💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 494
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 595
Обаче щом Дени и Рълев гледат на различни места, едва ли са се сгаджосали.

# 2 596
Според мен Дени и Рълев биха били добра двойка. И като характери си пасват.

# 2 597
Оле хора , защо продължавате да се товарите с изкуствените подбутвания и спекулации с цел на нас да ни е по- ...коя дума да използвам...интригуващо. Не може всички които харесваме да победят. Един ще е финалиста . И много хора , които харесваме ще отпаднат , дали преди тези които не одобряваме или след , резултата ще е един и същ. Видях бедстващо женско племе. Ми не исках да ги гледам цял сезон на реката умрели от глад. Ами нека изкривят правилата и изкуствено им вкарат малко сила. Не харесвам Радо , но се радвам когато несправедливо му махнаха мъчителя. Румен Винету е талантлив играч , ми нямаше да съм доволна ако беше я докарал до болница след изгнанието и така приключил. И тук благодаря на продукцията за изкривяването и намесата.
Ако много ,много се издразня за манипулациите , и се почувствам претакована - просто превключвам на новините , гледам малко ..и след тов ИВ ми се вижда най-честното и безобидно предаване за деня . Grinning
Слабе капвай малко уиски в тез кафета сутрин

# 2 598
В Инстаграма- Рълев и Мартин си гледат двамата епизода.А отделно -Даниел,Крум,Ива,Калоян ,Стратимир,Генчо ,Пух и Гайтанов са заедно в апартамент.
Ива да не се е залюбила с някого от компанията? Stuck Out Tongue
Даниел си каза,че харесва Ива ,ама едва ли затова тя е там .
Може да са я пратили в племето на Гладиаторите и да се е присъединила към коалицията на Крум и Калоян.

# 2 599
Все пак си беше дразнещо да дадат на Дени пъзел, за който се знае, че със сигурност ще нареди. Ханойските кули ги дават във всеки сезон, но тя не можа да се справи. Ясно е, че е по-атрактивен играч от Дани и от тази гледна точка е разбираемо побутването от страна на продукцията. Самото включване на елеманта плуване беше показателно за целта на продукцията – Дани да отпадне, а Дени да продължи в комбинация с усойната си майка.

Мастагарков яко се изложи. Предложението на елиминация да отидат две жени или двама мъже от гледна точка на игрите, които ще дадат не е лишено от смисъл, но когато се разбра, че само Дени може да е номинирана защо не се самопредложи като Марто. Силен бил, можещ бил, ами да го беше доказал.
Относно скатаването на Дунев и подчертаното нежелание на другите да го номинират определено прозира дългата ръка на продукцията.

# 2 600
  • Sofia
Ръката на продукцията освен, че пази Дунев е още по-дълга при щерка му. Я, какви розови бузки след повече от месец в чиистилището. Последната загубена, не ми скачайте, тя сама си го каза, а аз слушам и гледам внимателно. 😂

# 2 601
Знам, че е изтъркано, но пак ме хвана яд на тази тъпотия с Цецо. Що за предимство е това, на единия отбор-да може да отстрани от играта участник по избор ? Можеше да е само за конкретната игра или после да дадат по-голям шанс на чистилището, защото там шансът за спасение беше само 25 % . Адски нелепо и несправедливо развитие.

# 2 602
Не зная за Дунев. Не мисля , че продукцията е толкова намесена там . По- скоро ги е страх да го номинират понеже съзнават огромния шанс да се върне че и с грошове , и дъщеря ако добави ...Някак не вярвам в мотивът им да чакат с кърпичка в ръка невижданата среща баща и дъщеря. В случая , Марто не го искаше за съперник на елиминации.
Честно казано Дунев до някъде го разбирам. Преди шоуто се е навивал , че ще изживее едно незабравимо приключение с детето си, което вече е голямо и скоро ще тръгне по собствен път. И сега виждайки как продукцията наказва за всяко провинение , се снишава до ръст 2 см под нивото на тревата , таейки надежда. Някак усещам че този сценарий няма да се случи. Просто е ясно , че няма да е в интерес на шоуто тази среща - на никой не му се гледа. Ако Никол беше показала по- добри физически данни , щеше да е друго и да замени Виолета в отбора опозиция на Марто-Мастагарто. Но от продукцията знаят, че публиката мрази слаби спортисти , така , че очаквам да се върне Вили. ГатЮ си отива при пичуити , Мишо също и силите се изравняват . Момчи също се връща при Старейшините (очаквам всички утре да заложат умишлено на губещата) Там ще станат бойците МММ срещу злите жени и Дунев и те така ми се види най-логично. Аз ще съм за злите жени (като явна такава Laughing )

# 2 603

Мижитурка е, защото не е свободен, а играе с цел да се събере с дъщеря си и да и помага.
Ама тя дори и да влезе в играта, той колко толкова може да й помогне, ако не играе добре и си я изгони племето. Вече доста оредяха и не могат да държат слаби играчи заради симпатии.

Така е. Но това не пречи да е обсебен от идеята за нея, сляпа родителска любов, к'во да правиш?

# 2 604
Знам, че е изтъркано, но пак ме хвана яд на тази тъпотия с Цецо. Що за предимство е това, на единия отбор-да може да отстрани от играта участник по избор ? Можеше да е само за конкретната игра или после да дадат по-голям шанс на чистилището, защото там шансът за спасение беше само 25 % . Адски нелепо и несправедливо развитие.
Нямам търпение в края на епизодите да опишем пътя на всеки един играч и да се види колко е несправедлив тоя сезон. Винаги има нещо нечестно, дори и в любимия ми сезон 3 беше тъпо как Мартин стоя 10000 дни на Отшелника и накрая Елизабет с една глупава игра му прибра всички грошове, но този път е на няколко нива. То не е интересно за гледане.
Никак не харесвам Цецо като персонаж, но поне да беше отпаднал от нечия хитрост и стратегия (примерно както изгониха Йоанна в предния Сървайвър), а не от глупостите на продукцията.
Усещам как и Мастагарков ще бъде сготвен по подобен начин, почнаха да я градят тая сюжетна линия от вчера. Колкото вина има той за номинирането на Дени, толкова имат и те двете с Виктория, но монтажно се набляга само на едната гледна точка. Зорлем ще опетнят момчето, както става и с Радев.

# 2 605
А Дунев, като нейн баща, не е ли на ясно какви са възможностите на дъщеря си?
Не разбира ли, че тя не става за тази игра?

# 2 606
Четири предходни години ръката на продукцията беше също толкова дълга, ако не и повече. Аз не съм се надявала, че този сезон ще е нещо по-различно.
Че нещата са понякога нагласени и невинаги справедливи се знае от всеки кандидат-участник, убедена съм. Така че те са абсолютно наясно в какъв формат влизат и са ми много странни като почнат да се тръшкат, колко е несправедлива съдбата им.
Нагласено или не, има хора, които видимо са много по-добри от другите и аз им симпатизирам. В този ред на мисли, Дени заслужава много повече от Дани.

# 2 607
  • Другата България
С Мудев не смятам, че опетняването е “зорлем“.
Неприязънта му към Васил си личеше, и той не я криеше.
Сега е същото и с Момчил. Аз по-скоро го отдавам на някаква “мъжка“ завист, вероятно е очаквал той да е един от фаворитите на сезона, и като не му се получи си показа рогцата. Далеч съм от мисълта, че и Васил, и Момчил харесват всички, но поне съумяват да не го показват, пак стигаме до интелигентната игра. Докато Мудев си реагира като типичния мъж, на когото са отнели предимството да е такъв.

# 2 608
  • Sunshine state
Абсолютно и аз съм на мнението, че Румен го беше яд на Васко, а сега и на Момчил, че са по-добри от него и физически, и умствено. Той и за това така смотано се хилеше като отпадна Момчил, защото беше останал след него и това му изчетка егото на голям мъж. 😆

# 2 609
  • Буркина Фасо
ако го нямаше кануто играта си беше съвсем равностойна за мъже и жени.
нямаше смисъл и от тежестта на гърба.

Общи условия

Активация на акаунт