💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 421
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 640
"Виолета е имала връзка с Вальо в Щатите".
Лоол, такава тъпотия не бях чела наскоро.
С бащата на Никол, тоест Краси Дунев, не Вальо.

# 2 641
Виолета с Дунев ли имала връзка Sweat SmileStuck Out Tongue Closed Eyes  ,а Вальо с коя-Ситнилска ли? Sweat SmileTrollface

# 2 642
Ясно,моя грешка.

"От 1996 до 2007 година живее и работи в САЩ. Треньор е със „Сан Матео гимнастик“ в Сан Франциско. Женен е, а съпругата му Ани е треньорка по спортна гимнастика. Имат две деца – Никол и Майкъл.
В края на 2007 година Дунев се прибира в България."

Къде Джакс,къде ти Сан Франциско..това са някакви си 4 000 км,още повече,че Дунев е бил женен,навярно и Виолета.
Празни приказки са за мен.Да не говорим,че с нищо не са показали,че са си близки или че са се познавали от преди това.

# 2 643
  • София
Вили е разведена, от бая години. С бащата на Дени не живеят много дълго.

# 2 644
Вили е разведена, от бая години. С бащата на Дени не живеят много дълго.
Разбирам го човека Trollface

# 2 645
  • Sunshine state
Мхм, и аз го разбирам.. То изтрайва ли се това чудо?

# 2 646
  • София
Тъй като е лично, ще кажа само, че никой не знае как един човек е станал, такъв какъвто е.Вили и Дени не са имали много лек живот, повярвайте.

# 2 647
Казах, какво прочетох в групата на игрите във facebook, а не че аз го твърдя! Постът по-късно беше изтрит от модераторите

# 2 648
Btw, информацията за промяната на часовете за излъчване потвърдена ли е ?

Защото гледам програмата на Нова тв за следващата седмица и там от 20ч все още е някакъв сериал?

Да, в сайта на Нова за следващата седмица Игрите са от 20:00ч.

# 2 649
Не искам Момчил и Гатю обратно при Старейшини и Гладиатори. За мен те са вече Амазони 😃 въпреки че Гатю не би го признал и под дулото на пистолет 😃

# 2 650
  • София
Дани Викинга в новата им щуротия с ВиБокса през която всеки минава
И за това няма подкасти?! 😮

Брей, за манджите на Моника се носели легенди...

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 20:38 от Diavolo

# 2 651
😄 Браво, добро чувство за хумор на Дани.

# 2 652
Защо пазим Дунев?
Защо досега не слагаха тежести на мъжете в битките, в които участват амазонките
Защо не сложиха тези тежести на Дани просто в кануто му, вместо да ги носи на гръб, да губи време със смяна на жилетки.. .
Или кануто за жената да е по-леко.... Но хората за идеи вземат пари, а на нас само сейра!

# 2 653
  • Sunshine state
Казах, какво прочетох в групата на игрите във facebook, а не че аз го твърдя! Постът по-късно беше изтрит от модераторите
Да, аз на хората се възмущавам, не на теб. 🌺

# 2 654
  • София
Ако някой е пропуснал и за подгрявка преди шоуто на Ваня каскадьорката, моля гласувайте за качеството на епизод 31. Simple Smile

Ето и Анкетата за качество на епизод 31       (от 6-ти октомври).    Кликнете картинката.

Общи условия

Активация на акаунт