💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 470
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 520
Той Рълев голям предсказател излезе наистина. Предсказа, че Цвети няма да нареди пъзела, че ако я пратят на Чистилището, ще се върне. Очаквам скоро да започнат да го канят в разни предавания за екстрасенси Grinning

# 2 521
Даниел как помогна с чука на Денислава.
Добро момче е и той, незлоблив. 👏

Представям си на негово място ПП🤫(на латиница) как би постъпил и какво би говорил 🥴😄

# 2 522
  • София

Игри на волята: България (06.10.2023)
Сезон 5 Епизод 31

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 12:32 от Mari_Mar

# 2 523
Във водата силите им изобщо не са "доста изравнени" - когато единият е и с колан тежести.

А бе какъв колан с тежести?Той със спасителна жилетка ще се удави, кой ще му даде да влиза с тежести в морето?

# 2 524
Защо пазим Дунев?
Защо досега не слагаха тежести на мъжете в битките, в които участват амазонките
Ако не беше Виолета,Дени щеше да ми е любимка. Но сега не мога и не мога да я харесам истински

# 2 525
Защо пазим Дунев?
Защо досега не слагаха тежести на мъжете в битките, в които участват амазонките
Защо не сложиха тези тежести на Дани просто в кануто му, вместо да ги носи на гръб, да губи време със смяна на жилетки.. .

# 2 526
  • София
Дени, отговори ми само на едно.
Ревеш че си номинирана ама не гласуваш нито за Мастагарков, нито за Дунев???
WTF?!
И после рИвеш.
И само един истински мъж имало в племето.
Хахахахаха
Да! И кой е той?Кой? Дунев! Simple Smile
Аз наистина не я разбирам.И тя,и Вики можеха да метнат два гласа,където си пожелаят.
Като грамофонна плоча е,и то не от вчера-дъщеря на майка си.
Ох,Дени,защо не можеш да се погледнеш малко отстрани и да осъзнаеш колко си добра в игрите и как майка ти те тегли надолу.
Инак успех в живота,Дани! Добро момче си,но това не е твоето предаване.
Аз привечер се размечтах,дано постът ми не е изтрит.Но точно това написах-за залога утре,ще взема да пусна тото.
Сега остава и да се случи...

# 2 527
Крум пак обърка стратегията... Рълев може да е мозъкът на коалицията (и единственият в нея с такъв), но е и терминаторът на другата коалиция. Сякаш хич не помисли за тук и сега и да избере по-слаб (от Рълев) противник за Дани. На мене последният ми е симпатичен, изглежда добряк. Битката обаче спрях да я гледам след  първото преминаване на трасето. 🙄
Съответно на последния въпрос в анкетата отговорих с НЕ.
Иначе смятам, че Ваня ще спечели, но ми е все едно коя от двете ще победи. (Гледала съм втори сезон. 🤪)

# 2 528

Е, не може всички да са като Радо и Мишо Wink

Ма поне да беше като Дейвид Хаселхоф.... Wink

Каквато продукцията, такъв и спасителя.Подходящ е човека за тази продукция.Аз даже очаквах и спасителя да е със спасителна жилетка:)

# 2 529
Не тежестите закопаха Даниел. Те не му пречеха на дърпанията и вдиганията, а само на катеренето, което изравнява силите с много по-леката Денислава. Но голямата разлика беше плуването. Всички видяха колко време загуби Даниел там, но не знам дали всички осъзнават колко изморително е плуването, ако не го умееш. Ако човек няма техника хаби много повече сили от добър плувец и тотално си прецаква дишането. Той се усети още на втория тур, но браво, продължи да се бори, макар да знаеше как ще свърши всичко. Но битката си беше предизвестена.

П.П. Голям смях с този чичак с буя, дето явно го играе спасител. Явно са взели някой от реквизиторите на втора длъжност Simple Smile

# 2 530
  • София
.....

Каквато продукцията, такъв и спасителя.Подходящ е човека за тази продукция.Аз даже очаквах и спасителя да е със спасителна жилетка:)

Бе то и аз исках да напиша нещо подобно, ама все пак ми дожаля за човечеца. Не че поста ми е много приличен, ама все пак...

Мъча се да се сетя от кой филм беше този израз за онзи дето не трябва да му се споменава името, ама не става. Старост...

# 2 531
А и беше пълна безсмислица този спасител. Дани е с жилетка и не може да потъне или да се удави. Евентуално ще има нужда някой да го изтегли на брега, а затова едно кану ще свърши много по-добра работа от чичката с буя.

# 2 532
Трябваше да привикат Радо да спасява и ускорява Даниел във водата Grinning

# 2 533
Мъча се да се сетя от кой филм беше този израз за онзи дето не трябва да му се споменава името, ама не става. Старост...
Лорд Волдемор от Хари Потър („Онзи-който-не-бива-да-се-назовава“, „Ти-знаеш-кой“) 👻🧙‍♂️

# 2 534
Интересно...явно не е позволено Мастагарков да бъде критикуван в темата.

Общи условия

Активация на акаунт