💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 414
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 970
  • При семейството си
Ако се беше случило нещо наистина сериозно с детето на Ситнилска, дали самата Продукция нямаше да и’ осигури връзка, контакт…каквито и да са.
Бориш се за 100 хиляди, не за 100, хиляда, но, ако може нещо да шмекеруваме, да има “далаверка”, да не минем по стандартния ред.
Ами не, не сте по-различни от Продукцията, не сте нито големите Амазонки, Гладиатори Старейшини….
Поредните пионки и жадни за жалка слава.

# 2 971
В анкетата твърдо за участниците. Напълно разбирам и оправдавам Ситнилска на 100%. За една " самотна " майка да не чуе детето си ден- два да не говорим пък за месец е душевно самоубийство. Не знам защо се е решила да участва и да подпише такъв договор, но като знам колко "скъпата" ни държавица подкрепя елитните състезатели и заслужилите актьори и певци, не се и учудвам. Щом е стигнала до там да продава медалите и купите си, няма да е от хубаво. И колкото и да не ми се иска да го кажа , лично за мен отдавна Албена е трябвало да напусне милата родина. Има страни в Европа и не само, където състезател с толкова качества и успехи щеше да е едва ли не позлатен. А вместо това и се налага да участва в някакво смешно риалити за да си увеличи последователи и прочие. Срамота. А това, че в понеделник 40 годишна жена, майка и многократен европейски и световен шампион ще бъде изправена на другарски съд  заради телефонен разговор е гротексно, безнравствено и долно.  Продуцентчетата изкопаха и под нивото на Марианската падина в опита си да изкарат някой лев в повече. Безсрамни и алчни същества.Много съм ядосана.

Гласувах за Момчи, Теди (близначката да уточня, другата тази вечер ми се срина в очите) и Радо. Ако имах още два гласа щяха да са за Оряшкова и Мишо. Бенджи вече не я броя, но тя, както стана ясно от написаното по- горе, има моите големи симпатии и и стискам палци за много бъдещи успехи на по- голямата сцена - животът.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 03:49 от Joy 05

# 2 972
  • софия
Здравейте,  изгледах 4ти сезон, който ми беше много интересен. Сега пуснах 3ти и участниците са егати лигльовците в сравнение с тези от 4ти. Заслужава ли си да се гледа като цяло? Интересен ли е или е по-слаб от 4ти? Поне откъм социална игра докарват ли го?
За мен 3 сезон си остава любим. След 4ти, ще ти се види наистина слаб от към подготовка на участниците. Но отношенията между играчите в 3 ти ми пълни душата. Така, че зависи какво търсиш.
 Joy 05, точно това са ми мислите за Ситнилска. Благодаря.

# 2 973
Интересен е, гледай го.
Не е като сезон 4, но имаше по-добър край... Поне според мен де.
Имаше култови моменти, много силни участници, много скандали и една легендарна АкваМани.

Точно социалната игра беше интересна покрай Неделчо и Туджаров. А и Елизабет също.

Благодаря ти, ще му дам шанс.
На мен края на 4ти сезон ми хареса Simple Smile Целия сезон всъщност ми беше супер интересен, с много добри участници.

СлаБе, благодаря и на теб!

# 2 974
И правилно, че повечето не го оревават. Те са си се подписали, че ще участват в постановка и ги вземат за актьори.

Вече сеирджийския начин, по който предаването ги "разобличава", е изключително грозен. Тук две мнения няма, както се вижда и по коментарите.
То не е и само за това, но и по съветите Ралица е ужасно груба, надменна и ги гледа с едно такова снизхождение... Изживява се като класна на първолаци и те горките не смеят да и отговорят.
Когато казват на някой в игрите, че не се справя, че племето е изгубило и т.н., пак се прави по възможно най-унизителния начин.
Тупарев това може - това прави.

# 2 975
- Племена, готови ли сте за игра!
- ДААААААА!
- Да започваме, правилата са...няма значение, ще ги уточним по време на играта, в зависимост от това кое племе води и кое е необходимо да спечели. Готови! Старт!

# 2 976
Ако се беше случило нещо наистина сериозно с детето на Ситнилска, дали самата Продукция нямаше да и’ осигури връзка, контакт…каквито и да са.
Бориш се за 100 хиляди, не за 100, хиляда, но, ако може нещо да шмекеруваме, да има “далаверка”, да не минем по стандартния ред.
Ами не, не сте по-различни от Продукцията, не сте нито големите Амазонки, Гладиатори Старейшини….

И каква точно е "далаверата"? Че си ял, че си чул детето? Нито е лайф предаване, нито награда е уау. Да, нарушение е, но има и други начини за "наказание", ако въобще е нужно.
И моите уважения, но да наричаш  състезател като Ситнилска  жаден за жалка слава, е ....  жалко.

# 2 977
За контрабандата на храна съм, няма нужда да умират на терен, за нас също не е интересно да гледаме неравностойни отбори.
Относно вкарване на телефони съм крайно против. Разбира се, ако се е случило нещо с детето ѝ, правила вече няма.

Aко нещо е толкова лошо с детето,съм сигурна,че Продукцията щяха да я привикат и да й дадат телефон да се чуе с детето.
Искаме от продукцията честни Игри,обаче щом е за участниците да са тарикати и да хитруват - Може.
Никакви оправдания няма Ситнилска за телефона. Само тя майка,само тя има приятели...

Ето,не чухте ли,че едно от децата на Гатьо е било болно/оперирано.Всички знаеха за ситуацията(предполагам от продукцията са му казали) и затова му дадоха наградата. Гатьо да е крил телефони и да се е обаждал?!

# 2 978
  • София
Те на всички дават информация мисля, че всяка седмица. Относно измамата, единствено съм ок, ако детето е било зле, защото не ти дават сам да напуснеш. Според мен много хора нямат доверие на продукцията и на изказване "добре е вече", няма да повярват, докато не чуят. Мен лично ме съмнява да е било толкова сериозно, затова и казах, че съм против, за разлика от повечето, които писаха, че подкрепят изцяло участниците включително телефони. Също така има голямо значение как се е появил този телефон, ако си го носи от вкъщи, значи е планирано. Ако е на човек от продукцията, е моментен изблик.

Относно старите сезони, с всеки сезон ингрите стават по-сериозни, така че нормално човек, ако гледа стари, да му се струват твърде лежерни. В първите сезони имаше обаче и много обикновени хора, които не са спортисти и за тях техните си игри спрямо способностите им си бяха също толкова тежки, колкото сегашните.

# 2 979
  • София
От къде дойде това инфо за Ситнилка и телефон?

На мен продължава да ми е симпатична, и тя се разчувства, когато Гатьо говори за семейството си и тя имаше право на връзка с детето си. Честно казано, една смотна майка, бореща се за детето си, я оправдавам. Вярвам, че телефонът е бил единствено и само заради малката.

Оряшкова как се сблъска с реалността. Май не се беше замисляла, че трябва да номинира някой от племето. Тя харесва Ситнилска със сигурност.

Мудеви... без думи съм. Радев се оказва рядко противен и егоистичен. Мудева определено спечели, че игра без него. Чиста завист изпитва към Момчил, защото осъзнава, че е не само силен, но и интелигентен, нещо, което Мудев не е.

Оф, ако си изгонят служебно Ситнилска ще ми е адски гадно.

# 2 980
В момента съм горе-долу по средата на четвърти сезон, понеже много често се правят сравнения между текущия и предишните и си казах - "я да видим..." Прочетох също тук преди време, че покрай лайвовете в инстаграм, имало много големи скандали измежду участниците. Някой ако си спомня може ли да разясни в две-три изречения? Мерси!

# 2 981
Толкова време гаврят Гатьо за гладиаторския екип, а днес Мудева като му каза, че е време да сложи жълтите гащи. Той каза: "АКО ми дадат, ще сложа".

# 2 982
Когато казват на някой в игрите, че не се справя, че племето е изгубило и т.н., пак се прави по възможно най-унизителния начин.
Тупарев това може - това прави.

Тази година имам чувството, че са още по-брутални в това отношение. Даже на Мани 1 не помня да са казвали като напуска "представянето ти беше жалко" (или нещо подобно), което казаха на Радосвета. Изключително грозно отношение към участниците, независимо какви са и какво са показали. После пък с Калоян. Не ми е любимец, но в крайна сметка не е виновно момчето, че психически не издържа на нещата, които му се случиха. И да го унижават по този начин....

# 2 983
  • Pomorie

И каква точно е "далаверата"? Че си ял, че си чул детето? Нито е лайф предаване, нито награда е уау. Да, нарушение е, но има и други начини за "наказание", ако въобще е нужно.
И моите уважения, но да наричаш  състезател като Ситнилска  жаден за жалка слава, е ....  жалко.

# 2 984
  • Sunshine state
Кой пък е тоя тооолкова голям нарушител?? Да не е Никол, че то тая шия не е от туршия, ама пък кучешка колибка.. Тоест станало е в стопанството. 😅

Общи условия

Активация на акаунт