💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 679
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 160
Като си спомня , колко се възторгнах от Елвиса когато успокояваше Калоян за сълзите, а след това го срина със земята пред съотборниците...направо ме е страх да му повярвам на себеотрицанието.

# 2 161
Съвсем резонно си замина Цецо. Най-комплексният , най-заслужилият претендент падна на битка от изпосталялите полуумрели обитатели на Чистилището. Ама килограмите му тежали , ама играта била женска (мъж я спечели). Ами да му намерим специална игра за фукане и да е на финал. Социална игра нулева. Беше Гладиатор - тръгна там да шикалкави ту в единия ту в другия отбор. Пратиха го да спасява бедстващи жени. Ей на Момчил с малко хитрост стана герой. Същият шанс имаше и Цецо. Но реши , че най- лесното нещо на света е да разцепи жените. Не че е задача трудна , да влезе млад , здрав прав мъжага в женски колектив и всите моми да се хванат за екстешънитИ ...но тук греда. Сигурно и всите психолози ,аналитици,съветници и всекви "джъри" на продукцията са в потрес и шок.Цецо скочи да ги командори , но не случи на жени. Когато се разбра , че мацките (понеже хапнаха доста сол заедно ), няма да се самоизядат чак толкова лесно, и са склонни да пращат и "спасители" на номинация...стана доста заплашително за "любимеца на народО" Момчи. Та Цецко срочно трябва да е отстранен. Не чета спойлери, пазя се и от всякакво инфо и от други източници. Това са ми усещанията, както се оказва с Умнарев сме съзодийници , та му усещам логиката
ти май забравяш, че Цецо бе взет против волята си, бзе битка, от Гладиаторите, където вече беше сред лидерите. За 30 сек в Амазонките вече редеше всички стратегии, тогава Момчил не го чувах много да се изказва там. И от там го изпратиха без битка, без нищо в Чистилището. А от там си тръгна пак без битка. Смешно е да се твърди, че си е тръгнал заслужено!

# 2 162
И от там го изпратиха без битка, без нищо в Чистилището. А от там си тръгна пак без битка. Смешно е да се твърди, че си е тръгнал заслужено!

Имаше си "битка". Не е съвсем директно изгонен.

# 2 163
Тея двете скочубри наистина ли си мислят, че могат да победят Радо на трасе. Според мен той веднага се връща.

Колкото Цецо се върна. Ще им дадат някаква игра с плочки и или някоя друга игра в която високият ръст е недостатък и Рълев е дотам.Не са решили, не са го направили.Нищо сигурно няма в тази игра.

# 2 164
Ама защо Цвети ще праща човек в Чистилището, а в същата ситуация Вики никого не прати? То ясно, че си правят каквото искат, ама поне от кумова срама 😂
Точно де … как ??? Направо не знам как не са им взели лиценза досега … големи безобразия - решения, игри спрямо играчи бутани от продукцията !!!

Всяка година се пише за този лиценз.Кой ще им вземе лиценза?Някакви колумбийци ли, или там каквито бяха.Пука им на тях какво се случва в България.За тях е важното някой да им плаща лиценза.

# 2 165
  • Sunshine state
Мен братята ме загубиха окончателно, а им симпатизирах.  Единият е инфантил, а другият се изживява като биткаджия. Колкото и да не са ми симпатични оригиналните "пичове", не мога да харесам и братята. Единствен Рълев ми е симпатичен от племето.

# 2 166
Добър вечер , успешни млади хора!

Един час преди шООто напомням, че тази вечер е от 20.00 h.

# 2 167
Georgio1234 ,битка си имаше и то срещу най- изтерзаните " изгнаници" . Ако такива не може да бие , къде е хукнал. И не е съвсем да е бил против преместването при Амазонките. Дори много се изкефи . Ама с липсата си на адекватна социална игра , бързо ги очужди.
Почти всички озовали се в първият транш на Чистилището , са напълно несправедливо изпратени там. Не са паднали в индивидуална битка , за да са там и са се представили доста по-добре от някои , които са в редовните племена

# 2 168
Най-изтерзанатата Никол Trollface

# 2 169
Цецо не можа да вземе второто място,защото е тежък(поне 10-15кг над Мишо) и това може би е единствената игра,с която Продукцията можеха да го съборят.
Още повече,че той вече я е играл и е отпаднал сравнително рано(ако помня добре).
Абсолютно целенасочено Цецо беше изгоден и не от жените,а от екипа на предаването.

Тъжно ми е,че такъв хубав формат бива продуциран от едни нещастници и лъжци като Тупарев и компания.
Представете си ИВ в ръцете на честни продуценти . .Pensive

Представям си го.Щеше да завърши като сървайвър.Всичко честно, игрите обезопасени, социална игра и накрая никой не го гледа.А ИВ всички ги оплюват и всички го гледат.

# 2 170
  • София
Да подгреем малко с новия епизод, като гласуваме за последния Simple Smile

Ето и Анкетата за качество на епизод 30       (от 5-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 2 171
Момчил не трябваше да участва в разговора с Ралица. Просто трябва да си мълчи. Какво ще му направи? Заговориш ли системата ти отива по дяволите, защото се включват други центрове в мозъка, които разрушават краткосрочната памет. Заради това сбърка- освен това вкараха още три цвята в разговора. Помниш вербално с първите букви на цветовете и изведнъж се вкарва визуална компонента, която при човека преобладава с 80%. Това значи " не ме разсейвай".
Ралица умишлено го разконцентрира. Видимо не е от галениците на продукцията, както й брат му.

# 2 172
Така ,аз лично не харесвам Цецо , но той никога не е твърдял каквато и да е битка. Той твърди за многокомпонентно трасе, не за статична битка. И доколкото разбрах от всички подкасти най- вероятно е прав. А и му гледах каста при Фифо. Той е невероятно подготвена силова машина с кардио за завиждане. А по- добро гребане май и Гената който е дълго време състезател по кану- каяк нямаше. Цецо го разбъркаха, сготвиха , сдъвкаха и изплюха.

И накрая на многокомпонентната битка един пъзел и изобщо не е сигурно че ще спечели.Колкото и да е подготвен някой, все си има слаби места.

# 2 173
  • София
Като гледам термина "Социална игра" е нещо като едновремешното "Пре*би другарче". Не целя да предизвикам дискусия или да се започне обясняване на това какво всъщност е социалната игра.
За мен няма нищо социално в това да прецакаш някого за да минеш по-напред. Това би трябвало да са игри на волята в спортен и приспособяващ се към определени условия дух. Реално виждаме консолидирането на определена група хора, която може и да е по-слаба и неприспособима, гравитираща около няколко по-силни човека, докато има полза от тях. След като им свършат работа, започват да им режат главите. За да минат напред на всяка цена. И това ни се представя като положително нещо. Ми то и в държавата ни е така, само че му се вика корупция и слагачество.  Кое е различното в постъпките на Паулина и Фейгин, да сложа и Георги като подбудител и на Калоян? За мен лично няма такава.
Изказвам моето мнение, всеки си има право на негово.
Чудя се дали да продължавам да гледам. Тази помия сервирана ни от продукцията на фона на нещото наречено преход или иначе казано живот в днешни условия, ми идва в повече.

# 2 174
Това е идеята и феновете го оправдават с "ако искате състезание само по умения пуснете си спорт".  Явно а някои хора им харесват тези сплетни. Аз лично тракам докато траят и гледам само игрите.

Общи условия

Активация на акаунт