💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 602
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Утре ако върнат мъжете кой от къде е , Винету и амазонките ще са  абонати на реката. Ама на Винету му трябва някой да му решава пъзелите, щедро ще даде някоя от амазонките.

# 2 491
Ако е така ще е поредната тесла за гладиаторите и чук за старейшините, дано не си права :/
Зависи дали не искат да отслабят амазонки ? Тогава може и двама силни играчи да им вземат.

А и единствената неразделена двойка е при тях. Показаха им любовта, ама сълзите от раздялата все още са малко. Сценарият Елица и Слипа е само до половината. Не са били един срещу друг на арената все още. ( не броя първата битка, тя си беше входяща )😁

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 22:41 от Joy 05

# 2 492
  • София
Ако е така ще е поредната тесла за гладиаторите и чук за старейшините, дано не си права :/
В случая искам да съм права, аргументирах се защо.
А иначе, на теб поне трябва да ти е ясно, че Гладиаторите са племето, което дори и да излъчи краен победител, ще си остане само с него. Истинските фаворити на Тупарев са в синьото племе, и трябва да вървят уверено напред, независимо от цената. Там всички без Виктория са потенциални участници във финалната десятка. Това е моят прочит, разбира се, и вече съм го писала.
Пак казвам, че е възможно да бъркам, често и това ми се случва, но тази численост на племената не е нормална. А и е време Марто да се поизпъне в резиденцията, нали не смяташ, че жените и другата седмица ще са там?

Мери, така е.
Иначе аз коментирах Джойчето над мен. В смисъл ще е тъпо ако Дени като победител в дуела определи кой да си вземе за своите и кой да прати при червените, защото за тях ще си вземе Момчил, а на тях ще нахендри някоя слажа жена.
И в този ред на мисли пак гладиаторите за 1234 път са ощетени.

# 2 493
  • Другата България
Скрит текст:
В случая искам да съм права, аргументирах се защо.
А иначе, на теб поне трябва да ти е ясно, че Гладиаторите са племето, което дори и да излъчи краен победител, ще си остане само с него. Истинските фаворити на Тупарев са в синьото племе, и трябва да вървят уверено напред, независимо от цената. Там всички без Виктория са потенциални участници във финалната десятка. Това е моят прочит, разбира се, и вече съм го писала.
Пак казвам, че е възможно да бъркам, често и това ми се случва, но тази численост на племената не е нормална. А и е време Марто да се поизпъне в резиденцията, нали не смяташ, че жените и другата седмица ще са там?
Мери, така е.
Иначе аз коментирах Джойчето над мен. В сисъл ще е тъпо ако Дени като победител в дуела определи кой да си вземе за своите и кой да прати при червените, защото за тях ще си вземе Момчил, а на тях ще нахендри някоя слажа жена.
И в този ред на мисли пак гладиаторите за 1234 път са ощетени.
О, ! За това изобщо не се бях сетила, адмирации на Джой! Всъщност, вероятно точно така ще стане, и Гатьо ще си остане амазоН. С нетърпение чакам развоя на събитията.

# 2 494
Възможно е капитана да решава кой къде да иде.
Не вярвам червените да искат Гатя.
Да вземат флегмата.
Играта тази вечер ме приспа.

# 2 495
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 2 496
  • SF
А Ралица как ме дразни на съветите... Как се заяжда с тях! - Защо не номинирате този, защо номинирате онзи...
Ами да им кажат как да гласуват, щом имат различно виждане от тяхното.

Не разбрах как точно Мадагаскарков прецака Дени? Като не гласува за себе си ли или като не се предложи да гласуват за него??? Аз мисля, че се е предлагал. Краси помоли да не гласуват за него, защото имал шанс за Николчето да се върне и да играят заедно.
А защо пък Мадагаскарков и Мартин трябва да съдействат майка и дъщеря, баща и дъщеря да си направят коалицията срещу тях? Как точно разсъждават тези Старейшини, така и не мога да схвана.

Вики ми беше много по-интересна на играта срещу Михаела, отколкото сега в племето.

# 2 497
  • София
Червените ще искат Гатьо за коалицията.

Участниците от миналите сезони са открили пазарна ниша, подготвят  бъдещи играчи. Слушах Мишето, хвали се, че 4 от учениците й са в играта, щяла да  подготвя други за следващия сезон. Тя каза, че от години не са сменяли игрите и е лесно да се тренират, пъзелите също са старите.

# 2 498
  • Другата България
В анкетата два пъти Ваня, и два пъти НЕ.
Дано не подвеждам никой с личните си разсъждения за Амазонска загуба утре, но наистина си го помислих още онзи ден ли беше /когато го написах/, и така смятам, че ще стане.  А и така искам да стане.

# 2 499
  • София
Дени, отговори ми само на едно.
Ревеш че си номинирана ама не гласуваш нито за Мастагарков, нито за Дунев???
WTF?!
И после рИвеш.
И само един истински мъж имало в племето.
Хахахахаха

# 2 500
По интересното е, че Вила пази Никол, но Дунев повече себе си, отколкото Дени. Предложи се от немай къде и с половин уста. Накрая за всичко е нарочен и обвинен Мастагар 😎 Все пак и продукцията така е решила 😎

# 2 501
В анкетата два пъти Ваня, и два пъти НЕ.
Дано не подвеждам никой с личните си разсъждения за Амазонска загуба утре, но наистина си го помислих още онзи ден ли беше /когато го написах/, и така смятам, че ще стане.  А и така искам да стане.
Имаш пост от онзи ден, който още стои? Браво, късметлийка 😄!!!!

# 2 502
От ИВ публикуваха неизлъчен материал
Ахаха, вижте го, ще паднете от смях.

Гладиаторите бодро маршируват с 'На всеки километър'
https://fb.watch/nvXnptglwt/

😀😎
Не ми е весело клипчето(( Там Цецо е още в племето, дори вее знамето, навярно е капитан. Гатьо и той до него.

# 2 503
Е как ще загубят амазонките утре? Едва ли ще гласуват срещу Ваня и силно се надявам продукцията да не изтърве за ол старса единствената реално и единодушно чакана от зрителите жена... представяте ли си да я изгърмят утре?

# 2 504
  • София
Не. Grinning
Ще ги залее нова порция хейт.
Няма начин без Ваня в Ол Старс.

Общи условия

Активация на акаунт