💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 624
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 980
Има ли някой неомазан от останалите в игрите към момента 🤔 Сякаш само Рълев, Денислава и Виктория, донякъде Крум. От жълтите Оряшкова и Момчил, ау щях да забравя Теди, може би най-чистата, дефекта и за сега че малко говори, което може да се превърне в ефект. .

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 07:17 от araselia

# 1 981
Чета в официялната страница на ИВ в Инстраграм ,Даниел пак се вихри там .Някакъв му пише-"Ти трябваше да си на негово място и да отпаднеш" Sweat Smile и Дани отговаря-"Разбирам ги ,боклуци  ,боклуците си остават цял живот такива" .И още  простотии от Дани .

# 1 982
Много ми е криво. Много.
Играта се превръща в едно огледало на нашия свят. Дали не е това целта всъщност? Но това ме ранява, честно ви казвам.
Ралица и Димо са актьори. Работата им е да си кажат репликите така, както е по сценарий. Аз затова не им се сърдя на тях. Имат роля-плаща им се да си я изиграят. Участниците не мисля, че са такива добри в това да играят. Тук е работата на монтажа да го докара по някакъв начин.
И сега....какво виждам аз до тук:
1. Вкарване на едни хора без изпит в "елитна паралелка" с висок бал. Като в живота. Едни деца ходят на уроци, потят се, работят усилено И ДА! показват отлични резултати. На първия учебен ден до тях се подреждат и се хилят едни, вкарани "по документи". Такива тук са вкараната по средата Виктория, която с нищо по-различно не блести и първоначалните туристи. И през този период, можещите биват унижавани, провокирани, присмиват им се, обиждат ги (по сценарий Ралица към Момчи).
Няма честно. Няма феърплей.
2. Разчистване на работно място за едни наши хора, независимо, че не са за там. Жертвата е кадърен човек, за сметка на удобен, вече в живота причините и стимулите за това са хиляди, през политически, до финансови. Тук такива прецакани и изхвърлени са Цецо и поведението към Момчил, за сметка на Мудевия Румен и Дуневата щерка. И хайде, ако Румен поне беше в каста, и бе при Изгубените по стечение на обстоятелствата (отново в стил прецакани от живота в реала), Дуневата и тя, но Румен бе вкаран с гласуване......а Цецо изкаран с гласуване....
Няма честно. Няма феърплей.
Тенденциозно, като в живота.
Много, много ми е неприятно и тъжно.
Посредственото излиза напред. Защо го допуснахме и кога се "сварихме" така по пътя..Уморихме ли се, явно да Sad
Това е Демонстрация. Как се върти Земята и от какво се движи света. Да не знаеш много, ако знаеш. Да не се радваш много, ако успееш. Да си знаеш мястото. Показват ни го, за да си знаем, тези, които го виждаме и усещаме. Посредствеността ликува.

ПП. В тази връзка, продължавам да харесвам Вили. Не се дава да я смачкат и "изкльопат" ей така лесно. Реалистка е, и си знае възможностите.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 07:39 от фаастък

# 1 983
Всички пишехте, че сезонът е режисиран и давахте развоя на събитията. До снощи ми се струваше ок или на кантар дали е вярно. Сякаш изглеждаше, че има доза съвпадения или някак оправдани стъпки. Но след снощи както изглежда вече, че всичко е режисирано, рязко изгубих желание да гледам. Цецо не ми е любимец, но беше много тъпо да го изгонят. Също Никол ми се стори някак долно постъпила и може би именно тя е по-голяма схемаджийка от много други. Режисирането ми оставя лош привкус в почти всичко. И на Момчил не се кефя толкова много. Последната му постъпка, психически да мачка опонента с внушения, че те са най-добри, ми идва прекалено. Искаше ми се да кажа, че ще стискам палци на Рълев и Марто, но това няма значение. Нали всичко е сценарий. За първи път гледах сезон от-до и сигурно ще ми е последен.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 14:00 от Mama2288

# 1 984
  • Sofia
Скрит текст:
Поизчетох в нета.
Ври и кипи за Цецо.
Очаквано започнаха да мажат и по Момчил, продукцията визирам.
А Мастагара се оказа мишок. Не, че съм мислила друго де.....
Сериалът върви с пълна сила.
Много грозен епизод.[/guote]

Мудев победител, ау, ау, ау!

Пепел ти на клавиатурата! Ау, ау, ау, ау! 😂😂😂

# 1 985
Съгласна съм, отражение на живота. Няма честно, няма заслуги, няма лоялност. Всеки е сам, всеки с " предимство". В това отношение добре пресъздават живота. Липсва само един финал Дунева- Радев Joy Невероятно просто.
Интересно как след миналогодишната отвратителна двойка( или тройка, с Виктория), как решиха да вкарат цели осем двойки. И да бутат най-отвратителната от тях-Дуневи. И двамата се оказаха страшно разочарование. За Виолета и Дени и Румен и Теди също имам какво да кажа, но в сравнение с баща и дъщеря са направо цвете.
Цецо не ми беше топ фаворит, но ужасно се ядосах снощи. Дано поне го успокоява, че няма зрител, който да не му симпатизира.
Пак да питам, Дуневи имат ли изяви, изявления, коментари след ИВ? Събират ли се с други участници?

# 1 986
И на мен Цецо не ми е бил фаворит, НО ми беше сред лицеприятните участници. Можещ, с хъс, с адекватно за това самочувствие. Е, това дразни посредствеността и бързо му го показаха.
Цветелине, ако четеш тук - дерзай, и продължавай в същия дух. Не продавай тези ценни хубави качества, за да се слееш с масата навън.

# 1 987
  • Sofia
Съмнявам се! Не подхожда на "елита" да си общува с масите! Не прави добро впечатление. 😊
Цитат
Скрит текст:
author=х HAPPY х link=topic=1593126.msg47032277#msg47032277 date=1696567540]
Съгласна съм, отражение на живота. Няма честно, няма заслуги, няма лоялност. Всеки е сам, всеки с " предимство". В това отношение добре пресъздават живота. Липсва само един финал Дунева- Радев Joy Невероятно просто.
Интересно как след миналогодишната отвратителна двойка( или тройка, с Виктория), как решиха да вкарат цели осем двойки. И да бутат най-отвратителната от тях-Дуневи. И двамата се оказаха страшно разочарование. За Виолета и Дени и Румен и Теди също имам какво да кажа, но в сравнение с баща и дъщеря са направо цвете.
Цецо не ми беше топ фаворит, но ужасно се ядосах снощи. Дано поне го успокоява, че няма зрител, който да не му симпатизира.
Пак да питам, Дуневи имат ли изяви, изявления, коментари след ИВ? Събират ли се с други участници?

# 1 988

Викаш, да не са останали да се чакат още в Царево.

# 1 989

Това не е благотворително предаване, че да я дундуркат тази лигла. Като не ставаш за нищо си аут.
Оплачи се на продукцията.. Щом я държат, имат някакви бъдещи творчески планове за нея- във и извън играта.. И аз искам да я няма, ама я има.

Отпаднал е Цецо.
В официалната страница на предаването е качен пост. Реакциите са само гневни иконки под поста.
Зрителите са недоволни.
Малее..то е брутално там, то са обиди, псувни, клетви..Такъв хейт не съм виждала..
За продукцията няма лоша реклама Simple Smile

# 1 990
ШООто продължава, драги зрители ! Присъединявам се към всеобщото възмущение, как режисирано изхлузиха Цецо като мокра връв. Използван,  сдъвкан и изплют, защото не им пасна на калъпа. Нека е червен флаг за всички, които в бъдеще ще кандидатстват за Шоуто с наивна мисъл, че влизат в риалити.

Винету се бори всячески да измести Гатьо от позицията "Божинката на сезона". Момчил бил "самоДЕян". Самодеен талант е Винету, ама с поведение досущ онзи, който е чел само и единствено него.😁
Михаил, когото досега харесвах, много тежко стъпа в новото си племе, неосъзнаващ разликата между пишман шеф и лидер. И започваме да броим - един слон в стъкларски магазин, два слона в стъкларски магазин...май повече братя няма.
Сега очакваме Цвети да разбута коалицията на "самоДЕяния " Радо.
Момчи продължава да ми е фаворит, наред с Рълев. В битките влиза в роля на войн, извън тях си е все същото уравновесено, обрано и възпитано момче. Рълев води с по-добра социална гъвкавост, но Момчил играе играта според собствените си виждания, без да изневерява на себе си и никой не може да го обвинява за това

# 1 991
Някой спомена, че е изненадан от номинацията на Рълев, но Крум го обясни. Той е по-опасен от Радо и за тях е по-добре него да го няма. Не го изправят срещу Дани, а се надяват срещу Старейшина или Амазонка, която да го острани.

# 1 992
Много унизителен епизод по няколко параграфа - Калоян поставен в тъпа ситуация и малоумна номинация за Рълев,който отнесе всичко заради "умникът" Радо и брат му, заяждането на дребно на Мудев, изгонването на Цецо и оставането на абсолютно безполезната ДунДева и обсъждането на номиниране при Старейшините.
Рълев взе да се усеща, че Радо е абсолютен гьон сурат и че на него не може да се разчита.Аз не схванах защо опозицията изпрати Иван срещу Даниел??? Той щеше да има по-голям шанс срещу Радо, но явно дотам им е капацитетът. Хем щяха да разбият братята, ама ей на.. Даниел не го понасям, но в случая Михаил ми дойде няколко идеи по-нагъл - идва и започва да коли и беси едва ли не. Хак да им е сега като дойде Цвети. 😂
Аз най-вероятно съм с капацитета на Радо относно комбинативността, и ще се радвам някой да ме светне какво трябваше да направят Мишо, Радо и Рълев, за да си изиграят по-добре картите?/сериозна съм, чета че са постъпили глупаво, но не мога да измисля по-добър вариант/ Към момента, в който говориха с Калоян, те какъв по-добър ход биха могли да направят от това, което сега сътвориха? В смисъл, те са трима срещу  коалиция от четирима, в това число капитан с два гласа. Не знаеха за Цвети, защото не беше минал съвет та да разберат, че тя рязко е сменила лагера, като хора явно са коректни и не могат да си представят, че ще говорят с някого, който убедително ще каже, че ще играе с тях, и той после ще им намаже ските, аз не бих направила така и най-вероятно няма да очаквам и другия да го направи. Заявката на Калоян никога не е била, че е играч, стратег, напротив той все залага на имиджа, че е добро момче, как да очакваш, че ще те гледа в очите и ще те лъже, никой не му е опрял пистолет в главата, можеше да каже - съжалявам обещал съм да играя с другите и да се приключи.

# 1 993
Мнение: Сините понесоха последните дни тежки загуби и останаха критично малко. Гладиаторите последната седмица бяха на топа и 80% от екранното време беше за тях и те може би ще понамалеят. Познайте от другата седмица нататък според мен с коя групичка ще се занимавеме до тяхното разфасоване. Очаквам и завръщането  на Вили но не мисля че, ще е при Мартин. Прекален филм на ужасите ще стане.

# 1 994
Ако Цвети беше останала, за кого щеше да гласува? Как щяха да се разпределят гласовете?
Тя поне вероятно нямаше да гласува за Рълев, който според Крум трябва да бъде номиниран, защото освен е че е силен, е и умен.

И разбира се, той трябва да бъде отстранен от най-силният и най-умният в тяхната коалиция - Даниел Grinning

Общи условия

Активация на акаунт