в началото. Но иначе големият и хъс за победа, както коментира и Димо е топ. Иска ми се да я видя с по- подготвени играчи и с по- сложни игри, тогава може и да си променя мнението за нея. Аз лично не вярвам, че ще допуснат да отпадне. Женският им каст за All stars е малоброен. Много от момичетата няма да искат да се завърнат в игри където жените са мачкани и единствено което получават са хейт и травми. Жена победител скоро няма да видим, това ми е пределно ясно, а и не само на мен. Така, че шанса да изгуби Ванчето е нищожен.

# 2 519
Изтървах съвета на сините, ама видях кого са пратили. Ами има защо Стрина да ги нарича "мишки".
Поне този път им дадоха тежести на мъжете да се опашат, че да се изравнят силите.

Според мен вече бяха подготвили битките като за мъже. Затова и стрина толкова ги натискаше да пратят двама мъже и за малко да успее.Не успяха и затова измислиха тези допълнителни тежести за мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт