💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 447
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 610
Руменчо не може да влезе в ролята на алфата в женското стадо и завижда.
И като че ли е алергичен към "благородните постъпки". Направо му бъркат в здравето. Мн е вероятно, ако той самият не е способен на такива, да си мисли, че и другите не са. Съответно Момчил трябва да е "изкуствен и да се прави".

# 2 611
И аз мисля,че Мудев злобее,че има по-добри от него и не е той на върха. Особено мн се дразни на Момчи.
Изчетох 55 пропуснати стр, няма да споменавам колко време ми отне.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 06:12 от Adoralova

# 2 612
Четири предходни години ръката на продукцията беше също толкова дълга, ако не и повече. Аз не съм се надявала, че този сезон ще е нещо по-различно.
Че нещата са понякога нагласени и невинаги справедливи се знае от всеки кандидат-участник, убедена съм. Така че те са абсолютно наясно в какъв формат влизат и са ми много странни като почнат да се тръшкат, колко е несправедлива съдбата им.
Нагласено или не, има хора, които видимо са много по-добри от другите и аз им симпатизирам. В този ред на мисли, Дени заслужава много повече от Дани.

Аз също съм на мнение, че Дени е по-добър участник от Дани, но спокойно можеше да ѝ дадат друг пъзел, с който сигуено щеше да се справи. Така побутването е прекалено очевидно и леко обижда интелигентността на драгия зрител.
Абсолютно споделям мнението, че специално за Марто дадоха ханойските кули. Прекалено спокойно се самопредложи да се изправи срещу двама гладиатори, а както знаем той не е идиот. Все пак, радвам се, че продължава в играта, щото иначе би било много скучно.

# 2 613
  • Другата България
Във ФБ вече наричат ШООЛ-то "Игри на Елвиса". Grinning

# 2 614
  • Sofia
С Мудев не смятам, че опетняването е “зорлем“.
Неприязънта му към Васил си личеше, и той не я криеше.
Сега е същото и с Момчил. Аз по-скоро го отдавам на някаква “мъжка“ завист, вероятно е очаквал той да е един от фаворитите на сезона, и като не му се получи си показа рогцата. Далеч съм от мисълта, че и Васил, и Момчил харесват всички, но поне съумяват да не го показват, пак стигаме до интелигентната игра. Докато Мудев си реагира като типичния мъж, на когото са отнели предимството да е такъв.
За това поведение вина имат и други още по-дълбоко скрити чувства - завист и дълбока комплексарщина. Този чиляк смята, че всички са му длъжни. Доста погрешно схващане за "нещата от живота" от млад човек. Нищо де, той животът учи. 😊 Горко на тези около него и Мудева.

# 2 615
Дени колко пъти ще го реди този пъзел. Искат световен рекорд по бързото му редене ли да направи?! Scream
Че щеше да го бие, щеше, но не оставят нищо на случайността.

# 2 616
Дани пак настървен

# 2 617
Ех, Дани, Дани може ли да се излагаш така?! Замълчи, запази достойство!
А, че беше котва, беше.
Ама не е виновен този, който яде зелника, а който му го дава. Та и Дани избрали са го да запълва бройката, защото нито физически качества показа, нито умствени възможности на логическите задачи, нито беше интересен и забавен, та да има смисъл от неговото пребиваване там.
Напълно излишен персонаж, ще е забравен до дни след края на формата. Така че да не се кОси от провокации, а да е над нещата и да не им отговаря, че съвсем се омазва.

# 2 618
Доволна съм,че Дани отпадна,макар да има няколко други преди него,които не харесвам.

Днес залагам,че Ваня ще отпадне,следователно Амазонките губят баса и 2ма от тяхните играчи.
Ако Дени избира,значи Момчи се връща при сините. За другия - предполагам Гатьо при Гладиаторите,но за него не съм сигурна.

Милия Гатьо, изгасил лампите, че продукцията да не се охарчи. Laughing Култов образ!

# 2 619
Руменчо не може да влезе в ролята на алфата в женското стадо и завижда.
Не знам дали завист е думата, но все пак е вид безсилие поведението му .
Да бъде някой Алфа не е свързано с физически умения, а с лидерство, характер, устойчивост, грижа за колектива и тн - все неща, които са му далечни и непонятни.

# 2 620
Не знех, че да наредиш пъзел 15 един път ( и то без цифри) и вече си спец на него Simple Smile Че то една комбинация с друга няма нищо общо, един път може да го наредиш за 3-4 минути, друг път за 9-10, отделно тя го реди преди две седмици един път.
Дени се доказа, като най-силната жена в ИВ този сезон, вече има две индивидуални победи в две много тежки битки, евала, на мен ми е абсолютна фаворитка и любимка, дано стигне финал.
Иначе, като изначало ИВ е сбъркано шоу, да се състезават жени срещу мъже във физически игри е доста глуповато.
На Дани какво трябваше точно да му дадат за да спечели - може би дърпане на въже Simple Smile Ами плуването и пъзела са основни елементи, имаше точност, имаше трасе, имаше мъжка сила - многокомпонентна игра. Ако им дадат изометрия пак ще има рев, няма угода щом печели някой който не ни е любимец.

# 2 621
  • Sofia
Adоralova, приемам баса, който спечели черпи. Simple Smile Убедена съм в победата на Ванчето, както и в това, че Амазонките ще загубят играчи. Прекалено многобройни станаха и е време за дъългата ръка продукцията. А и някои от тях много си повервАха. 😊 Време е за отрезвяване. 😉

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 19:16 от Crystal_Noir

# 2 622
С Мудев не смятам, че опетняването е “зорлем“.
Неприязънта му към Васил си личеше, и той не я криеше.
Сега е същото и с Момчил. Аз по-скоро го отдавам на някаква “мъжка“ завист, вероятно е очаквал той да е един от фаворитите на сезона, и като не му се получи си показа рогцата. Далеч съм от мисълта, че и Васил, и Момчил харесват всички, но поне съумяват да не го показват, пак стигаме до интелигентната игра. Докато Мудев си реагира като типичния мъж, на когото са отнели предимството да е такъв.
Аз пък мога да кажа, че е зорлем, защото не дават абсолютно нищо друго за Радев освен коментари срещу Момчил. Нали не мислите, че 24/7 говори само за него. Завързва се някаква сюжетна линия там - може би единият ще победи другия в пряк двубой, ще видим. Не е случайно.

# 2 623
Със тия спойлери от снимки в нета на участниците, които се събират заедно в компании и това, че Ива е станала дружка с гладиаторите е много вероятно днес тя изхвърчи към Гладиаторите, а Момчил при Старейшините.
При това положение жълтите остават само с един плувец - РР, айде и половинката му и тя плува доста бързичко. Друга причина да е Ива не виждам, все пак така Гладиаторите много се подсилват.

# 2 624
Според мен Градиаторите биха си върнали Гатьо, защото хем физически е здрав, хем би се върнал  в коалицията при Крум.
А пък Ива може да се е сближила на по-късен етап с Гладиатори, след сливане на племената. Особено ако разцепеното племе са Амазонките

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 17:40 от cool_style

Общи условия

Активация на акаунт