💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 618
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 175
Georgio1234 ,битка си имаше и то срещу най- изтерзаните " изгнаници" . Ако такива не може да бие , къде е хукнал. И не е съвсем да е бил против преместването при Амазонките. Дори много се изкефи . Ама с липсата си на адекватна социална игра , бързо ги очужди.
Почти всички озовали се в първият транш на Чистилището , са напълно несправедливо изпратени там. Не са паднали в индивидуална битка , за да са там и са се представили доста по-добре от някои , които са в редовните племена

Не е точно така. Приеми го, че са взети в ИВ, като резерви, които имат шанс да станат пълноправни членове на племената, ако спечелят първата си битка. На отпадналите от тази битка пък се дава втори шанс да влязат в играта, ако с битка се измъкнат от Чистилището.
Дотук всичко е ОК, това което на мен не ми харесва, че тоя който се връща в Чистилището праща напосоки някой който вече е там и този някой нищо не може да направи за да го предотврати.

По подобен начин пък Цецо бе изритан на Чистилището, като награда на спечелилия капитанската битка, ок ама за да е честно избора на спечелилия наградата трябваше да бъде сведен до две опции - един измежду изгубилите капитани, а не от всички вкупом, защото какво е виновен Цецо, че Оряшкова изгуби капитанската битка.

# 2 176
Ако Цвети беше останала, за кого щеше да гласува? Как щяха да се разпределят гласовете?

Пак щеше да е същото.Един от едната и един от другата коалиция щяха да са на елиминация.

# 2 177
  • София
От ИВ публикуваха неизлъчен материал
Ахаха, вижте го, ще паднете от смях.

Гладиаторите бодро маршируват с 'На всеки километър'
https://fb.watch/nvXnptglwt/

😀😎

# 2 178
Много унизителен епизод по няколко параграфа - Калоян поставен в тъпа ситуация и малоумна номинация за Рълев,който отнесе всичко заради "умникът" Радо и брат му, заяждането на дребно на Мудев, изгонването на Цецо и оставането на абсолютно безполезната ДунДева и обсъждането на номиниране при Старейшините.
Рълев взе да се усеща, че Радо е абсолютен гьон сурат и че на него не може да се разчита.Аз не схванах защо опозицията изпрати Иван срещу Даниел??? Той щеше да има по-голям шанс срещу Радо, но явно дотам им е капацитетът. Хем щяха да разбият братята, ама ей на.. Даниел не го понасям, но в случая Михаил ми дойде няколко идеи по-нагъл - идва и започва да коли и беси едва ли не. Хак да им е сега като дойде Цвети. 😂
Аз най-вероятно съм с капацитета на Радо относно комбинативността, и ще се радвам някой да ме светне какво трябваше да направят Мишо, Радо и Рълев, за да си изиграят по-добре картите?/сериозна съм, чета че са постъпили глупаво, но не мога да измисля по-добър вариант/ Към момента, в който говориха с Калоян, те какъв по-добър ход биха могли да направят от това, което сега сътвориха? В смисъл, те са трима срещу  коалиция от четирима, в това число капитан с два гласа. Не знаеха за Цвети, защото не беше минал съвет та да разберат, че тя рязко е сменила лагера, като хора явно са коректни и не могат да си представят, че ще говорят с някого, който убедително ще каже, че ще играе с тях, и той после ще им намаже ските, аз не бих направила така и най-вероятно няма да очаквам и другия да го направи. Заявката на Калоян никога не е била, че е играч, стратег, напротив той все залага на имиджа, че е добро момче, как да очакваш, че ще те гледа в очите и ще те лъже, никой не му е опрял пистолет в главата, можеше да каже - съжалявам обещал съм да играя с другите и да се приключи.

Той Рълев си каза какво трябваше да направят.Трябваше да пратят Дани при загубените, защото той няма грошове.

# 2 179
Предвиждам спад в интереса към този и следващия сезон, непостоянните правила правят предаването трудно за следене, а е и някак демотивиращо да гледаш как любимците ти си отиват без битка, което със сигурност ще се случи и с други, освен с Цецо.
Планът на Радо беше страхотен, ако не беше скочил на Калоян като мутра, а го беше обработил. Защото така се лишават от най-слабия си играч (Дани е доста по-полезен от Цвети) и най-големият дразнител, а и печелят в коалицията сигурен глас в случай, че са на номинации. Явно са решили, че това със 100-те гроша е еднократна оферта за Виктория и няма да го има и за Цвети.

# 2 180
Тик так , не е точно така. Всички си влязоха като пълноправни участници. Една "групова" игра , за която някои нямаха вина ги изпрати на чистилището. Да мал шанс , няма проблем, но и при Цецо си е по същия начин мал шанс. Няма какво да го оревам , и други са прецакани.Не ми харесва просто отношението към играчите "резерви" , като към хора които имат по-малко права да са в играта, и преместванията им по някакъв начин в други племена , да ги определя едва ли не като "връзкари".

# 2 181
  • софия
Приятно гледане, банда. Днес епизодът е от 20:00.

# 2 182
Нямаше вариант Радо да гласува за Крум, защото Крум е много добър и Радо просто не можа да се пречупи да гласува за някой, който е добър в игрите. На това ниво.

# 2 183
  • София
Приятно гледане! Simple Smile

За мен няма да е много приятно предвид гаврата с Радо, която предстои, но дано момчето успее да се върне.

# 2 184
  • Другата България
Нямаше вариант Радо да гласува за Крум, защото Крум е много добър и Радо просто не можа да се пречупи да гласува за някой, който е добър в игрите. На това ниво.
Именно. Радо е праволинеен и номинира на база игри.
Не се води от лични пристрастия.

# 2 185

И ако участниците не могат да съдят продукцията, Нова ТВ не може ли да направи нещо? Едно такова абсурдно продуцирано предаване е срам и за тях.

И Нова да си заколи златната кокошка? Как ще стане?Това е едно от най-рейтинговите предавания на Нова.

# 2 186
Ралица тъпичко ...пет от пет.  Ааа сори сценаристи...... тъпичко име на племе пет от пет.

# 2 187
Приятно гледане! Simple Smile

За мен няма да е много приятно предвид гаврата с Радо, която предстои, но дано момчето успее да се върне.

Не е гавра, а “око за око, зъб за зъб”, да е мислил  преди това

# 2 188
  • София
Хахаха, Мартин щял да бие Радо.
Доооообреееее
В някоя паралелна реалност може би. Grinning

# 2 189
Е, добър вечер!
Имаше ли друг капитан така да да се самопредложи, че не помня?
Няма се отървем от Цвети скоро!
Ралица, сега като е родила, ще има да я гледаме как слага памперси!

Общи условия

Активация на акаунт