💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 634
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 995

Аз най-вероятно съм с капацитета на Радо относно комбинативността, и ще се радвам някой да ме светне какво трябваше да направят Мишо, Радо и Рълев, за да си изиграят по-добре картите?/сериозна съм, чета че са постъпили глупаво, но не мога да измисля по-добър вариант/ Към момента, в който говориха с Калоян, те какъв по-добър ход биха могли да направят от това, което сега сътвориха? В смисъл, те са трима срещу  коалиция от четирима, в това число капитан с два гласа. Не знаеха за Цвети, защото не беше минал съвет та да разберат, че тя рязко е сменила лагера, като хора явно са коректни и не могат да си представят, че ще говорят с някого, който убедително ще каже, че ще играе с тях, и той после ще им намаже ските, аз не бих направила така и най-вероятно няма да очаквам и другия да го направи. Заявката на Калоян никога не е била, че е играч, стратег, напротив той все залага на имиджа, че е добро момче, как да очакваш, че ще те гледа в очите и ще те лъже, никой не му е опрял пистолет в главата, можеше да каже - съжалявам обещал съм да играя с другите и да се приключи.

Трябваше да номинират Даниел, а не Цвети...която има грошове и Рълев напомни как върнаха Виктория от Чистилището за 100 гроша. Мишо беше там и е свидетел, но те решиха да присламчват и Калоян. За какво им трябваше четвърти човек в коалицията, след като Мишо директно праща един от другите и те стават мнозинство. Само Рълев се усети, първоначално той дръпна и Цвети на тяхна страна, но заради плувеца тя премина в другата коалиция

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 08:57 от hrisi04

# 1 996
Аз вече не гледам. Нямам време, а и ме дразни сценария. Чета тук, информацията ми е достатъчна.
Аз и преди писах Цецо не го харесвах, но това не е правилно което се случва. Дразнят ме тези неща. Точно виждам всичко което става в живота. Виждам как натегачотве и връзкаджиите отиват напред. Ами не, не ми е ОК това.

# 1 997
  • София
gala66, трябваше директно да пратят Даниел, без разговори и ултиматуми. Нали и без това Радо си живееше с мисълта, че Цвети е от тях. Даниел няма грошове, нямаше да се върне, и остават Крум и Калоян.

# 1 998
Много тъжно за Цецо. Не заслужаваше тази гавра. Дано послужи за урок на следващите надъхани да влизат в игрите.
Дунева я държат само заради баща и. Тръгне ли си тя, баща и ще направи всичко възможно да  отпадне и той. Продуцентите са я видяли колко струва и затова я оставиха на острова, дават и храна, бутат я само заради баща й. Другата седмица сезона вече е на средата и ще започнат да чистят плявата. Предполагам, че ни очаква отпадането на Никол, закриването на чистилището, отпадане на братя, гаджета, индиански вождове и т.н.
От снощи до Момчил при фаворитите ми се наредиха Мишо и Рълев. Чудесни млади хора ♥️♥️♥️. Ако спечели някой от тях ще съм доволна.

# 1 999
  • Другата България
Подчертавам, че не е назидателно, а разочарователно Blush, но Аз казах ли ви? Не само за Цецо, за всичко, и всички. Няма да спра да го повтарям. Всичко, което съм писала е било не само на база лични хипотези /за сезон първи и за миналия/, аз наистина в първи сезон “изгорях“ покрай Юлиян и гаврата с него, с толкова хора съм говорила - и участници, и близки на участници, и хора от екипа, и чатове в ИГ имам, и участничка от родния ми квартал имаше в него....още от онзи преиграван финал в Софийското поле и последващият театър с СМС-ите лично на мен ми стана ясно, че това не е предаване за сила и воля, а за рейтинг и реклами в праймтайма. Неудобните и говорещите много, искащите нормални условия и безопасност се стъпкват на момента, отпадайки по някакъв начин, често сътворен в движение. Договорите са обвързващи, глобите са големи, неустойките космически. Сеира продава, интригите продават, скандалите продават, провокират коментари в социалните мрежи и карат хората всяка вечер отново да пуснат ТВ-то, за да попържат отново.....гледайки. И за мен продължава да е непонятно как въпреки това кандидатите са хиляди, изключвам бамбини ала Моника и Виктория, които са влезли, за да станат известни, инфлуенсърки, да трупат последователи, да припечелват от реклама. Визирам младите момчета и мъже като Цецо, като братя Василеви, като Радостин, дори като Даниел. Ами Туньо? Който дори работата си е напуснал, за да участва? И за чието психическо здраве са знаели същите продуценти? Те просто употребяват хората, с една единствена цел - лична изгода, кинти, рейтинг, слава. И това е именно защото ние, зрителите, им го позволяваме. А защо им го позволяваме - защото предаването няма конкуренция в този часови пояс. И колелото се върти, и докато е така, този евтин театър ще продължава година след година, докато ....не знам, вероятно докато Тупарев не се реши отново да започне с ББ, или някакво друго ШООЛ, в което няма стъкмистика.
И да, колкото и невероятно да звучи, И репликите им подават в определени случаи. Не точно едно към едно, но се задава въпрос многократно, докато не се получи удовлетворяващ отговор, с който после монтажът да си поиграе и да се излъчи с определена цел, за определен участник. И още, и още....

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 10:03 от Merri_An

# 2 000
Продуцентска намеса в оставането на Никол аз лично не виждам, то даже не е много шоу. До момента не е била спасявана от продукцията, а само и единсвено от себе си и своите социални умения. Те даже не знам дали са и умения, а по-скоро си естествено харесвана, което се вижда в поведението на останалите спрямо нея.

Сетих се нещо, което ми направи впечатление в Рълев. След съвета, когато питаше братята дали са с него Радо го попита защо не е реагирал на изказването, че Цвети не играе с тях вече, на което Рълев отговори полуистинно. Да, той не знаеше, че Цвети е мигрирала, но и каза" знаех, че няма да гласува за мен, каза че и за Радо няма да гласува", когато точно обратното беше вярно и Цвети си каза, че би гласувала за Радо. Това ме навежда на мисълта, че Рълев си има във всяка една ситуация едно наум и дори с дървената си коалиция не е напълно честен (както видяхме и с право).

# 2 001
  • София
Много ме е яд за Цецо, силен е и определено беше прав като каза, че мъжете ги е страх от него, пък какво остава за жените ... Жалко наистина, зле се стекоха обстоятелствата за него, пък и за зрителите, поне щяхме да гледаме интересни двубои... Сега какво ще гледаме - борбата на Никол с мидите вероятно Laughing

При червените Радостин и Мишо напълно си заслужиха това, което ще последва. Рълев съвсем ясно им каза какво ще се случи, но сега и двамата гледат като отровени от гъби. Надявам се Рълев да се върне с грошове, за да има малко повече варианти пред себе си.

При жълтите Радев ми е все по-неприятен. Боже, вярно е, че любовта била сляпа Laughing

При сините - Мартин ми се издигна в очите. Най-веорятно си има своите подбуди, които не са само алтруистични, но пак му прави чест - предложи себе си, оттам нататък всеки си решава. Изобщо, при тях ми хареса това, че обсъждат общо и евентуално ще вземат общо решение. Мастагарков и Дунев направо се измъкнаха според мен, пък дали е заради страх или нещо друго незнам, но това тяхното си беше чиста проба измъкване. Най-вероятно номинирани ще бъдат Мартин и Дени.

# 2 002
Не могат нещо да се разберат тези момчета - Рълев и братята. Определено нямат дар слово. Сега, дали е до интелект, до притеснение пред камерите или си е просто характер, не се знае.
То си е до недодяланост това, не е до злонамереност.
И Рълев нещо ги заподозря и щял да ги наблюдава, ама така и не разбрах защо.

# 2 003
Какво мy е на Цецо та не е подходящ за победител?

# 2 004
Сега пускам епизода, но искам да кажа, че според мен стратегията на Мишо, Иван и Радо (МИР) 🤭 беше добра, изпълнението на Радо беше ужасно. Трябваше доста повече да обработи Калоян.
Калчо пък е абсолютен льольо неориентиран. Ще го изгонят две коалиции накрая, какво като е пъзелист.

# 2 005
  • Другата България
И за да съм коректна, в първи сезон гаврата беше не само с Юлиян, а и с Панчев. Който беше човек на Домусчиев и гласен за победител. Но Веско прекали с исканията си - искаше безопасност, искаше наколенки, искаше налакътници /така ли се казват?/, искаше участниците да са живи. Особено след като двама от най-близките му - Март, и Георгиус, се контузиха, единият дори се отказа заради това. И понеже Панчев отвори уста, голяма колкото Милениум парк в Чикаго, му дадоха нерешима задача на второто преиграване в Софийско равно поле. Така поне него да елиминират, за да отиде Добрин Незнайков на финал. Затова и Панчев гласува за Юлиян на онзи измислен другарски съд на въпросния финал с СМС-ите, затова и останаха близки през всичките години, затова и в Чикаго в момента /където Юлиян се изнесе с Лили/, продължават да са близки. Дори мълвата е, че Веско му е помогнал да замине и да се устрои там. За момента.
Но това е минало, проблемът е, че след онзи първи сезон Тупарев&Тушев&Фродо задобряха в това, което правят. И вече очеизвадно изобщо не им дреме за публиката и правилата на предаването. Всичко е относително и според зависи. Тука преди дни предположих, че ако Цвети отиде в Чистилището при завръщането на Мишо /евентуално/, ще се върне и изпрати Мишо/Радо обратно. Някой ми обясни, че няма как да стане, щото Вики не изпратила никой. Blush А моята реакция беше , очеизвадно беше, че кроят шапката на Радо, с монтаж, със синхрони....и вече съм убедена, че Мишо ще стигне по-напред от Радо в това хумористично предаване.

# 2 006
Дунев освен за себе си и дъщеря си за друг не мисли и не играе (не че трябва,все пак това е състезание).

Не може обаче да му се отрече,че е мега хитър - как тънко ги изигра всички по емоционалната линия на любящ и страдащ татко в комбинация с автоматичния респекта към постиженията и успехите му, брилянтно! Перфектната манипулация без да се напъва даже!

Краси е наистина топ физически, прекрасен атлет,бърз,жилав,психически устойчив - това грам не го коментирам, заслужава си мястото в игрите само на база тези качества.

И за това ме е яд,че заради Никол и нейното дундуркане се вкара в едни нелицеприятни ситуации и разсъждения.

# 2 007
въобще не ги е метнал, те да не са малоумни другите. това семейство много се изложи, голяма мишка е дунев.

# 2 008
  • София
Никол , че не става е видно.
Интересно ще е обаче ако се наложи нейната защитничка Виолета да се изправи срещу нея.

# 2 009
Аз пък не виждам драмата за това, че Радо ще иде на чистилище за малко. Те там едни " лъвове" го чакат все едно няма да се измъкне. А пък и на него не му дреме. Той си го каза , като Рълев го предупреди. Точния му цитат мисля беше:  Какво от това ? Жалко за Мишо, че другите ще го изядат,а и той не е харесван от сценарият. А Рълев и без това отначалото си е нарочен, нямаше да му се размине и докато продукцията варди коалицията на ПичУвите заради сеира, все така ще е. Аз пък се радвам на постъпката на Радо, първо защото Цветка не я търпя, второ защото на "хрисимият" Калоянчо му се показа истинското лице , както и плановете на продуцентчетата, а и трето защото искам да гледам повече от Рълев на арената. И съм сигурна, че той ще ги разкара един по един извън играта има всички нужни качества за това. Прецакаха ги и двамата с Радо още от началото ,като ги бутнаха при " умниците" , прецакаха брат му, сега явно сценаристчетата играят срещу него и братята, време е да им покаже че малко хора могат да се мерят с него на терен. А Цветка, Агронома и Калоян не са сред тях. А Крумчо не иска да се изправя срещу Рълев.😜

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:58 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт