Перилни препарати и омекотители - 74

• 59 069
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Не е много по темата, но изпитан препарат за обувки(за ръчно пране )
И също така прочетох някъде, че за да почистиш добре пералнята наливаш литър белина, так където слагаш праха за пране и пускаш на високи градуси някой практикувал  ли го е ? Че нещо не смея..

# 136
  • Русе
За почистване на пералнята - първа страница. За обувките - аз си ги пера с "веро". Нямам издънки досега.

# 137
Не е много по темата, но изпитан препарат за обувки(за ръчно пране )
И също така прочетох някъде, че за да почистиш добре пералнята наливаш литър белина, так където слагаш праха за пране и пускаш на високи градуси някой практикувал  ли го е ? Че нещо не смея..

Освен пак там да прочетете...Rolling Eyes

Гумените части и хлорна белина препоръчвам също да потърсите как си влияят....

# 138
  • София
Никога не го правете. Не знам къде сте го прочели, но това е абсолютно погрешно. Белината съсипва гумените уплътнения. Освен това е активна само в студена вода -  макс до 40 градуса.

# 139
На някой случвало ли му се е? Това е тениската от униформата на дъщеря ми. Петната са като накапано с белина. Нямам белина вкъщи, а още по-малко пък тя се е опръскала някъде с белина. Лятото, като живеехме на село същите петна се появиха и на една светлозелена покривка за хранене. Започнах да си мисля, че е от Оксито. Друг избелващ препарат не ползвам вкъщи. Тениската е светло синя и от време на време я пера с белите тениски.
Thinking

Ха,същите петна имам върху любим суитчер,лошо ми стана 😔.От някакъв препарат са (химия) 100%...Тъй като не ползвам това окси ,съм склонна да вярвам,че от сапунени балони,имам малко дете и доста често правим балони.Ако знаете от колко време се чудя от какво са,щях да пиша и тук в групата.

# 140
  • Пловдив
Нали синия гръцки Скип е за бяло пране?Само него успявам да намеря по магазините паралелен внос.Някой от Пловдив да знае магазин в който има гръцки Skip ultimate за цветно?

# 141
Син, зелен и розов има/ше/ за бяло.
За цветно е по-голяма кутията, шарена.

# 142
  • Габрово
Добър ли е черният Первол ,харесва ли ви като аромат?

# 143
Къде има гръцки Скип  на прах в България? Миналата година си купих от Гърция синия и зеления и бяха превъзходни. Тази година обаче не съм ходила в Гърция и си търся да взема от тук.

# 144
  • Варна - Черна гора
Къде има гръцки Скип  на прах в България? Миналата година си купих от Гърция синия и зеления и бяха превъзходни. Тази година обаче не съм ходила в Гърция и си търся да взема от тук.
В Стара Загора, от този on-line магазин НИКО 12

# 145
Аз лично най-недоволна съм именно от него. Нямах търпение да го изхабя, никога повече не бих повторила - нито аромат, нито изпиране. Купуван от Кауфланд, най-голямата бутилка, ако има значение.  Върнах се към гела за цветно на Ариел.

# 146
  • София
В Стара Загора, от този on-line магазин НИКО 12

Благодаря за споделеното, не е лош този магазин, харесах си и аз някои неща. Simple Smile

# 147
От препаратите за черно нито един аромат не ми е харесал досега. Все едни такива безлично-сладникави. Нито пък остава нещо от аромата след изсушаване.
Също така не съм забелязала разлика в изпирането между первол и други марки за черно, и супермаркетските марки се справят точно толкова добре. Пера слабо замърсени дрехи на 30°.
За загуба на цвета не мога да направя сравнение, защото купувам всеки път различен препарат и няма как да преценя.

# 148
Търсих препарата за петна в ДМ, но ми казаха, че вече не е наличен!Препоръчаха ми ето това, ако има някой, който го е ползвал да сподели мнение

# 149
Вземи си на Хайтман. Също е в цилиндрична кофичка и много добър.

Общи условия

Активация на акаунт