Перилни препарати и омекотители - 74

• 59 058
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Търсих препарата за петна в ДМ, но ми казаха, че вече не е наличен!Препоръчаха ми ето това, ако има някой, който го е ползвал да сподели мнение [
Скрит текст:
img width=338 height=600]//cdn.bg-mamma.com/RMNY/MR5Bi.jpg[/img]
Не съжалявай, беше хубав, но вече не е. Вземи си Spot, има го и него в dm.

# 151
Търсих препарата за петна в ДМ, но ми казаха, че вече не е наличен!Препоръчаха ми ето това, ако има някой, който го е ползвал да сподели мнение

Този спрей е ефективен. Пръска се върху петното, стои 5-10 Мин и се пере

# 152
  • Маями
Здравейте. Препоръчайте ми омекотител. Ползвах до скоро семана
 /от двуцветната опаковка и по-точно тази дето е от едната страна розова а от другата синьо-зелена/ и дори и след сушилня дрехите миришеха страшно много/което не ми се е случвало с друг омекотител до сега/. Но както всичко друго и тея я развалиха или внасят от друго място. Та въпроса ми е за друг омекотител, който и след сушилня да мирише мноого. Ползвала съм до сега освен семаната, медикс алвина, ленор, коколино. Сега си взех някакъв малък концентриран лерон frash air лилав и ще видим как ще е, но все пак исках и вас да попитам за да имам варианти. Кърпичките за сушиля не ги и усещам въобще,ползвах такива отново на ленор и нула резултат. Благодаря

# 153
Май най-силно ми мирише ако пера с капсули ленор, те са много миризливи, и допълнително сложа парфюмни перли или омекотител. Но зависи и от материята, от същата пералня някои дрехи излизат почти без миризма.

# 154
Някой има ли представа какво се случи с Ariel Excel Gel? Сетих се за тях, като видях новите Fairy Max (веро, които са в обърнати бутилки, които се натискат и така се дозира).
Преди някъде 10-тина години бях купил за цветни дрехи - е няма такъв силен, наситен аромат и изпираше дори някои упорити петна.

# 155
Каквото се случва с всичките подобни измишльотини - спряха го тихомълком.

# 156
Ето това не е ли някакъв вид Ексел Гел ? С дозировка 37мл , на стария май беше същата . Само капачката и това отдолу са доста грозновати , така де - модерни . https://www.ariel.co.uk/en-gb/product/by-type/gel/ariel-colour-gel
Савекс вече и те имат някакъв подобен продукт . И той така с капачка отдолу . Разфасовка за 21 пранета , около 45 мл на пране май беше . Май скоро ще го пробвам . https://tmarket.bg/page/broshuri-3-1

# 157
  • Русе
 /от двуцветната опаковка и по-точно тази дето е от едната страна розова а от другата синьо-зелена/ и дори и след сушилня дрехите миришеха страшно много/което не ми се е случвало с друг омекотител до сега/. Но както всичко друго и тея я развалиха или внасят от друго място.
Че тя Семаната не е ли българска, откъде я внасят?
Аз съм доволна от Коколино Blue splash, Yimoş и Bingo с бебето, но концентрата. Моята сушилня не обезмирисва дрехите. Но аз и не обичам силни и натрапчиви миризми, така, че горните омекотители са ми идеални.

# 158
 /от двуцветната опаковка и по-точно тази дето е от едната страна розова а от другата синьо-зелена/ и дори и след сушилня дрехите миришеха страшно много/което не ми се е случвало с друг омекотител до сега/. Но както всичко друго и тея я развалиха или внасят от друго място. Та въпроса ми е за друг омекотител, който и след сушилня да мирише мноого. Ползвала съм до сега освен семаната, медикс алвина, ленор, коколино. Сега си взех някакъв малък концентриран лерон frash air лилав и ще видим как ще е, но все пак исках и вас да попитам за да имам варианти. Кърпичките за сушиля не ги и усещам въобще,ползвах такива отново на ленор и нула резултат. Благодаря

Колкото и странно да звучи - омекотител Bingo sensitive.  След сушилня имат хубав и траен аромат дрехите с него. Семаната я задрасках аз вече. На нищо не прилича

# 159
  • оттам, откъдето започва България
Отдавна съм споделяла положително мнение за турския омекотител Bingo sensitive.
В последно време обаче забелязвам (с носа си и визуално според опаковката), че това не е моят аромат.
Затова проверявайте аромата, не се доверявайте на опаковката. Neutral Face

# 160
И аз съм в търсене на такъв омекотител, но за сега- греда.
За Бинго Софт сензитив ли коментирате?
Съгледах такъв в брошурата на Фантастико- 2х3л- 12.98лв.
Ще пера сигурно поне1 година с такъв, та ми е важно Simple Smile
Другата опаковка най- вероятно ще я подаря на синчето или другарче.
Мнение за траен и силен аромат на омекотител на Сано Максима в синята опаковка 40/50 пранета?

# 161
Моля препоръчайте ми препарар за вълна ( вълнено палто) от Дм,  Лидъл или Била. За първи път ще ползвам.

# 162
Моля препоръчайте ми препарар за вълна ( вълнено палто) от Дм,  Лидъл или Била. За първи път ще ползвам.
Аз ползвам това, не знам дали го има в изброените магазини: https://sofia.parkmart.bg/pervol-preparat-za-prane-techen-0-900l … -valna-i-koprina/

# 163
  • Сливен
Ползвам този и съм доволна

# 164
Ползвам този и съм доволна

+1 за ДМския за вълна. Плетивата нямат грешка с него.
Сега.... за палто.... аз не бих изпрала палто в пералнята, предпочитам да ги занеса на химическо. Някак нямам увереността, че няма да го свия, деформирам, разваля подплънки на раменете, реверите и да го изгладя като хората... и т.н. Но... това съм само аз Blush

Общи условия

Активация на акаунт